Bizde ikimizinkini dövüştürürüz açık oylamaya sunarız kendi çapımızda olmaz mi
hemen bakayım sebom kaç oy almışBizde ikimizinkini dövüştürürüz açık oylamaya sunarız kendi çapımızda olmaz mi
Hic sorma nanaOhhh ohhh oğlanlar sana mi kaldı
Katilamiyorum katilamiyorum kankaaaaHaberin olsun bunda kazanabiliyorsun ayrıca madalyası var buranın sensiz olmaz
Benden fazlaydı sanki ohemen bakayım sebom kaç oy almış
rahat ol panpa nefes aldırmıyorum bunlaraHic sorma nanakimin ahi tuttu bilmiyorum ki beni
Katilamiyorum katilamiyorum kankaaaaneyse ki Elalis burda da icim rahat
Devaaaamrahat ol panpa nefes aldırmıyorum bunlara
Ama onda iki kere bildirim gitmişti ve bütün üyelere gitmişti318 oy
sonraki tiramisu 198 oy
farka bak
ne kadar tanıdık duygular bunlarDevaaaamtariflere bakarken senin tarife gelince pis pis siritiyorum baci
aaa her zaman bütün üyelere gitmiyo mu?Ama onda iki kere bildirim gitmişti ve bütün üyelere gitmişti
ama tek oy vardıAma onda iki kere bildirim gitmişti ve bütün üyelere gitmişti
Hayıraaa her zaman bütün üyelere gitmiyo mu?
Belki de bizim bildirim en azınlık neyse ona gittiama tek oy vardı
ve düşün buna rağmen kazanıyorsunBelki de bizim bildirim en azınlık neyse ona gitti
Şimdi de bütün üyelere gitti..Ama onda iki kere bildirim gitmişti ve bütün üyelere gitmişti
Ben çok beğendim sunum bombaydiTarifler zorlu olmasa birinci bile olurdun o kadar güzel olmuş
Tamam nasıl kolayına geliyorsa:)
Ama sunumun önemini anlamışsındır:)
İnşallah olurŞükür valla ilk defa olacak gibi ama sevinmiyorum bile ki belki değişir diye
Evet bencede mantıklı oy vermeyen görmesin merak eden gelsin üye olsun oy versin gorsunKurallarımız sabit canım yıllardır denedik en iyisinin bu olduğuna karar verdik:)
Emin ol en doğrusu bu:)