2 haftaya dümdüz karın.denendi!!

valla canım bende senin gibi düğüne kadar göbeği eritme derdindeyim,bu harekette nefes alırken burnundan derin alıcaksın krnını içeri cekmiş oluyosun zaten,verince karnın tekrar şişiyo ben verip alırken cok zorlanıyorum o yuzden bi süre nefesimi tutar gibi arka arkaya sık sık nefes vererek yapıyorum karnım baya yanıyo ,şimdi ek olarak yarom mekik yanı dizi kırıp hafif bası yukarı kaldırma hareketi yapıyorum inş fayda eder,boynun kuvvetini boynuna verdiğin için agrır yanı hareketi yanlış yapıyorsun ensene yüklenmeden karnına yükü vermen lazım,yaparken karnını dusun sureklı kollarınla boynuna baskı yapmamalısın...

şimdi yaptım 100 tane yaparken fazla zorlanmadım ama bırakınca karnım çok feci yandı:2: kilo veriyorum inşallah göbekte gider...

EVVVVVVEEEEET TUM YORUMLARI OKUDUM VE05.03.2012 BUGUNDEN ITIBAREN BASLIYORUM INSAALLAH.SU AN KILOM 70,BELIM 84.

kizlar merhaba bende olayi tam anlamadim ebru salli yapiyo fu fu fu demissiniz videosunu bulamadim bilenler yukleyebilirmi tam olarak anlayayim ona gore yapayim cunku benimde belim sorunlu biraz..

ya kizlar nasil 100 defa yapiyorsunuz ben 10 defa zor yaptim.o buyuk resimdeki gibi yatiyorum mekik ceker gibi yapiyorum fu fu fu fu fu diyorum tekrar yatiyorum tekrar kalkip ayni islemi yapiyorum dogrumu yapiyorum acaba?belim boynum cok zorlandi ayaklarimi dik tutmakta zorlandim beceremedim yani :)
ben aksamlari 5 km yurumeye basladim yuruyusten gelince bu hareketi yapsam dahami iyi olur acaba hem vucut isinmis olur??

ben bunu iki üç haftada değil 2 ay kadar denedim bende bi işe yaradığını söyleyemicem

kızlar karnı dümdüz olanlar varsa içinizde göbek çevresi ölçüsünü yazabilirmi ya kaç cm olmalıyım acaba şu anda 81im jilliandan önce 87diydim daha ne kadar eritmeliyim :26:

kızlar karnı dümdüz olanlar varsa içinizde göbek çevresi ölçüsünü yazabilirmi ya kaç cm olmalıyım acaba şu anda 81im jilliandan önce 87diydim daha ne kadar eritmeliyim :26:

Kadın ve erkekler için ideal bel ölçüsü

Doç. Dr. Mehmet Özkan kalp sağlığı ile bel ölçüsü arasında bir bir ilişki olduğunu belirterek, "Bel çevresinde yağlanmanın önlenmesi çok önemlidir" diyerek kadınlarda ve erkeklerde ideal ve tehlikeli bel ölçülerini söyledi:

Türk Kardiyoloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Mehmet Özkan kalp sağlığı ile bel ölçüsü arasında bir bir ilişki olduğunu belirterek, "Bel çevresinde yağlanmanın önlenmesi çok önemlidir. Bel ölçüsünün kadınlarda 88, erkeklerde 102 santimetreyi geçmemesi gerekir.

Türkiye şartlarında en ideal ölçü kadınlarımız için 80 santimetre,
erkeklerimiz için 90 santimetredir" dedi.

Son düzenleme:
inşallah benda başlayacağım.kilo verimi süper.koşu bandı süper.göbek
iki doğum mahvetti...simitler çok eridi ama hala var...yazarım size....:18:

Benim belim 70 cm 60 cm olmasını istiyorum fakat herkes 10 gün sonra yazarım demiş ama kimse bir şey yazmamış.demekki işe yaramamış bu yüzden denemekten yana değilim.fakat yinede denemekten zarar gelmez diye birkaç gün deneyebilirim

önemli olan bel değil bence göbekgöbek eriyince bel oto olarak inceliyoobizzat tarafımdan gözlemlendii

önemli olan bel değil bence göbekgöbek eriyince bel oto olarak inceliyoobizzat tarafımdan gözlemlendii

bence bel kişiyi zayıf gösteren en önemli etkenlerden birisi.şahsen ben bele daha çok önem veririm çünkü göbek aç kalınca anında eriyor yani benimki öyle.ama beli inceltmek zordur.

her neyse,kimse cevap yazmamış size ama ben yazayım :) denedim bu sporu bikaç gün baya yanma oluyor göbekte şu an diyetteyim hala ve göbeğim yok denecek kadar az :) ölçtüm ve 68 cm çıktı :) kilomun fazla olmasına rağmen.zaten göbekle sorunum yok bacaklarımı inceltsem daha iyi olacak bundan sonra..size başarılar.

sadece bu hareketle emn ol ki karın eriyo.on gün boyunca düzenli yapın on gün sonra burda yapanları görmek istyorum gerçektn

bende yaptıgım egserzıze ek bugun yapmayı dusunuyorum ama yapan herkez sonuc bıldırmemıs :26::26::26:

buna çok benzer bi hareket bende yapıyorum çok faydası var mutlaka deneyin ama yavaş yavaş yapın etkisi daha iyi oluyor :)

bu benim göbeği de eritirse sana çok dua ederim şekerim :)) hemen başlıyorum

Bunu deneyen sonuc alan almayan herkez yazsa keske, ben de basladim gobegim var biraz bakalim sonucu yazarim, ins. kacmam digerleri gibi

bende başladım bakalım işe yarayacakmı biraz yapıyorum canım çıkıyo sanki ama ısınmak lazım ilk önce galiba inşallah göbek gider

arkadaşlar bende çok kilolu değilim ama çok göbeğim var, doğumdan da deforme oldu tabi. spor salonuna da gidiyorum, özellikle solonda iyice ısındıktan sonra yaıcam, gitmediğim günlerde de evde yaparım inşallah. gelişmeleri buradan paylaşırım. bu arada yapan arkadaşlar sizler ne durumdasınız. birbirimizi yönlendirelim, fikirlerimizi paylaşalım.belki hareketi geliştirenler vardır. ebru şallının favori göbek hareketi bu, onun yaptığı şekilde epey zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…