- 21 Ocak 2018
- 8.266
- 20.425
- 32
Aynen bende hic yapmamistim :)Vayy ilk defaya göre süper..
Saol canim :) ya fairy bu aksam baslasin heves ettik okadar yarin geceye nasil bekliycez sofrada gelmez zatenAfiyet olsun canım
Çay içmedin galiba kafan güzel diyor
Ondan demek ki, çay önemli tabiidapdaze bergamutlu
yanına da tereyağlı un helvası
çok da güzel yapmışım sölemesi ayıp :)
Kız dedin ya etiket yapmaya üşeniyor musunuz da gizli olsun oylama diye.. hah işte onu ben dedim bana laf mı attın sen.. evet de de iki kapışalım reyting olsunsen durup durup ne diyon hipo yaaaa
ahahjjajajaj o da iyiymişYa benim esim oyle calismiyo ovguyle calisiyo askim pilavi salatayi sen yapsana sen daha guzel yapiyosun derim misafir gelirken yapar sonra iki saat over kendini olsun ovsun yeterki yapsin
Ben gördüm bi iki kişi daha..Ondan demek ki, çay önemli tabii
Elalis bana özel sunum isteyeceğim ama tereyağı kokusu beni bayıyor, yiyemiyorum
Herkes tereyağı sever ben yiyemiyorum, anormal hissediyorum kendimi. Benden başka tereyağı sevmeyene rastlamadım
Bizde kavga ederdikSağol canım benim
Diğeri uyurken yaptı
Diğeri kalkınca kıyamet koptu
Oda tuzlu kurabiye yaptı
Yok, ben geçmişte başka mesaj okudum, Onun için yazdım. Bir üye oy verdiğimiz belli olmasa yazmış. Arkadaşına ayıp olur diye istemese de ona oy vermiş gibi hissettim
aaaaa kız tereyağı sevilmez miOndan demek ki, çay önemli tabii
Elalis bana özel sunum isteyeceğim ama tereyağı kokusu beni bayıyor, yiyemiyorum
Herkes tereyağı sever ben yiyemiyorum, anormal hissediyorum kendimi. Benden başka tereyağı sevmeyene rastlamadım
ben demedim ki etiket falan diyeKız dedin ya etiket yapmaya üşeniyor musunuz da gizli olsun oylama diye.. hah işte onu ben dedim bana laf mı attın sen.. evet de de iki kapışalım reyting olsun
İşte bende ona istinaden dedim ki kime oy verdiğimiz görünmese.. eurovision gibi komşu komşuya oy vermese dedimYok, ben geçmişte başka mesaj okudum, Onun için yazdım. Bir üye oy verdiğimiz belli olmasa yazmış. Arkadaşına ayıp olur diye istemese de ona oy vermiş gibi hissettim
Bizde kavga ederdikben olsam pasta yapanın saçını çekerdim
Kız ben deynepnaz a sataşıyordum sen alıntılayınca sen sandımben demedim ki etiket falan diye
Sordum canım cevap gelsin hata olmasın şimdi firma olunca belki farklı gelişen bir durum vardır yada benim hatam:)Saol canim :) ya fairy bu aksam baslasin heves ettik okadar yarin geceye nasil bekliycez sofrada gelmez zaten
ahahahahhahahahah valla aşure oldu kafam susun artıkKız ben deynepnaz a sataşıyordum sen alıntılayınca sen sandım
Ayyy tereyağı yenmez mi:)Ondan demek ki, çay önemli tabii
Ama nasıl olsa anlaşılmıyor diye. Üyelik alıp kendine oy veren çok olabilir. Yönetim tek tek kim oy kullanmış mı diye bakacak bizim gibiİşte bende ona istinaden dedim ki kime oy verdiğimiz görünmese.. eurovision gibi komşu komşuya oy vermese dedim
bizim üstümüze atarsınSordum canım cevap gelsin hata olmasın şimdi firma olunca belki farklı gelişen bir durum vardır yada benim hatam:)
Çünkü elalisle sebolarımızı yarıştıralım dedik oda kendi oylamasına baktı 300 küsürdü bende bu sebepten olabilir diye açıklama yapmıştım :)Ben neden söylediğini anlamadım ki zaten