2 Haftalık Evliyim Boşanmak İstemiyorum Yardım Edin

Allah akıl versin. Ailen seni kurtarmaya çalışmış dinlememişsin. Burnunu illa ki sokmuşsun o b.ka. şimdi de çıkarmam allah çıkarmam diye inat ediyorsun. Topukların popona vura vura kaçmam gereken adamla boşanmamak için ne yapacağını soruyorsun. Sana değil de ailene acırım. Yazık. Çok yazık.

Bütün konularınızda biri çıkıp terslemişse sizde bir terslik var demek ki. Ne demek hepsi böyle? Beniö çevremde tek bir kişi bile böyle değil. Böyle kötü, bencil, insan olamamış varlıkları niye çevremde tutayım? Sizin çevreniz anormal demek ki.

Konunun en mantıklı yorumu, boşanmamak için ellerinden geleni yapan üyelerin boşanmış erkeklerle olma çabaları bir akıllı kendileri diğer kadınlar pisss cadı kendi akıllarınca
Ya belki önyargı ama gerçekten Türkiye'de çocuklu bir kadın bosamissa bir adamı çok çok büyük ihtimal suç adamdadir. Kadınlar boşanmaya sıcak bakmıyor. Ufak aldatmalari bile göz ardı ediyor.

Bence kesinlikle boşan ve kurtul. sen bunu aşk sanmışsın kesinlikle değil,boşanmazsan kesinlikle çok pişman olursun, o kocan olacak şeref yoksunu asla değişmez kendi hayatına etmiş olursun. sonra burda kocam beni aldatıyo beni dövüyo diye konu açarsın, aklını kullan böyle biriyle hayatını mahvetme, ondan çocuk yapmayı aklının ucundan bile geçirme. Umarım doğru olanı anlar ve yaparsın.

Daha iki haftada uyum sürecinde bu kanıya varılmaz diye düşünüyorum çok erken bunu anlamak için çünkü
Uyum süreci dediğiniz zaten siz arada beraber yaşıyormuşsunuz. Yaşamasanız bile dize işkence etmemesini mi vermeyeceksiniz o kanıya varmak için?

Ünlü bir düşünürün dediği gibi: "Allah'tan belanızı mı istiyorsunuz?"

Hepsini okuyamadım ama o kadar yaş farkı nedir ?neden çocuğu olan biri?Daha yaşınız çok küçük sizden 5 yaş büyüğüm ama ben buna cesaret edemem kendime güvenemem. Bence adam kendi çocuğuna baktırmak için sizinle evlenmiş ki sevmiyorum dile getirmiş. Ailenize boşuna direnmişsiniz böyle bir adam için. Yahu bu yeni nesil neden bu kadar cahilce kararlar veriyor anlamıyorum hadi bunlar cahil aileler nasıl önüne geçemiyor. Valla zamanında ailem istemedi çok direndim he olmadı iyi ki olmadı valla hayatım kararırmış gerçekten. Ve bir kez daha ailemin kararlarını dinlemem gerektiğini benim göremediğim yanlışların onların tecrübesi olduğu için görüp onları dinlemem gerektiğini anladım. Ailenizde sonunuzun böyle olacağını bildiği için istememişler ama siz yine de ille ben yanlışı istiyprum demişsiniz. Hiç durmadan boşanın bari şimdi doğru kararı verin hayatınızı mahvetmeyin daha fazla. Bence tamda şuan arkadaşlarla gezip eğlenmek kendi yaşınıza denk biriyle konuşmanız ( ille hayatımda biri olsun diyorsanız) gereken yaştasınız. Evlilik evet güzel ama doğru zamanda doğru kişiyle olunca güzel. Evlenmek için yaşın çok çok genç valla 30 yaşındayım evlencem diye direnmiyorum. He senin yaşlarındayken evet bende çok istedim ama iyi ki ailem diretmiş olmaz diye çok şükür allah razı olsun onlardan.

Neden boşanmak istemiyorsun bilmiyorum ama başarısızlık değil olmuyor olabilir inşallah mesleğin vardir
Evlenmeyi büyük bir marifet zannetmiş konu sahibi ama hiçte öyle olmuyor. Evet güzel olan evlilikler var ama bu yaşta şu kötü dönemde hemen evlenmek bide çocuklu biriyle evlenmek büyük cahillik. Bide adamın karısına sormak lazım neden boşanmış adam zaten manyak belli yani yazık acıyorum şu cahillik yapanlara. bide böyle bir adam için ailesinden gizli evlenmiş evlenmek için bu kadar can atmasaymış dicem ama ben bela sıkıntı dert istiyorum demiş belli allah akıl fikir versin inşallah ne diyeyim

Böyle bir ilişkiyi sürdürmenin hiç bir anlamı yok. Çocuğuna bile kabul ettirmemiş sizi daha ne bekliyorsunuz? Çocuk üzülür fotoğraf paylaşamam demek ne demek yani? Uzun süre önce boşanmış çocuğun artık kabullenmesi gerekirdi. Ayrica sizin fotoğrafınızı paylaşmıyorsa hayatındaki tek kadın siz değilsiniz demektir. Allah size defalarca ayrılmanız için işaret göndermiş bence artık işaretleri görün.

Bence affedilecek seviyeyi çoktan geçmiş.demem o ki yaşı, başı, konumu, medeni durumu size uymayan erkeklerle gezin, tozun, eğlenin, sevişin ama evlenmeyin.ne gerek var.sorundan başka birşey değil.

Haklısın valla.bu eylemler bana daha çok yokluktan yapılıyormuş gibi geliyor.kadınlar maalesef ilgisizliğe ve ilişkisizliğe fazla dayanamıyor.elindekini illa oldurmaya çalışıyor gibime geliyor.bir de fazla iyi niyetliyiz ve kendimize yeterince değer vermiyoruz.biri bizimle.ilgileniyor, sevişiyor ya çok büyük lütuf ettiğini falan sanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…