- Konu Sahibi boncukboncuk
- #86.501
%60 baş anormalisiBaş anomolisi %kaç sizde ? bizim de baktırmamız gerekiyomu . biizm;
Baş defekti %55
BOyun defekti %24
kuyruk defekti %17
kuyruk sallayan sperm ne demek anlamadım papatyaIMSI yapılacak olmasına çok sevindim.canım kafası güzel görünen spermlerin kromozomlarında da bozukluk yokmuş o da süper. sizde kuyrk sallayan sperm çok olduğu için kriterleri iyice daraltmaları yanlış spermi seçme şansını azaltacaktır. co kültür,yapıştırma, traşlama filan yapılıyormuş, duruma göre yapılacak odur diye tahmin ediyorum. Allah işini rastgetirsin gidiş yolu güzel inşallah sonuçta güzel olur.
inşallah dediğin gibi sonuç iyi olur sizde sorun ne idi sende böyle şeyler araştırmışsın dedinde ondan sordum sizin tüp bebek nerde oldu nasıl işlemlerden geçtin canım bana biraz anlatırmısın
bilgemcim sizin morfolojiniz bize güre tabiki çok iyi ama sayı çok olunca normal sperm sayılarıda artoyoMerhaba kızlar ..
Canım Kaan Hoca bizede tese yapalım dedi ama biz istemedim , zanen şuan tüp bebek yaptırdığımız hastanede böyle bişey yapmayacaklar ..
Bizim morfoloji %4 ile %7 arasında gidip geliyor , inşallah onların içinden en işilerini seçerler ..
sabah sana özellikle sordum sende kaan hocanın hastasısın ve sorunlarımız birbirine denziyo
onun için sordum
acaba ben hastaneden böyle bişi istesem öcretini ödersem yaparlar acaba öle bir talepte bulunayımmı
gerçekte şaşırdım kaldım