- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.226
Her tarif her zaman tutmuyor malesef bazen çok favori olmayan tarifler de kazanabiliyor :/Ya varya millet profiterol yapiyo birinci oluyo ben yapiyorum sonunculuga yarisiyorum bende bir ugursuzlukmu var beceriksizlikmi ne cozemedim
Şu azimin gramı yok bende hiç bir konuda.Aynen uzun süre banlanmaben
Hatun un nickini alıp üzerine birde bilerek banlanmistim tonti öyle kazanmıştı çünkütotemebak
Rekabet ediyoruz baksanaHee bende gecen yarisma icin dedin sanmistim
Aynen ya bundan sonra kasmiycam tarif kalirsa yaparim tarif kapmacayla ugrasmiycam nasipten ötesi yok :)Her tarif her zaman tutmuyor malesef bazen çok favori olmayan tarifler de kazanabiliyor :/
Lutfen bir hayirsever bana oy vermis gormemissinRekabet ediyoruz baksanasen 4 ben 4
Allah rızası için aplam bana da bir oy verecek yok mu aplamLutfen bir hayirsever bana oy vermis gormemissin
Bildirim gitse vericeklerde bildirim bu sfer gidemedi bir turlu :) sonra yatip uyuyorum olaylar gelisiyoAllah rızası için aplam bana da bir oy verecek yok mu aplam
Allah tuttuğunu altın etsin Ablam
O teselli oyu
Onu alamayanlar da var kaçıncı yarışmam saymadımO teselli oyu
Guzel olurduİkimiz varken bildirim gitsegelenler şaşırarak gelse @Dahliadivin
Cnm profiterol 4 hafta kazandı yalnız.. rakipleri farklıydı.. mesela o zmn çizkekti sebo gibi popüler tarifler ilk haftadan gitmişti..Ya varya millet profiterol yapiyo birinci oluyo ben yapiyorum sonunculuga yarisiyorum bende bir ugursuzlukmu var beceriksizlikmi ne cozemedim
Evt orasi oyle ama profiterol sevilen bi tatli genel olarak o yuzden diyorum tabi rakiplerde onemli ya ben takiliyorum esim dalga geciyo benle en cok ina sinir oluyorum ust siralarda olsa oyle kandiricam onu oda olmadiCnm profiterol 4 hafta kazandı yalnız.. rakipleri farklıydı.. mesela o zmn çizkekti sebo gibi popüler tarifler ilk haftadan gitmişti..
Kurmadım yarın eşim yok yarın kurarım mesela :))Guzel olurdusen pinar sofrani kurdunmu bakiyim
İyi bakalim ben attim bu aksam nevresteye ama kendisi daha gelmedi gormedi mesajimi :)Kurmadım yarın eşim yok yarın kurarım mesela :))
Eşine neden söylemiyorsun ki? Hediye gelicek kazanırsan neticede...Kurmadım yarın eşim yok yarın kurarım mesela :))
Gelir birazdan :)) hadi bakalım hayırlısı olsun hakknda :))İyi bakalim ben attim bu aksam nevresteye ama kendisi daha gelmedi gormedi mesajimi :)
Bu arada sen niye esinden sakliyorsun karsimi boyle seylere tamamen :)Kurmadım yarın eşim yok yarın kurarım mesela :))