- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.310
Yapabilirsin hatun ben bile yapıyorum kör topal da olsaHic sorma nanakimin ahi tuttu bilmiyorum ki beni
Katilamiyorum katilamiyorum kankaaaaneyse ki Elalis burda da icim rahat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapabilirsin hatun ben bile yapıyorum kör topal da olsaHic sorma nanakimin ahi tuttu bilmiyorum ki beni
Katilamiyorum katilamiyorum kankaaaaneyse ki Elalis burda da icim rahat
Hayır bi kere nevreste mi kazen mi tam hatırlamıyorum söylemişti herkese gitmiyo bi doğa kulübüne bi anneler kulübüne diye değişiyor demiştiŞimdi de bütün üyelere gitti..
İnallahİnşallah olur
İlk defa 9. Yarışma ve ilkve düşün buna rağmen kazanıyorsun
Nevreste ben bildirim bütün siteye gidiyor biliyorum yanlış miyim?Hayır bi kere nevreste mi kazen mi tam hatırlamıyorum söylemişti herkese gitmiyo bi doğa kulübüne bi anneler kulübüne diye değişiyor demişti
yani :)Nevreste ben bildirim bütün siteye gidiyor biliyorum yanlış miyim?
Ben yarışmaları zaten bildirimler sayesinde öğrendim hiç bir şeye üye değilken..yani :)
ben anne kulübünde de değilim,doğa kulübünde de ama bana bildirim geliyo :)
bendeeeBen yarışmaları zaten bildirimler sayesinde öğrendim hiç bir şeye üye değilken..
bdv siyaset batağından çekip aldı beni Nevreste
Nevreste ben bildirim bütün siteye gidiyor biliyorum yanlış miyim?
Bazen seçiliyor ama yarışmalarda genel benceyani :)
ben anne kulübünde de değilim,doğa kulübünde de ama bana bildirim geliyo :)
Evet canım oluyor bazen:)Hayır bi kere nevreste mi kazen mi tam hatırlamıyorum söylemişti herkese gitmiyo bi doğa kulübüne bi anneler kulübüne diye değişiyor demişti
9 benim uğurlu sayımİlk defa 9. Yarışma ve ilk
sponsorlarda hepsine gidiyordur benceBazen seçiliyor ama yarışmalarda genel bence
Aynen canım:)sponsorlarda hepsine gidiyordur bence
Bende öyle sanıyodum ama öyle yazmıştı galiba kazen bende ondan dedim mesela geçen yarışmada sebonun yarıştığında 1000 kişi mi ne oylama yapmıştı şimdi yeni 400 oldu bende ona istinaden söyledim :)Evet canım oluyor bazen:)
Ama uzun süredir genel bence her yerden geliyorlar:)
Anne kulübü
Doğa kulübü
Pro üye gibi:)
Aaaa sayar mısın abla merak ettim9 benim uğurlu sayım
Saysam hayatımdaki dokuzları
Benim sayı takıntım varda
sen susar mısın acabaaaAaaa sayar mısın abla merak ettim