2 haftaya dümdüz karın.denendi!!

Ben bunula birlikte bel inceleme hareketi de yapıyorum ama hergün değil vakit yaratamıyorum hergün açıkçası:-( şimdilik değişen bişey yok 2 haftadan sonra bakmak lazım:-/

Ben bunula birlikte bel inceleme hareketi de yapıyorum ama hergün değil vakit yaratamıyorum hergün açıkçası:-( şimdilik değişen bişey yok 2 haftadan sonra bakmak lazım:-/

benimde belimin incelmeye çok ihtiyacı var. o hareket nasıl anlatır mısın ?

Kizlar burasi durmus, kimse yazmiyor uzun zamandir. Ben maalesef hergun yapamadim misafir falan geldi ev kalabalikti ama 2-3 gundur tekrar basladim egzersizlere. Cok da yedim son zamanlar oyuzden incelme yok! Ama devam edicem ve sonuclari yazicam. Sonucta sabir gerektiren bisey 1-2 ay gecmeden sonuc almak zor. Yaza da az kaldi beller gobekler incelmeden nasil giyecez bikinileri

bende maalesef hergün yapamıyorum unutuyorum, ama spora gittiğim günler buna benzer hareketler yapıyorum çok. aynı şekilde durup ayakları indir kaldır ve makas gibi.
şimdilik pek bi değişim yok bende.

bende maalesef hergün yapamıyorum unutuyorum, ama spora gittiğim günler buna benzer hareketler yapıyorum çok. aynı şekilde durup ayakları indir kaldır ve makas gibi.
şimdilik pek bi değişim yok bende.

Aynen blueDaisy bende de değişim yok daha ): Dahaçok mu yapmak lazım acaba ama zamanım yok benimde ancak haftada 3-4 yapabiliyorum. Bi de yemeden duramıyorum ben aç kaldımmı elim ayağım titiriyor öyle bir tane muz ye spor yap muhabbeti bana göre değil. Bu iştahla beraber spor anca durduruyordur beni inceltme aşamasına geçemiyor bir türlü :))))

walla ne diyeyim bana tercüman oldun resmen.

ben bu hareketi yapamıyorum ya o bacaklar dik durmuyo anca 50ye kadar falan oluyo

bu aksam yapamay baslıyayım sunu bakalım

ben bu hareketi yapamıyorum ya o bacaklar dik durmuyo anca 50ye kadar falan oluyo

ilk zamanlar zorlaniyor insan ama zamanla acilior bacaklar, uzun Zaman yapmayinca ben de yapamiyorum kesiliorum yarida :) sonucta 50 de yapsan biseydir vazgecmemek lazim. Ama benim belimde incelsin istiyorum sanki kalinlasti son yillarda iyice, bunun bele incelmede faydasi yoktur heralde. Ben baska harektler de yapiyorum bel icin bakalim ne olacak. Spor sabir isi, oyle 1 haftada sonuc alinmiyor bunu surekli yapan gocunmayan usenmeyen insanlara hep gipta etmisimdir. Bi arkadasim hergun egzersizini yapar havuzuna gider ve 35 nde hala fit vucudu, zevkle yapiyor hic oyle gorev gibi degil, boyle olmak lazim...

poems nasıl gidiyor, düzenli yapabiliyor musun, bi değişim var mı göbekte?

benimde kilo konusunda tek problemim göbek herkesin "hamilemisin" sorusundan biktiiiiiiiiiimmm. 12 gün sonra Allah izin verirse türkiyeye gidiyorm ve bu zaman icerisinde göbüsümü eritmeliym bu günden itibaren ben bu harekete basliyorum bir de zumba dansini ekleyecegim su anda göbek 89, bel 75 bakalim sonuc ne olacak herkese kolay gelsin

yararını gören var mı arkadaşlar? yapanlar sonucunu paylaşabilir mi bizimle?

Demin deniyim dedim bende ama bacaklarimi ful oyle tutamiyorum karnimsa boraz gerildi ama agri yok jilliandan alistm hamlik kalmadi ondan heralde yapmaya devam edicem bakalim

Ama bence tek yeterli degil yada bana oyle geldi bence yapabiliyosaniz ustune mekik de cekin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…