Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haah !!!biz de seni bekliyorduk deli kız....

niye ula ,bilseydim hemencecik atlardım
Hem geyik hem bebek yapıyoruz :)

vayyy o da ii ..
ii ozaman ben de yazayım birşeyler ..

eşimin sperm sayısı : 77.000.000
morfoloji : % 8
ileri hızlı : %14
ileri yavaş :%28
yerinde : %5
toplamda % 47 hareketli spermimiz var ..
baş anomalisi : %40
boyun anomalisi :%22 normal
kuyruk anomalisi : %18 normal
akrozom anomalisi : %12 normal
doktorlar normal dedi .4-5 ayrı doktora sordum hepsi de normal dedi ama 16 aydır bebek yok ..

çakırcım bu konuda hiç bi bilgim yok ama senin için hakkında hangisi hayırlıysa rabbim sana onu nasip etsin inşallah tedavinden güzel bi sonuç alırsın bu defa kavuşursun bebeğine rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

heryere bir deli lazım:)))
bak fıstık gibi değerlerle olmuşsun deli...
kendinede baştan sona baktırdınmı?

kaan hoca bunu savunuyor çünkü, söyler mutlaka
sende sağolllll
rahat ol değerleriniz çokkkk güzellllll

anladım canım cevabın için çok saol allah razı olsun
yani işın kısası hepsi nasip kısmet varsa nasipte olacak nasipten ötece geçilmez
saol canım inşallah sende burda hamile olan bütün arkadaşlarda bebeklerinizi sağlıcakla kocağınıza alırsınız
ve sonra sıra bize gelir :)

inşallah malatyayada gerek kalmaz canım senin bebişinde kris gibi süpriz yapsın annesine neyse güzeller ben kaçar yeğenim rahatsızmış kurban olsun teyzesi ona ben oraya gidiyorum sonra görüşürüz benden tost istemiş teyzesinin kuzusu hemen yapıp giderim

amin canım inşalllah senide şıbatta bekliyorum memoya
inşallah bende iyi sonuç alırımda
valla çoğun peşinde deyilim ama ikiz olursa dahada iyi olur tadından yenmez :)

allahım açsın yollarııı çakırım kucagında karnında elinde ayagında evlatların olsun tutumuşkennn toptannn olsunn kızzzz
canım benim saol allah razı olsun inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız en yakın zamanda

cevaplar karışmış

amin canım inşallah, Rabbim istemezse yaprak kımıldamaz. biz duayla bilimle elimizden geleni yapıyoruz takdir de Rabbimden, inşallah sevdiklerimizin dualarıyla topikteki herkes yavrularını kucağına aldığı günleri görürüz.. hiç bir şey imkansız değil ama herşeyin bir zamanı var..

inşallah canım yaa eger çıkarsa rüyam söz daha çok uyuyacam bundan sonra daha çok rüya görebilmek için
hem geyik hem bebekkkkkk çok güzel yaaa

bu arada ceylanın gördüğü rüyayı Rabbim hayırlara çıkarsın valla ne yalan öyleyeyim ben de bebeğe yordum. rüyada erkek bebek sıkıntıların biteceği anlamına gelir,

kızlar herkese merhaba kime ne yazacağımı şaşırdım aklımda kalanları sıralayım en iyisi
CEYLAN KARDEN gülmekten öldürdünüz beni Allah iyiliğinizi versin
ESRA ENESLENA kızlar geçmiş olsun ikinizede
BİLGEM canı gönülden ceylanın rüyasının çıkmasını istiyorum
EKİNTOS dr a gittinmi akıntın varmış ihmal etme benimki gibi ilerlemesin
LORKEM ne iyi komşun varmış benim eski komşularımda enesinkinin türeviydi henüz yeni komşu edinemedim onların yüzünden

bebişte gülmüştür inşallah
napıyosun canım nasılsın görüşemiyoruz artık pek

heryere bir deli lazım:)))
bak fıstık gibi değerlerle olmuşsun deli...
kendinede baştan sona baktırdınmı?

BENCE DE :)))
deliyim delisin deli :))))

değerler fıstık da velet inatçı gelmiyor bir türlü eşşek sıpası :)))
tabi kendime de rahim filmi dahil hepsini yaptırdım ..
gram sorun yok çok şükür..
bu ay aşılamam var ..hayırlısı ile bu sefer olur inş.

kızlar ben 19 eylülde regli oldum 5 ci günü süt buglaması yaptım sonrada ilişki oldu 1 gün arayla yaptım bugun agrım varneden acaba

Kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş , akşama görüşürüz ..
Bu arada kızlar benim adet bitmek üzere , yarında iyice temizlenir , cuma günü bana histereskopi yolu gözüktü :18:
Allah"ım bir an önce olsun bitsin istiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…