Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benım ınsallah ınsallah dıorum:)
yenı geldık eve bakmadan yatmiim dedım yarın tatıle cıkıoz giremem
ben bastan yenıden yenıden okuorum umudumu kaybettiğimde boncuğun,krıshazelın midyenin fatmanın mucizevi gebelık habelerını okuyup okuyup
umutlanıorum sonra sırasıyla diğer kızların..once umutsuzluk yorgunluk bıkkınlık dolu msjlardan sonra şükür dolu msjlar ...dediğin gibi tam bi günlük gibi:))))
sorma cnm yazın hep durgun olur kk herkes tatılde oluo..ben ozelden msj atıorum sana aynı zamanda:)))

kızlar tedaviye başlıyorum çoook heyecanlıyım bana dua edin çok ihtiyacım var eşimin sperm sayısını 80 milyondan 7 milyona indi cmtsi dr neler diyecek genetik testimiz şükür temiz

rabbim yardımcın olsun aruna meryem suresini okurken senin adını da diycem allahım kabul eder inş.

tedavi öncesi harika olmuş tatil planınız
benim babanem hasta yoğun bakımda bir yere kımıldayamıyoruz. ama ben olabildiğince kendimi full enerji depoluyorum

valla çok duygulandım hem de mutlu oldum. o güzel duyguyu yeniden yaşadım resmen. o sayfalarda ronya ekintos filan hala hamileymiş. insan zamanın nasıl geçtiğini anlıyor daha iyi....

haberleşelim canım gerçekten güzel olur. birbirimizi motive ederiz. ikimizde hamile olunca ne güzel birlikte sayarız şöle oldu böle oldu diye..

offf biranönce temmuz olsada başlasak çok heycanlıyım yaa. içim kıpır kıpır................

canım ne denırkı ben 3 kez aldım o negatifi
onun ıcın soyleyeceğim hiçbişey senı rahatlatamaz
ama sen cabuk toprlamıssın zaten..ama benım ruyam nıye cıkmadı yaa
hep cıkardı başkalarına,kendıme cıkmazdı..belkı vaktı vardır..
tez vakıtte olsun ınsallh:)

ALLAH’ım! Bu günün başlangıcını Rahmet, ortasını fani ve günahlı şeylerden uzaklık, sonunu ise lütuf ve ikram eyle !HAYIRLI CUMLARRRR
»» AMİN ««

canım iyi tatiller:))
bol bol enerji ve moral depola:)
fulyada dok kım olacak????????????

kızlar tedaviye başlıyorum çoook heyecanlıyım bana dua edin çok ihtiyacım var eşimin sperm sayısını 80 milyondan 7 milyona indi cmtsi dr neler diyecek genetik testimiz şükür temiz
çok sewindim tatlım:))
tedaviye başladığım günlri ve seyrini hatırlat bizede dua edelım sana:)))
güney cep he vede doğu olması demek sıcak olacağı anlamına gelir bu kışın iyi ama yazınnn çok sıcak
güneş sabahın ilk satlriyle ewine dolacak takii ikindiye kadar
dublexin avantajı üst kat istersen darmadağın olsun alt katı topla düzenli durur tabii sabredersen,yatılı misafirin gelse çok rahatsın onları antta yatırırsan
gel gelelim diyer yönüne ben nefret ediyorum çünkü temizliği uzun ve meşakatli,yatak odan üst kattaysa sürakli aşağı yukarı çıkmaktan canın çıkıyor
üst kat kışın sibirya ,yazın ekvator,çatı katı olduğu için su alma ihtimali var
bana sorarsan bende oturuyorum düz ayak olsun tüm odalar aynı katta olsun,ben çok çekiyorum sende yanma:)

canım ya ewet öncelikli sağlıkları bebeklerimizin:)
benım yarın dok muayenem var,inşallah yawrum iyidir:)
sürekli midem bulanıyor vede ne yersem dokunuyor,inşallah ilerleyen haftalarda azalır
tuvalette problem yaşıyorum
bana herkes erkek diyor,ben düşünmemeye çalışıyorum,sağlığı öncelikli
ikili tarama testim var,inşallah hayır haberlerle dönerim:)

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin ama çok fazlada takılma sen ne kadar ii olursan bebeğinde o kadar ii olacak bunu düşün...
ben ilk aylarda miğde bulantısı bu kadar yaşamamıştım ama 16. haftaya girdik nerdeyse iki gündür resmen tüketti beni (
baya kilo almaya başlamıştım onu bile vermeye başlamıışım, en güzel yanı bu olsa gerek :)
Şayet tuvalete çıkamıyosan, meyve tüketmeye çalış birde bana günde bir iki dilim kepek ekmek yememi söylemişti, ben zaten meyveden başka bişi yiyemiyorum üstüne de gün içinde iki dilim kepek ekmek yiyince rahatım artık..
oğluşunun ikili tarama testi de inşallah güzel çıkar mutlaka haber verirsin bize

selam canlarım

bılgem ıle ceylana az kaldı
heyecanlıyım onlar ıcın

lorkem sen nasılsın,
toparladınmı kendını azda olsa...

umutcugum canım benım
ınsallah bu son denemen olur ve bebegını saglıklan kucagına alırsın hayırlısıylan

aruna tedavıye baslamıssın ınsallah
hayırlı sonuclarını alırızzzz hayırlısıylan

mues cok gecmıs olsun dıkkat et canım

ay kızlar felaket sıcaklar bastrdı
hele hamısler ıcın cok sakıncalı dısarısı
sakın cok ıhtıyac olmadıktan sonra cıkmayınnnn
ve bebegınız ıcın bol bol su ıcın

ay kendımı canlı yayın doktoru gıbı hıseettım suan

emin ol mehmet ali brandan daha güzel toparlamışsın cümlelerini esra

Selam kızlar ..
Artık sıcağa takatim kalmadı sanırım benim ..
Buhar olup havaya karışacağım ..
Ayy klima olsa ne iyi olurdu , gerçöi klima taktırsam ceylan evinde bir dakka durmaz çıkar gelir :)))

İyiyim Eda'm sen nasılsın ?
çok teşekkür ederim canım ya beni çok mutlu ettin, çok güzel olmuş :))

Güle güle kullan , 40. haftaları gör inşallah ..

selam kızlaar...
direkt giriş yaıpyorum bir soru soracağım da size..
laptopu için soğutucu kullanan var mı eğer varsa hangi ürünü kullanıyorsunuz nereden aldınız
benim yarın acilen almam lazım da size bir sorayım dedim
körü körüne almak istemiyorum almışken iyi olsun işe yarasın istiyorum:)))

tedavınız hayırlı olsun ınsallah canım .. Rabbım cok guzel sonuclar almayı nasıb etsın ..

sızınde tedavınız hayırlı olsun arunacım .. ne asamadasınız tup mu yaptıracaksınız ..

hayır olsun dıyelım umut muıtlaka bır manası vardır ama bız bılemıyoruz ıste ..

lorkem sen nasılsın,
toparladınmı kendını azda olsa...

cok sukur eesracım ..
yasıyoruz hala umıt var uzulmeye vakıt yok

bılgeme cok guldum yazmıs ya klıma alsak ceyo cıkmaz bızden dıye

valla ıstanbulda hava cok nemlı ben esk ve ankarada yasamıs bırı olarak sukredın dıyorum sadece .. en azından oturdugunuz yerde yapısık olmuyorsunuzdur ..

tabı bızde esra ve merıye bakarak sukredebılırız snaırım

bi bilgisayar öğretmeni olarak yardımcı olmayı çok isterdim ama boşver napcan soğutucuyu

kızlar eşim ayrı bi doktora daha göründü. önce eliyle bi muayene etmiş varikosel sanki var gibi demiş. bir de ultrasona bakmışlar.. eşim diyor ki baktı...baktı.. baktı... yok dedi kesinlikle yok dedi dedi. şu andan sonra emin olabilir miyim ki kızlar ultrasoncularla toplam 4 doktor bakmış oldu. ve yok demişler. klomen yazmış doktor eşime.

selam canlarım

bılgem ıle ceylana az kaldı
bebeişlerimiz kısa bi süre sonra kucağınızda olacak rabbim batlarını güzel eylesin inşallah

lorkecim ya sabır acının en fazla olduğu an mutluluğa az kalmış demekmiş ...

aruna tedavıye baslamıssın ınsallah
hayırlı olur senin için

mues cok gecmıs olsun dıkkat et canım

umudcum inşallah bu umudun gerçek olacak allahın izniyle

kızlar beni soracK OLURSANIZ İSTANBULDAYIM TATİL YAPIYORUM BURDAN Bİ KAÇ İL DAHA GEZİCEZ SONRADA EVİMEEEE ŞİMDİDEN ÇOK ÖZLEDİM EVİMİ
REGLİME 5 GÜN KALDI YİNE REGL OLUCAM BU AY RAHİM FİLMİ ÇEKTİRMEK İSTİYORUM İNŞALLAH ONRADA BEKLEYECEM RABBİM NEZAMAN OL DERSE BEN O ANI BEKLEYECEM
BU ARADA BURASI ÇOK SICAK BUNALTI BASTI BENİİİİİ

canım bizdede aynısı oldu
en sonunda kesin yok denildi hamd olsun yok

iyi akşamlar herkese..

sevgili hamişler bilgem ceylan yağmurum yasemin meri gözyaşı.... bu sıcaklarda allah size yardım etsin..
gerçekten çok zor benyanıp yakıldıkça siz geliyorsunuz aklıma..

yağmurum ve yasemin bulantılarınız varmış tez vakitte geçsin inşallah..

arunacımmm, 5n1k ve umut bizim olsun tedavileriniz hayırlı olsun inşallah..
bu mübarek günlerde rabbim kavuştursun sizi yavrularınıza..
arunacım bu arada değerleriniz niye o kadar düştü acaba
vitaminleri falan mı ihamll ettiniz acaba..

karanfilce canım sevindim varikosel olmadığına..
herhalde 4 doktor da yok dediyse yoktur..
inşalah bir an evvel gelir meleğin..
soğutucuya gelince eşime hediye alacağım ne zamandır bakıyordu istiyordu
ama ben gereksiz diye pek aldırmak istemiyordum
ancak bilgisayar başında o kadar çok oyun oynuyor ki artık laptop zorlanıyor
ve kapanıyor almak şart oldu:)) aslında hiç iyi bişi yapmamaış olacağım
bilgisayar başında daha çok zaman geçirecek ama mutlu olacağını biliyorum küçük bir hediye olacak ama..

gelbebeğim bu arada siz de ev arayışındaymışsınız şimdiden hayırlı olsun diyeyim:))
dublex hakkında fikrim yok ama yağmurun dediği gibi ne kadar cazip gelse de zor olsa gerek..

Sağol canım ya sıcaktan, miğde ağrısından, miğde bulantısından bunaldım ya. inşallah biraz rahatlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…