- 8 Nisan 2017
- 56.760
- 297.239
Burdan haberi yok ki :)Eşine neden söylemiyorsun ki? Hediye gelicek kazanırsan neticede...
Eminim ya birinci olur ya ikinciGelir birazdan :)) hadi bakalım hayırlısı olsun hakknda :))
Bizim sosyal medya hesaplarımız bile yok :)) internet ortamında kimseye güven olmazmışBu arada sen niye esinden sakliyorsun karsimi boyle seylere tamamen :)
İnşallahEminim ya birinci olur ya ikinci
Sosyal medya kullanimi tercih meselesi ama buraya para yatirmiyoruz sonucta ama sabit fikri degistirmek zor :)Bizim sosyal medya hesaplarımız bile yok :)) internet ortamında kimseye güven olmazmış
Kendi durum bile yapmaz herkese neden gosterecekmis colugunu cocugunu karısınıBizim sosyal medya hesaplarımız bile yok :)) internet ortamında kimseye güven olmazmış
Ona geri kafalık diyelimSosyal medya kullanimi tercih meselesi ama buraya para yatirmiyoruz sonucta ama sabit fikri degistirmek zor :)
Bura deme.. İnt pınar yemek yarışması yapıyor katılıcam de.. Bende mesela soranlar öle diyorum ki demiyorumBurdan haberi yok ki :)
Neden olmasın olur belki deAman sende inandinmi
İnt yok ki bende :)) bez geldi o varken onu bile zor toparladm ona bişey demedi mesela maden öyle bir ürün incelemye katildin neden söylemedin dedi o zaman konuşmuyordu k dedim artıkBura deme.. İnt pınar yemek yarışması yapıyor katılıcam de.. Bende mesela soranlar öle diyorum ki demiyorum
Yakşamlar
Yarış mi yapıyorsunuzYakşamlar
Kalplerimiz birYarış mi yapıyorsunuz
Ben hep kayboluyorumEvet evet buldum