Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
senı de hatırladım okuyunca bastan asagı en umutsuzlardsn bırı sendın ne kadar guzel nasıl sevındım bıze de umut oldun

Kızlar nasıl sizce doktora gitmiyoruz şuan
Bnm anladgm kadaryla sayiniz sinirda 40 milyin ustu olmasi lazim normali sizinkide 47 milyon. Morfoliji cok iyi onda bir sikinti yok. Ileri hizlinin artmasi lazim %35 olmali diyorlar. Toplam harektsiz sayisi % 70 bu brz fazla. Hareketi arttirmak lazim. Bide sperm rengine kirli sari denmis tam bilmiyorum ama enfeksiyon durumu olunca sari oluyor gbi bir yazi gormustum. Beyaz opak gri fln daha iyi sanirim. Dedigim gbi bu son yazdgmdan emin degilim bilen biri aydinlatabilir. Antibiyotik fln veriyorlarmis enfeksiyon varsa

Doktora gitmiyoruz şuan 3 aydır kendi çapımda biseyler yaptim doğal şeylerle önceden ileri hareketlilikte yuzde 10dan fazlasıni hiç goremedik sayıda en son 2014deki test var orda 6 milyon morfoloji için sayı yetersiz bakilamadı yaziyor

Morfoloji hangi deger olarak geciyor. Nerden anliyorsun?

Ml deki sayıda önemli sanırım sonucu tup bebek tedavisi oldugum dokora attim sonucu yeterli değil ama belirgin derecede artis var ne kullaniyorsa devam etsin dedi

Eski testlerin birinde %4 digerinde sayı yetersiz yaziyor.... en buyuk vitamin dua..

3 aydır z.yaglı incir her sabaj ac karnina keçiboynuzu kuru 2 aydir keçiboynuzu özünun icine cevizleri kirip attim onuda aksamlari veriyorum
Hergun 1 kase ceviz findik kuru uzum ve iki tane incir...her akşam 1 kase kabak cekirdegi ve ayçekirdeği...1 ay portakal suyu verdim ama 10 gundur falan vermiyorum portakal zamanı geçti

Eski testimiz tup bebek tedavisindeki test var elimizde 2014de yani baua eski sayi 6 milyom orda %98 hareketsiz%2 de yerinde hareketli
sizin tüp bebek sebebi eşinin sperm değerlerimiydi? bizde 3-4 aydır saglıklı beslenıyoruz, haftada 2-3 gun noghut yemegı, ev yogurdu hergun 1 kase, koy yumurtası ve tavugu getirtiyorum, kuruyemıs incir, keciboynuzu özü, portakal suyu, ısırgan cayı tüketiyor. kaan aydos ta tedavıye basladı emodex ve trental diye de ilac kullanıyor 1 haftadır. valla okdr cok yüklendıkki adama sonuc ne olacak 3 ay sonra bılmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…