2 haftaya dümdüz karın.denendi!!

smysr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
102
0
2 yada3 haftya kesn dümdüz karına sahip oldum.bu kişiden kişiye değişebilir ama kesn cozum gerçekten.bnm kilom cok değil ama gobeğim vrdı ve zayıfta apayrı kötü duruyo.yaptım ve suan devam etmememe ragmen göbüşüm hala yok yapacagınız şey ;
-sırtustu uzanın
-bacaklarınızı 90 derece dimdik uzatın.
-kafanızıda yerden kaldırın
-eller yanda ama hafif yerden 10cm.yukarda 100e kadar kesik kesik nefes alıp vererek tamamlayın

gerçekten sonuç alacaksınız. resim bulabilirsem koyarım.

herkese kolay gelsn

Ben bacakları 90 derece uzatma kısmını anlayamadım ama yani bacaklarımız yerde mi olacak yerden biraz yukarıda mı?

plates hareketi değil mi bu yanlış anlamadıysam hundred?

doğru mudur?

evet cnm aynen :) özellikle büyük resimdeki

plates hareketi bu ebru şallı da devamlı yapıyo hatta
bu hareket çok çeşitlendirilebiliyo bacaklar çaprazlanarak bacaklar indirilip kaldırılarak
sen yaparken alışmışsındır şimdi 100 nefesi tamamlarken bacaklarını indir kaldır masa pozisyonuna getir yaparken değiştir yani karnının daha çok yandığını hissedeceksin

ben zten platese gittigim içn bu hareketi önerdim gercekten işe yarıyo.platese gidemeyenler ve ebru şallıyı ızleyemeyenler için

belınde agrı oluyor mu ben platese bu yuzden ara verdım.yoksadedıgın gıbı faydası buyuktu.bu hareketlerı bılıncsız yapmamak lazım.

ben zten platese gittigim içn bu hareketi önerdim gercekten işe yarıyo.platese gidemeyenler ve ebru şallıyı ızleyemeyenler için

bende yaptım bi kaç hafta evde ama bıraktım sonra gerçekten çok topluyo da kilo vermem lazım daha baya bi o yüzden yapmıyorum kiloyu verdikten sonra sıkılaşmak için tekrar başlayabilirim
gerçi çok ağır ağır hareketler sıkıyodu beni ama sonuç güzell

belınde agrı oluyor mu ben platese bu yuzden ara verdım.yoksadedıgın gıbı faydası buyuktu.bu hareketlerı bılıncsız yapmamak lazım.

her hareketi yapma bi rahatsızlıgın varsa.mesela bn 19 yasındayım ama belimde fıtık cıktı bunun için özel biyere gittim platese orda fıtık rahatsızlıgı olanlar bunu yapmasın diyolar.

her hareketi yapma bi rahatsızlıgın varsa.mesela bn 19 yasındayım ama belimde fıtık cıktı bunun için özel biyere gittim platese orda fıtık rahatsızlıgı olanlar bunu yapmasın diyolar.

cok tskr ederım canım,yerdekı her turlu mekık hareketı bas kaldırılarak yapılan belımı ınanılmaz agrıtıyor,kardesım fıtıktan amelıyat oldu bende de o rısk var mıdır acabaayrıca fıtık ıcın ozel yaptıgın hareketler var mı?

Son düzenleme:
cok tskr ederım canım,yerdekı her turlu mekık hareketı bas kaldırılarak yapılan belımı ınanılmaz agrıtıyor,kardesım fıtıktan amelıyat oldu bende de o rısk var mıdır acaba

bazı hareketler var cnm internte yaz fıtık için hareketler onları yap.fıtık olmasa bile belini rahatlatır bu hareketler.o dediğim hareket belini hiç agırtmaz rahat ol.cnku karnını kasıyosun bu belini rahatlatır

kızlar benimde göbeğim çok fazla deniycem bunu ama bunun yanında yediklerimizde dikkat etmek gerekiyo öyle değilmi

iyi de direk bu hareket yapılmaz ki.
ısınmadan yapılmaz hem de sadece bu hareketle karnın eriyeceğini sanmıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…