- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Yarışmadan çekilmemi istiyorsun demi dogruyu söylesenceeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışmadan çekilmemi istiyorsun demi dogruyu söylesenceeee
Reset tuşuma bassak acaba yeniden virüssüz yüklenir mibizim üstümüze atarsın
O kdr kötü niyetli düşünmedim valla.. ne kötülük olurdu...Ama nasıl olsa anlaşılmıyor diye. Üyelik alıp kendine oy veren çok olabilir. Yönetim tek tek kim oy kullanmış mı diye bakacak bizim gibi
Tamam tabi sikinti olmasin :)Sordum canım cevap gelsin hata olmasın şimdi firma olunca belki farklı gelişen bir durum vardır yada benim hatam:)
Ablamla toka için kavga etmiştik bir keresinde annem bişey almamaya yemin etmişti
Öyle bişey sadece bana lise de olmustu :)Olabilir:)
İşte dönem farklı canım yani oylar kıyaslanmaz çünkü bildirim farklı gidiyor veya ramazanda siteye gelen az olabiliyor:)Çünkü elalisle sebolarımızı yarıştıralım dedik oda kendi oylamasına baktı 300 küsürdü bende bu sebepten olabilir diye açıklama yapmıştım :)
şu durumda benim 23 üyelik almam lazımAma nasıl olsa anlaşılmıyor diye. Üyelik alıp kendine oy veren çok olabilir. Yönetim tek tek kim oy kullanmış mı diye bakacak bizim gibi
İçiyorum benahahahahhahahahah valla aşure oldu kafam susun artık
herkes demli bi çay içsin
Benim yaşantım bunun üzerine:)Öyle bişey sadece bana lise de olmustu :)
Evde eşim, oğlum diyor bu lafı zatenAyyy tereyağı yenmez mi:)
nerden bildinYarışmadan çekilmemi istiyorsun demi dogruyu söyle
Bizde yakalamayız zatenşu durumda benim 23 üyelik almam lazım
oylama biter o zamana kadar
O kadar kolay değil yedek üyelik almak deynep hiç okumadın mi kazenin duvarlara yazdığını hemen yakaliyor kazen tekrar geleniAma nasıl olsa anlaşılmıyor diye. Üyelik alıp kendine oy veren çok olabilir. Yönetim tek tek kim oy kullanmış mı diye bakacak bizim gibi
Ahahahah belki de ama böyle bişeyde var eminim hatta nerdeyse bulup etiket yapcamMillet aç olduğu için canım ister diye bakmaz tariflere
Bir de bıktı millet zırt pırt oylamadan
Bu kadar becerikli olmak suç mu?
aman elleme daha beter olur bideReset tuşuma bassak acaba yeniden virüssüz yüklenir mi
Yani seninle hiç bağdaştıramadım:)Evde eşim, oğlum diyor bu lafı zaten
Bir de siz demeyin
Kendimi uzaylı gibi hissediyorum
Biliyorum abla benimde demek istediğim buydu zaten elalise:)İşte dönem farklı canım yani oylar kıyaslanmaz çünkü bildirim farklı gidiyor veya ramazanda siteye gelen az olabiliyor:)
İki kutu pınar labne için değmez ela.. boşvernerden bildin
bence anlaşabiliriz ne istiyosun
Neyse az kaldıaman elleme daha beter olur bide