Ben bunula birlikte bel inceleme hareketi de yapıyorum ama hergün değil vakit yaratamıyorum hergün açıkçası:-( şimdilik değişen bişey yok 2 haftadan sonra bakmak lazım:-/
benimde belimin incelmeye çok ihtiyacı var. o hareket nasıl anlatır mısın ?
plates hareketi değil mi bu yanlış anlamadıysam hundred?
Eki Görüntüle 200353 Eki Görüntüle 200354
doğru mudur?
bende maalesef hergün yapamıyorum unutuyorum, ama spora gittiğim günler buna benzer hareketler yapıyorum çok. aynı şekilde durup ayakları indir kaldır ve makas gibi.
şimdilik pek bi değişim yok bende.
Aynen blueDaisy bende de değişim yok daha ): Dahaçok mu yapmak lazım acaba ama zamanım yok benimde ancak haftada 3-4 yapabiliyorum. Bi de yemeden duramıyorum ben aç kaldımmı elim ayağım titiriyor öyle bir tane muz ye spor yap muhabbeti bana göre değil. Bu iştahla beraber spor anca durduruyordur beni inceltme aşamasına geçemiyor bir türlü :))))
ben bu hareketi yapamıyorum ya o bacaklar dik durmuyo anca 50ye kadar falan oluyo
ilk zamanlar zorlaniyor insan ama zamanla acilior bacaklar, uzun Zaman yapmayinca ben de yapamiyorum kesiliorum yarida :) sonucta 50 de yapsan biseydir vazgecmemek lazim. Ama benim belimde incelsin istiyorum sanki kalinlasti son yillarda iyice, bunun bele incelmede faydasi yoktur heralde. Ben baska harektler de yapiyorum bel icin bakalim ne olacak. Spor sabir isi, oyle 1 haftada sonuc alinmiyor bunu surekli yapan gocunmayan usenmeyen insanlara hep gipta etmisimdir. Bi arkadasim hergun egzersizini yapar havuzuna gider ve 35 nde hala fit vucudu, zevkle yapiyor hic oyle gorev gibi degil, boyle olmak lazim...
plates hareketi değil mi bu yanlış anlamadıysam hundred?
Eki Görüntüle 200353 Eki Görüntüle 200354
doğru mudur?