- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 31
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.481
ay senin yumurtalarda çok hassasmış bacım havadan nem kapıyo
vitaminleri beleşe getirmeye çalışıyorum demiyonda
ben 2 gündür migrenden başımı kaldıramıyorum bugün çok şükür ağrım
yok ama kafam sersem gibi ve ağrıyan yerler acıyo
Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. İnşallah tedavin bebekle sonuçlanır. Canım bu histeroskopiyi bende yaptırmak istiyorum bu rahim içini detaylı bakıyolar dimi hsg gibi değil. ban biraz bilgi verirmisin. ? birde bunun ücreti nedir ?
geçmiş olsun canım ben sana agrı kesici yoolayım sende bana vitamin
çok hassaslar sorma canım
migrenim yok ama kırk yılda bir azıcık başım agrısa çok sinirlenirim hiç dayanamam baş agrısına
allah yardımcınız olsun
çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et bunlarda sana
Git git krize girersin falan bişide yapamayız
hemen gıttım geldım bı kere kadın uyuyomus pastayı verdım gır dedı gırmedım bak gelısmeler var bende
git git yoksa aglayıp kalırsın başımıza
bide seni teselli etmeye ugraşmayalım
hapı bırakınca hepsı gececek eskı ben olacagım dımı doktor hanımmmhep o progestandan biliyorsun dimi?
hadi git bende gidiyorum zatennnn
valla komıksıznı heee ezberde etmsıler bıde tum replıklerı
ayy ben sana yetişemiyorum karden pes ediyorum
canım ya ıyı barı agrın gecmıs bugunAllah razı olsun canım migreni Allah düşmanımın başına vermesin
valla sinir hat safhada az öncede komşum geldi ama açmadım kapıyı
2 gündür migrenimle savaşırken onuda çekmek zorunda kaldım bu
günü kendime ayırmak istiyorum mümkünse bide kendimi suçlu hissetmesem :97:
selamlar nasılsınz ne var neler yok
canım okumuşşun heralde banada doktor dedi senin için iyi olur dedi bende onun için bekliyorum zeynep kamilde yaptırıyorum ücret yok orda
hemen gıttım geldım bı kere kadın uyuyomus pastayı verdım gır dedı gırmedım bak gelısmeler var bende
gelişmeler var öylemi
hapı bırakınca hepsı gececek eskı ben olacagım dımı doktor hanımmm
valla komıksıznı heee ezberde etmsıler bıde tum replıklerı
ben cok ıyı kalecıyım valla bırak doksanı daha cızgıyı gecırtmedım bızım kazıma
kız sen o kadar iyi kaleci ne oluyon bırak kazım iyi bi futbolcu olsun engelleri kaldır adamın önünden
canım ya ıyı barı agrın gecmıs bugun
valla hıc kendını suclu hıssetme mumkunse komsun hıssetsın azıcıkta
benımkıde cok hassas o gun zılı caldı ben kafa goz sarılı actım esım gelıym dıe aramıstı odur dıye
kadın caldıgına pısman oldu benı ole gorunce
bugunde dıokı 4 gun oluyo calamadım kapını ıyılestınmı dıe aklıma gelıo ama rahatsız etmek ıstemıom cekınıom dıo
ahhahh ne ınsanlar var
komsuna bunu anlat bı anekdot olaraktan
haklı ama çakırım madem 2 tüp bebek olmuş tesesine bakılsa için rahat eder hem tedbir alınır aslında onların sana demesi lazımmm canımmm
canım spermler dışarı atılırken de hasara uğrayabiliyorlar TESE ile alınarak hasar uğrama oranını azaltmak istemiştir. yapmazsanız şansınız düşük demek istememiştir, bu da tıbbın bir imkanı bir sonraki adım o şekilde deneyelim hep aynı süreçten geçme demek istemiştir, dediğim gibi bi dönem çok araştırdım erkeğin spermi veriş sırasında hasara uğrayabiliyor yada kanaldan geçerken hasar oranı artıyor, tese ile alınabilir önerisini hem kaan bey hemde bir çok araştırmada tavsiye edildiğini okumuştum.hatta IMSI yaptırın diyeceğim ama onu yapmayabilirler, sizin sayınız iyiydi, sayı ve hareketlilik düşükse IMSI yapıyorlar.Allah yardımcın olsun, bu arada sen nasılsın
hepinize toptan yazayımcanım çakırım,kaan hoca bunu hepimize söylemiştir mutlaka.başarısız denemelerimiz var çünkü...
sperm normal çıkşta zarar görerek çıkıyormuş,o zarara uğramadan spermi almak önemliymiş...sizde sayı iyi olduğu için aspirasyon yöntemi kullanılır...
bu yöntemi kullanan topikte sadece kris var sanırım...tüp denemesinde spermler öyle toplandı diye biliyorum...
olmazsa onunlada olmuyor yani...
hayırlısı çakırcım...herşey yolunda gider inşallah.....
vay beeeee gözlerim yaşardı uzun zamandır burda böyle bi komşıuluk ilişkisi duymamıştık
kardenim çiçeklerini aldım kabul ettim canım keşke dikkat etmekle engel olunabilse
ama henüz bişey geliştirilmedi sadece ağrı başladığında ilaç içmem lazım bende her seferinde
ilk gün geçiştiriyorum o yüzden coşuyor malesef 2. gün hemen içiyorum ama
hepinize toptan yazayım
şimdi biz memorial hastanesine gittiğimiz zaman bunların hepsini kunuştuk
morfolojik sorun için IMSI tekniğini deniyecekler Dr bunu kendisi söyledi istesenizde istemesenizde bunu yapıcaz dedi
ikincisi baş anrmalisi bizde çok onun için sperm testinden başka bir test daha yaptılar
200 liraya o tesi yaptırdık baş anormali olan spermlerde korumuzon bozukluğu varmı diye
bakıldı onun sonucu dün çıktı eşim hastaneye gitti Dr ile konuşmuş
212 milyon sıpermde bulunan %2 morfolojiyi IMSI ile halledicez %2 olan normal morfolojinin
koromozon bozukluğu varmı deye baktık yok demiş ne demek bilmiyorum
2 yomurta tırasfer edilecekmiş IMSI yapılacakmış
yomurtaların o zamanki durumuna güre başka işlem yapılabilirde yapılmaya bilirde demiş
%65 ile % 70 şans vermiş
sizce iyimi
IMSI yapılacak olmasına çok sevindim.canım kafası güzel görünen spermlerin kromozomlarında da bozukluk yokmuş o da süper. sizde kuyrk sallayan sperm çok olduğu için kriterleri iyice daraltmaları yanlış spermi seçme şansını azaltacaktır. co kültür,yapıştırma, traşlama filan yapılıyormuş, duruma göre yapılacak odur diye tahmin ediyorum. Allah işini rastgetirsin gidiş yolu güzel inşallah sonuçta güzel olur.hepinize toptan yazayım
şimdi biz memorial hastanesine gittiğimiz zaman bunların hepsini kunuştuk
morfolojik sorun için IMSI tekniğini deniyecekler Dr bunu kendisi söyledi istesenizde istemesenizde bunu yapıcaz dedi
ikincisi baş anrmalisi bizde çok onun için sperm testinden başka bir test daha yaptılar
200 liraya o tesi yaptırdık baş anormali olan spermlerde korumuzon bozukluğu varmı diye
bakıldı onun sonucu dün çıktı eşim hastaneye gitti Dr ile konuşmuş
212 milyon sıpermde bulunan %2 morfolojiyi IMSI ile halledicez %2 olan normal morfolojinin
koromozon bozukluğu varmı deye baktık yok demiş ne demek bilmiyorum
2 yomurta tırasfer edilecekmiş IMSI yapılacakmış
yomurtaların o zamanki durumuna güre başka işlem yapılabilirde yapılmaya bilirde demiş
%65 ile % 70 şans vermiş
sizce iyimi
kızlar benim akıntı sorunum var bir iki gündür...bugünde arttı...
kaşıntı yanma gibi sıkıntılarım yok ama içime sinmedi doktoru aradım gel bakalım dedi....
umarım mantar yoktur ilaç kullanmak hamileyken insana kendini kötü hissettiriyor....
kız nıe kacıs yok acma kapını baska zamna geldıgınde de hastayım kalakmadım dersınah lorkem ne anlayışlı insanlar var ama beni bulmuyor bak yine geldi
bu sefer kaçış yok malesef
vay beeeee gözlerim yaşardı uzun zamandır burda böyle bi komşıuluk ilişkisi duymamıştık
Merhaba kızlar ..
Canım Kaan Hoca bizede tese yapalım dedi ama biz istemedim , zanen şuan tüp bebek yaptırdığımız hastanede böyle bişey yapmayacaklar ..
Bizim morfoloji %4 ile %7 arasında gidip geliyor , inşallah onların içinden en işilerini seçerler ..
kızlar benim akıntı sorunum var bir iki gündür...bugünde arttı...
kaşıntı yanma gibi sıkıntılarım yok ama içime sinmedi doktoru aradım gel bakalım dedi....
umarım mantar yoktur ilaç kullanmak hamileyken insana kendini kötü hissettiriyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?