Aynen canım olabiliyor:)Bende öyle sanıyodum ama öyle yazmıştı galiba kazen bende ondan dedim mesela geçen yarışmada sebonun yarıştığında 1000 kişi mi ne oylama yapmıştı şimdi yeni 400 oldu bende ona istinaden söyledim :)
Say say bitmez canım:)Aaaa sayar mısın abla merak ettim
Reklam mı çıkıyor
demek ki bana özel yarışma bu :)Reklam mı çıkıyor
Bende yok bilmem
Sen onu diyorsundemek ki bana özel yarışma bu :)
Eki Görüntüle 2633288
yaaaaSen onu diyorsun
Açılan her konuya hitaben sofra kuracak duruma geldik
Birazdan sofra yarışmasını düzenleyeceğim oylama başlayacak
Onu bende yaşadımYoulost16 cnm istersen genel bir bildirim daha gönderilsin.. istiyorsan oylar 2 katına çıksın.. son anda benim gibi ikinci olursan karışmam
Bir sofra daha gelecek onu bekliyorum:)yaaaa
hadi oraya uçalım
Yani ben birinci okuduktan sonra kaç kişi oy kullanmış hiç umrumda olmaz.. yüzde önemli neticede..Onu bende yaşadım
18 dk kaldı bekliyorumBir sofra daha gelecek onu bekliyorum:)
9 dan sonra düzenlerim
Aynen hiç önemi yok bir oy bile olsa ben birinciyimdirYani ben birinci okuduktan sonra kaç kişi oy kullanmış hiç umrumda olmaz.. yüzde önemli neticede..
yaaaaa
Ellerine sağlık cnm senin kızlar kaç yaşında?
Sağol canım benimyaaaaa
düşünmesi yeter,ellerine sağlık kuzucuğumun ❤
Sağol canım 15 yaşındalar:)Ellerine sağlık cnm senin kızlar kaç yaşında?
Bende o yaşlarda anneme kek pasta yapardım hep.. Birde anneler gününde erken kalkar salona özel kahvaltı hazırlardım.. kardeşimi de çiçek almaya yollardım.. özledimSağol canım 15 yaşındalar:)
Yok kuzum ben onun için demedim kiYoulost16 cnm istersen genel bir bildirim daha gönderilsin.. istiyorsan oylar 2 katına çıksın.. son anda benim gibi ikinci olursan karışmam