- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Salıymış ya..Ben Pazar diye hatırlıyorum acaba yanlış mı yazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salıymış ya..Ben Pazar diye hatırlıyorum acaba yanlış mı yazdım
Ondan hiç yalnız almam:)Yani normalde bayanlar olur ya gider çıkarır beğenmez.O bizde biraz tersBana bir yerden tanıdık geldi bu durum Sevindim tek olmadığıma. Hem ne istiyorsan git al beni uğraştırma derler, hem de aldığına kulp bulurlar
Bende onu bekliyordum valla...ben heveslendim artık vazgeçmeyin,ayaklanma çıkarırım
Gelip cevap yazarsa öğreniriz:)ben heveslendim artık vazgeçmeyin,ayaklanma çıkarırım
ay bakmadım nicke, az önce younun mesajını okuyordum o yazdı sandımkız yarışmacıları karıştırdın,deşme yarasını
çay içmedin mi hemşire
Salı değil ya yarın bitiyor gece oylama:)Salıymış ya..
Yarın gece salı işteSalı değil ya yarın bitiyor gece oylama:)
yok 2021Salıymış ya..
Aynen öyleYarın gece salı işte
Çay mı ısmarlayacaksın banakız yarışmacıları karıştırdın,deşme yarasını
çay içmedin mi hemşire
Çay içmedin galiba kafan güzel diyorÇay mı ısmarlayacaksın bana
dapdaze bergamutluÇay mı ısmarlayacaksın bana
Yok valla mutis akiskandi ici oldu gayetteEllerine sağlık.. sufle olduğuna emin miyiz kek olmasın
kaynana gibi kusur bulsana :)Yok valla mutis akiskandi ici oldu gayette
Oyunuz için çok teşekkürler
Ellerinize saglik kizlarbende kizimin dogum gunu pastasini yapip katilicaktim ama tarih hesaplamasi yapamadim basarilar kismetibolan kazansinTeşekkür ederim
Vayy ilk defaya göre süper..Yok valla mutis akiskandi ici oldu gayette
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2633302 bakin bunlarda benim anneler gunu suflelerim eşim ilk defa tatli yapti
sen durup durup ne diyon hipo yaaaadeynepnaz hani ortaya laf attın ya... Onu ben attım ortaya
Ya benim esim oyle calismiyo ovguyle calisiyo askim pilavi salatayi sen yapsana sen daha guzel yapiyosun derim misafir gelirken yapar sonra iki saat over kendini olsun ovsun yeterki yapsinkaynana gibi kusur bulsana :)
sende hiç işini bilmiyosun
suflen olmamış bari bulaşıkları yıka de