Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et bunlarda sana

selamlar nasılsınz ne var neler yok

canım okumuşşun heralde banada doktor dedi senin için iyi olur dedi bende onun için bekliyorum zeynep kamilde yaptırıyorum ücret yok orda

Allah razı olsun canım migreni Allah düşmanımın başına vermesin
valla sinir hat safhada az öncede komşum geldi ama açmadım kapıyı
2 gündür migrenimle savaşırken onuda çekmek zorunda kaldım bu
günü kendime ayırmak istiyorum mümkünse bide kendimi suçlu hissetmesem :97:

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et bunlarda sana

kardenim çiçeklerini aldım kabul ettim canım keşke dikkat etmekle engel olunabilse
ama henüz bişey geliştirilmedi sadece ağrı başladığında ilaç içmem lazım bende her seferinde
ilk gün geçiştiriyorum o yüzden coşuyor malesef 2. gün hemen içiyorum ama

Git git krize girersin falan bişide yapamayız

git git yoksa aglayıp kalırsın başımıza
bide seni teselli etmeye ugraşmayalım
hemen gıttım geldım bı kere kadın uyuyomus pastayı verdım gır dedı gırmedım bak gelısmeler var bende

hep o progestandan biliyorsun dimi?
hadi git bende gidiyorum zatennnn
hapı bırakınca hepsı gececek eskı ben olacagım dımı doktor hanımmm

ayy ben sana yetişemiyorum karden pes ediyorum
valla komıksıznı heee ezberde etmsıler bıde tum replıklerı
ben cok ıyı kalecıyım valla bırak doksanı daha cızgıyı gecırtmedım bızım kazıma

canım ya ıyı barı agrın gecmıs bugun
valla hıc kendını suclu hıssetme mumkunse komsun hıssetsın azıcıkta

benımkıde cok hassas o gun zılı caldı ben kafa goz sarılı actım esım gelıym dıe aramıstı odur dıye
kadın caldıgına pısman oldu benı ole gorunce
bugunde dıokı 4 gun oluyo calamadım kapını ıyılestınmı dıe aklıma gelıo ama rahatsız etmek ıstemıom cekınıom dıo
ahhahh ne ınsanlar var
komsuna bunu anlat bı anekdot olaraktan

ah lorkem ne anlayışlı insanlar var ama beni bulmuyor bak yine geldi
bu sefer kaçış yok malesef

selamlar nasılsınz ne var neler yok

canım okumuşşun heralde banada doktor dedi senin için iyi olur dedi bende onun için bekliyorum zeynep kamilde yaptırıyorum ücret yok orda

aa bunu demen iyi oldu. devlette oluyo ise bende hemen yaptırayım. biraz yardımcı olurmusun sadece randevu almak yeterli mi ?

vay beeeee gözlerim yaşardı uzun zamandır burda böyle bi komşıuluk ilişkisi duymamıştık

haklı ama çakırım madem 2 tüp bebek olmuş tesesine bakılsa için rahat eder hem tedbir alınır aslında onların sana demesi lazımmm canımmm

hepinize toptan yazayım
şimdi biz memorial hastanesine gittiğimiz zaman bunların hepsini kunuştuk
morfolojik sorun için IMSI tekniğini deniyecekler Dr bunu kendisi söyledi istesenizde istemesenizde bunu yapıcaz dedi
ikincisi baş anrmalisi bizde çok onun için sperm testinden başka bir test daha yaptılar
200 liraya o tesi yaptırdık baş anormali olan spermlerde korumuzon bozukluğu varmı diye
bakıldı onun sonucu dün çıktı eşim hastaneye gitti Dr ile konuşmuş
212 milyon sıpermde bulunan %2 morfolojiyi IMSI ile halledicez %2 olan normal morfolojinin
koromozon bozukluğu varmı deye baktık yok demiş ne demek bilmiyorum
2 yomurta tırasfer edilecekmiş IMSI yapılacakmış
yomurtaların o zamanki durumuna güre başka işlem yapılabilirde yapılmaya bilirde demiş
%65 ile % 70 şans vermiş
sizce iyimi

enes sende benım gıbısın demekkı soracaktım bende sana sımdı surec nası ılerlıyo dıe
bende ılk agrıyınca gecer dıom tabı hıc bı zaman gecmıyo
bosuna o agrıyı cektıgımle kalıyom 2. ggun tıpış tıpış ıcıyom ılacı

Baş anomolisi %kaç sizde ? bizim de baktırmamız gerekiyomu . biizm;
Baş defekti %55
BOyun defekti %24
kuyruk defekti %17

IMSI yapılacak olmasına çok sevindim.canım kafası güzel görünen spermlerin kromozomlarında da bozukluk yokmuş o da süper. sizde kuyrk sallayan sperm çok olduğu için kriterleri iyice daraltmaları yanlış spermi seçme şansını azaltacaktır. co kültür,yapıştırma, traşlama filan yapılıyormuş, duruma göre yapılacak odur diye tahmin ediyorum. Allah işini rastgetirsin gidiş yolu güzel inşallah sonuçta güzel olur.

kızlar benim akıntı sorunum var bir iki gündür...bugünde arttı...
kaşıntı yanma gibi sıkıntılarım yok ama içime sinmedi doktoru aradım gel bakalım dedi....

umarım mantar yoktur ilaç kullanmak hamileyken insana kendini kötü hissettiriyor....

Merhaba kızlar ..
Canım Kaan Hoca bizede tese yapalım dedi ama biz istemedim , zanen şuan tüp bebek yaptırdığımız hastanede böyle bişey yapmayacaklar ..
Bizim morfoloji %4 ile %7 arasında gidip geliyor , inşallah onların içinden en işilerini seçerler ..

Geçmiş olsun canım . Doktora gidecen ya için rahat olsun. Doktor kullanabileceğin ilacı verecek merak etme.

cakırcım hıc anladıgım seyler degıl maalesef o yuzden yorum yapamıcam Allah rast gettırsın kolaylastırsın ınsallah ıslerınızı
bız de de bas anomalısı cok fazla malesef
o nedne oluyokı :26:
ah lorkem ne anlayışlı insanlar var ama beni bulmuyor bak yine geldi
bu sefer kaçış yok malesef
kız nıe kacıs yok acma kapını baska zamna geldıgınde de hastayım kalakmadım dersın
valla sende pek hassasssın yahuu

vay beeeee gözlerim yaşardı uzun zamandır burda böyle bi komşıuluk ilişkisi duymamıştık

demı demı aman nazar degmesın komsuma

İnşallah canım. Sen rahat ol. Herşey güzel olacak inşallah. Allah yardımcın olsun.

lorke progestanı günde 1 kere mi içiyorsun,gece yatmadan önce iç...
bana doktor son zamanlarda vajina tahriş olunca iç demişti ohhh içiyordum uyuyordum:))

ınsallah yoktur ekıntosum
belkı normal donemsel artan hamılleık zamnaı olan akıntıdır
yoksa kasıntı yanma falanda olurdu sanırımm :26:
sen yıne gıt ıcın rahat etsın tabıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…