Ohhh ohhh oğlanlar sana mi kaldıKostebek pastayi denemek istiyorum ya cok guzel duruyordigerleri de cok guzel ama ugrastirici oglanlarla yapamam
Haberin olsun bunda kazanabiliyorsun ayrıca madalyası var buranın sensiz olmazKusura bakmayin yazamiyorum cocuklar rehin aldi beni
Benim sansima yarisma yarismaya karismisbeni artikin 3 ay sonra gorursunuz sahalarda cunkum kresler eylulde acilacakmis
Canım çoğu kişide görünsün istiyor:)Nevreste acaba kim kime oy verdi gizlese nasıl olur ? Hani eurovision gibi komşu komşuya oy vermelerin önüne geçilir sanki
Ben yine dışardan da gözükse keşke dedim ama bu da kötü amaçlı kullanılabilir sonuçta oy kullanmayan göremiyor bu güzel bişey :))Canım çoğu kişide görünsün istiyor:)
Yani denemeler sonucu en uygun bunu bulduk:)
Kurallarımız sabit canım yıllardır denedik en iyisinin bu olduğuna karar verdik:)Ben yine dışardan da gözükse keşke dedim ama bu da kötü amaçlı kullanılabilir sonuçta oy kullanmayan göremiyor bu güzel bişey :))
Nana'm birinci değilsin ama uzun zamandır ilk defa ilk sıralardasın.Bu seni mutlu etti mi:)Ohhh ohhh oğlanlar sana mi kaldı
Nevroş huylu huyundan vazgeçer mi, geçmezNana'm birinci değilsin ama uzun zamandır ilk defa ilk sıralardasın.Bu seni mutlu etti mi:)
Nana yeniden sahalara döndü diyebilir miyiz:)
Tarifler zorlu olmasa birinci bile olurdun o kadar güzel olmuşNevroş huylu huyundan vazgeçer mi, geçmez
Bu bana iyi geldi ama ben yine eski halime dönerim, öylede mutluyum
kesinlikle vazgeçme harika gidiyorsunNevroş huylu huyundan vazgeçer mi, geçmez
Bu bana iyi geldi ama ben yine eski halime dönerim, öylede mutluyum
Vermem vermemmmm o artık benim benim kalacak
Şükür valla ilk defa olacak gibi ama sevinmiyorum bile ki belki değişir diye
yok kız benim nefesimden nolcakVermem vermemmmm o artık benim benim kalacaksende hep ensemdesin haaa nefesini hissediyorum
Arayı söyle bi 50 oyla açsaydım rahat olurdum da 20 oy nedir kiyok kız benim nefesimden nolcak
püf dedi mi biter
raad ol
ahahahahha artıkVermem vermemmmm o artık benim benim kalacaksende hep ensemdesin haaa nefesini hissediyorum
havan batsınArayı söyle bi 50 oyla açsaydım rahat olurdum da 20 oy nedir ki