Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bilgem allah yardımcın olsun bitanem korkma tüp bebegin için kız notun çok hoş tüp bebegim gel

bebişte gülmüştür inşallah
napıyosun canım nasılsın görüşemiyoruz artık pek

kesin gülmüştür :))
iyiyim canım ya aslında onlinız ikimizde ama karşılaşamıyoruz açık bırakıp çıkıyoz ondan galiba ama her sayfayı okuyorum sıkı takipcisiyim

aşkımmmmmmmmmmmm rabbm yardımcın olsun ınsallahhhhhhhh

Adım adım yaklaşıyosun bebeğe inşallah. Histereskopi yaptırman iyi olmuş. Bu sayede için rahat eder. Allah kolaylık versin. İnşallah histereskopide iyi sonuç alırsın canım.

Allah razı olsun kardencım

ayy evet ya cok sukur ıyılerle karsılastımm hep ama dıer turlusu olsaydı enes gıbı davranamazdım sanırım
kızlar ben 19 eylülde regli oldum 5 ci günü süt buglaması yaptım sonrada ilişki oldu 1 gün arayla yaptım bugun agrım varneden acaba

suan yumurtlama gunun olabılır 17. gundesın cunku
akıntın varmı pekı
enfeksıon sokuluyoda olabılrı
kotu bıey degıldır ama merak etme
bılgemmm yatcan kalkcan bıtecek bıseycık cıkmayacak ınsallah hem de

kız geldı gıttı cok gulesım tuttu yaa
bı soruda dede korkutun beyıtı var esanlamlıları buluyoruz mesela dıyorum
evlat ne cocuk dıo
ata ne dede buyukler dıo
avrat ne dedım annem dedı kız
burdan anlıyoruz kı baba evde anneye avrat dıe seslenıyooo

bıde vıtamınler vardı
anam dedım tam benım konu ama benım bıldıgım vıtamınler falan farklı suan l karnıtıne argınıne falan sorsa amennaaa

dayanamadım test yaptım malum cvbımı aldım akıntım yokkk bu aydan sonra takip yaptırıcam

dayanamadım test yaptım malum cvbımı aldım akıntım yokkk bu aydan sonra takip yaptırıcam

ne testı yaptın kızım gebelık testı dersen doverım senı bak
kızlar nasılsınız:)))))))

ıyıyız yagmurum sen nasılsın
doktora kac gunde bı gıdeceksın ne zaman gıttın kac yumos var anlat bakalım
aynı doktor mu yaopacak asılamayı

avrat =annem

ay evet yaa cocuklar cok tehlıkleı valla
evdekı herseyı cok normal gıbı sana anlatabılrıler
senın cocukların nası olacak ceylan kımbılır senın ıffetı ızlerkenkı halını anlattıklarını dusunsene baskalrına

esımın bı arkadasına gıttık gecende o da dıo cocuk yetıstırmek cok onemlı cocuk evde olan bıten herseyı konusuyo ıyı veya kotu anlatıo falan dıo
sonra ne dedı falan dedım
solemedı catladım bende

yaptım gebelik

iffeti izlerkenki halimde ne varmış lorkee
töbe töbeee kendimden geçmiyorum merak etme
bende çatlarım yaaa keşke söyleseymiş

ceylan iffet olan bebene oldu yavrum ulu arta yapma şu işi

kızım sen 19 eylulde regl oldum demedınmııı
taze topıkcıler gıbı 17 .gundesın daha test yapılrmı 17. gun belkı daha yenı catlıyo yumurtan hatta
ne gebelıgı olacak Allah askına kızdım bak sana sımdı

iffeti izlerkenki halimde ne varmış lorkee
töbe töbeee kendimden geçmiyorum merak etme
bende çatlarım yaaa keşke söyleseymiş

kendınden gecmezsın deee gozlerın belkı bole oluyodur :111:
valla solemez sır kupu benım kocam
bende usteleedım gercı demekkı kotu bısey dedı cocuk bende anne bbasını tanıdıgım ıcın ogrenmemem en ıyısı yanı

kızma bile bile yaptım ben hep kendimi üstüne görüyor sayıyormmmteselii işteee göbegim çıktı ilaçlardan kabulenemiyorum bebiş var diyorummm

kızma bile bile yaptım ben hep kendimi üstüne görüyor sayıyormmmteselii işteee göbegim çıktı ilaçlardan kabulenemiyorum bebiş var diyorummm

valla ben ates olcmeye basladıgımdan berı ole ustune gordummu vs dıe de dusunmuyorum
hıc heveslenmeye fırsat kalmıyo ates bellı edıyo kendını hemen zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…