- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Ben onu demek istememiştim oysa ki :)Yani ben birinci okuduktan sonra kaç kişi oy kullanmış hiç umrumda olmaz.. yüzde önemli neticede..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onu demek istememiştim oysa ki :)Yani ben birinci okuduktan sonra kaç kişi oy kullanmış hiç umrumda olmaz.. yüzde önemli neticede..
Canım 8 yaşından beri her doğum gününde pasta yapmaya çalışıyorlar:)Bende o yaşlarda anneme kek pasta yapardım hep.. Birde anneler gününde erken kalkar salona özel kahvaltı hazırlardım.. kardeşimi de çiçek almaya yollardım.. özledim
Millet aç olduğu için canım ister diye bakmaz tariflereBende öyle sanıyodum ama öyle yazmıştı galiba kazen bende ondan dedim mesela geçen yarışmada sebonun yarıştığında 1000 kişi mi ne oylama yapmıştı şimdi yeni 400 oldu bende ona istinaden söyledim :)
Ne güzel abla benim hiç öyle bişeyim olmadı hayatımda :)Say say bitmez canım:)
Ama en son tayinim bu takıntımla alakalı çıktı ve ben demiştim oldu
Yani işin özü hayatımdaki önemli noktalar hep 9 ile oldu:)
Yok anneler günü kahvaltısı özeldir bizim içinCanım 8 yaşından beri her doğum gününde pasta yapmaya çalışıyorlar:)
Oğlum gece sahuru hazırladı.Yumurtaları bile soydu:)Yoksa normalde dediğin gibi kahvaltı ile başlıyorlar:)
Belki de ablacım bilmiyorum sadece böyle bi bilgi hatırlıyorum çünkü :)Aynen canım olabiliyor:)
Belki öyle göndermiştir yada ramazandan dolayı foruma uğramayanlar vardır:)
Belki de dikkat etmiyorsun:)Ne güzel abla benim hiç öyle bişeyim olmadı hayatımda :)
niye beni beklemedin diye miSağol canım benim
Diğeri uyurken yaptı
Diğeri kalkınca kıyamet koptu
Oda tuzlu kurabiye yaptı
Niye niyeeeeesen susar mısın acabaaa
Ramazanda zor canım:)Yok anneler günü kahvaltısı özeldir bizim için
Olsa anlaşılmaz mı :)Belki de dikkat etmiyorsun:)
Ben neden söylediğini anlamadım ki zatenBen onu demek istememiştim oysa ki :)
İşte büyük var diye küçük yapmıyor.Benimkiler yaşıt ben yapacağım diye kavga çıkıyorniye beni beklemedin diye mi
benim büyük çok severdi,özenir yapardı bişeyler.beni mutfağa da sokmazdı :)
ama küçükte tık yok
Ayy ramazan dimiRamazanda zor canım:)
Olabilir:)Olsa anlaşılmaz mı :)
senceeeeNiye niyeeeee
Aynen canım:)Ayy ramazan dimi
Çocuklarının anasıyımbeyime 22.kez sordum bugün,bana ne aldın
22.kez cevap verdi, niye sen benim annem misin
her yıl bıkmadan sorucam