arkadaşlar ben anlamıyorum bu fü hareketini ya okuyorum nefes alınca içeri çek verince dışarı bırak denio ben nefes alırken karnım içeri çekilmiyoki nası oluo bu hareket ayrıcada lütfen cvp verin düğüne kadar göbeğin gitmesi gerek. şimdi ben bunu yaptım diyelim kas yapıo bu anladığım kadarıyla e biliosunuzki bırakıtıkdan sonra o kaslar oluyo su torbası gibi böyle bişey olurmu acaba yoksa yağlarıda yakıyormu hareket bıakıldıktan sonra öyle bir görüntüyle karşılaşırmıyım ayrıca boynum ağrıo hafif boyunum destek versem tahtayla yada duvarla felan olurmu ki acaba ne olur cvğ verinnnnn
kızlar karnı dümdüz olanlar varsa içinizde göbek çevresi ölçüsünü yazabilirmi ya kaç cm olmalıyım acabaşu anda 81im jilliandan önce 87diydim daha ne kadar eritmeliyim :26:
Benim belim 70 cm 60 cm olmasını istiyorum fakat herkes 10 gün sonra yazarım demiş ama kimse bir şey yazmamış.demekki işe yaramamış bu yüzden denemekten yana değilim.fakat yinede denemekten zarar gelmez diye birkaç gün deneyebilirim
önemli olan bel değil bence göbekgöbek eriyince bel oto olarak inceliyoo bizzat tarafımdan gözlemlendii
sadece bu hareketle emn ol ki karın eriyo.on gün boyunca düzenli yapın on gün sonra burda yapanları görmek istyorum gerçektn
2 yada3 haftya kesn dümdüz karına sahip oldum.bu kişiden kişiye değişebilir ama kesn cozum gerçekten.bnm kilom cok değil ama gobeğim vrdı ve zayıfta apayrı kötü duruyo.yaptım ve suan devam etmememe ragmen göbüşüm hala yokyapacagınız şey ;
-sırtustu uzanın
-bacaklarınızı 90 derece dimdik uzatın.
-kafanızıda yerden kaldırın
-eller yanda ama hafif yerden 10cm.yukarda 100e kadar kesik kesik nefes alıp vererek tamamlayın
gerçekten sonuç alacaksınız. resim bulabilirsem koyarım.
herkese kolay gelsn