2 haftaya dümdüz karın.denendi!!

5 kere fü fü fü fü fü yaptıktan sonra bacakları tekrar indirip kaldırmak falan yok dimi? 100 kere fü fü fü fü fü............. yapıyoruz hareketi hiç bozmadan?

bi de bu hareket göbekteki yağları yakıyo mu yoksa sadece göbeği sıkılaştırıyo mu? :/ kilo da verdirseydi iyi olurdu :p

5 kere fü fü fü fü fü yaptıktan sonra bacakları tekrar indirip kaldırmak falan yok dimi? 100 kere fü fü fü fü fü............. yapıyoruz hareketi hiç bozmadan?

bi de bu hareket göbekteki yağları yakıyo mu yoksa sadece göbeği sıkılaştırıyo mu? :/ kilo da verdirseydi iyi olurdu :p

Bacaklar 100 e tamamlayana kadar indirilmiyor. Kilo vermeyi sağlamaz tek başına bu hareket oradaki yağların sıkılaşmasını sağlar.

1 eylülde tatile gidiyorum. tam 10 günüm var kızlar. deneyeceğim. hata fotomu çekicem başlamadan bi de gitmeden çekerim fark varsa paylaşırım sizinle :))

Bu hareket Callanetics egzerizlerinde de var.Yaparken acayip titriyor,kasılıyor ve yanıyor göbeğim...Umarım bende de işe yarar...

ya ben anlamadım. pilates de hiç bilmiyorum. :26: şimdi ayağımızı öyle dik olarak uzattık. başımızı kaldırdık. elimizi öne uzatıp havada tuttuk. sonra tam olarak ne yapıyoruz? ellerimizi nasıl hareket ettiriyoruz? başımızı yere doğru yatırıp sonra tekrar kaldırarak mı yapıyoruz mekik çeker gibi? bi yardımcı olun arkadaşlar :KK74:

ya ben anlamadım. pilates de hiç bilmiyorum. :26: şimdi ayağımızı öyle dik olarak uzattık. başımızı kaldırdık. elimizi öne uzatıp havada tuttuk. sonra tam olarak ne yapıyoruz? ellerimizi nasıl hareket ettiriyoruz? başımızı yere doğru yatırıp sonra tekrar kaldırarak mı yapıyoruz mekik çeker gibi? bi yardımcı olun arkadaşlar :KK74:

İlk sayfaya baktınız mı acaba?
Resmini koymuştum da ben oraya...

Merhaba kızlar,
Deneyenler yorum yapmamış bari ilk yorum benden gelsin:)
12 şubatta aksam yatmadan önce yapmaya baslamıstım,sabahları da kahvaltıdan önce yaparım diye plan yaotım fakat kahvaltıdan önce 2gün yapabildim,aksamları devam ediyorum aksatmadan gelelim sonuca...
boyum 1.58 kilom 55 yani 5 kilo da fazlam var tartılmadım, o yuzden kilomda değişme varmı bilemiyorum ama ben de öyle bir göbek varki karnımı içeri çekerim hep yıllardır yapıştı kaldı,3.5 ay sonra düğünüm var kesinlikle gitmeli bu kötü görüntü dedim ve işe yarıyor kızlar ben 100 tane yapamadım henüz çok yanıyo diye yavas yavas arttırıyorum.önce sağa sola eğilerek dize kadar uzanma hareketini yapıyprum 100 er defa,sonra 2-3 dk. twist aletimle sağa sola dönüyorum yine hem ısınma olsun hem de simitler gitsin diye yanlarım fecı halde acıyo yagların yandıgını hissediyorum resmen ve son olarak da resimdeki ilk hareketi yapıyorum nefes al ver seklinde ama tam duzene koyamadım su füü füü kısımlarını yaparken cok yanıyo karnım aynı anda sayı sayamıyorum nedense o yuzden 50 ye kadar ancak yapabiliyorum henuz...Ama aynaya baktıgımda midem ve göbeğimin birlştiği kısımda yanı göğsün altında belirgin bi düzleşme var ve hergun biraz daha düzleşiyo yani bakınca oval olan göbek kısmı simdi üstten düzleşmeye başladı.Ben hergun aynaya bakıp motıve oluyorum resmen simdi çöltüm midem 75 cm geldi ilerleyen günlerde size tekrar yazıcam gelişmeleri ama devam edildiği sürece işe yarıyo bu kesin kızlar 4 günde gözle görülür şekilde düzleşme varsa devam edilmeli bence,biraz uzun oldu ama umarım faydalı olmuştur yorumum :KK1::KK1::KK1:

callanetics egzersizlerindede var bu hareket ben bugün basladım karında hafif biyanma oluyo ama boynum çok ağrıyo yoruluyo odaha kötü ona zor dayanıyorum ama 100 tane yapıyorum zar zor :KK50:

callanetics egzersizlerindede var bu hareket ben bugün basladım karında hafif biyanma oluyo ama boynum çok ağrıyo yoruluyo odaha kötü ona zor dayanıyorum ama 100 tane yapıyorum zar zor :KK50:

Boynunuz zorlanıyorsa kesinlikle o şekilde yapmaya devam etmeyin.

Ya önce oyun egzersizleriyle ısının ya da kesinlikle zorlanıyorsanız yapmayın.

bende bugun başlıycam normal mekik çekmeyi düşünüyordum bide bunu eklerim ama ayagım havada nekdr tutabilirm bilmiyourm:)denemekte faayda var:)

arkadaşlar ben anlamıyorum bu fü hareketini ya okuyorum nefes alınca içeri çek verince dışarı bırak denio ben nefes alırken karnım içeri çekilmiyoki nası oluo bu hareket ayrıcada lütfen cvp verin düğüne kadar göbeğin gitmesi gerek. şimdi ben bunu yaptım diyelim kas yapıo bu anladığım kadarıyla e biliosunuzki bırakıtıkdan sonra o kaslar oluyo su torbası gibi böyle bişey olurmu acaba yoksa yağlarıda yakıyormu hareket bıakıldıktan sonra öyle bir görüntüyle karşılaşırmıyım ayrıca boynum ağrıo hafif boyunum destek versem tahtayla yada duvarla felan olurmu ki acaba ne olur cvğ verinnnnn

X