- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.231
Burdan haberi yok ki :)Eşine neden söylemiyorsun ki? Hediye gelicek kazanırsan neticede...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdan haberi yok ki :)Eşine neden söylemiyorsun ki? Hediye gelicek kazanırsan neticede...
Eminim ya birinci olur ya ikinciGelir birazdan :)) hadi bakalım hayırlısı olsun hakknda :))
Bizim sosyal medya hesaplarımız bile yok :)) internet ortamında kimseye güven olmazmışBu arada sen niye esinden sakliyorsun karsimi boyle seylere tamamen :)
İnşallahEminim ya birinci olur ya ikinci
Sosyal medya kullanimi tercih meselesi ama buraya para yatirmiyoruz sonucta ama sabit fikri degistirmek zor :)Bizim sosyal medya hesaplarımız bile yok :)) internet ortamında kimseye güven olmazmış
Kendi durum bile yapmaz herkese neden gosterecekmis colugunu cocugunu karısını .ama benim paylaşmama bişey demiyor :))Bizim sosyal medya hesaplarımız bile yok :)) internet ortamında kimseye güven olmazmış
Aman sende inandinmiİnşallah
Ona geri kafalık diyelim bSosyal medya kullanimi tercih meselesi ama buraya para yatirmiyoruz sonucta ama sabit fikri degistirmek zor :)
Bura deme.. İnt pınar yemek yarışması yapıyor katılıcam de.. Bende mesela soranlar öle diyorum ki demiyorumBurdan haberi yok ki :)
Neden olmasın olur belki deAman sende inandinmi
İnt yok ki bende :)) bez geldi o varken onu bile zor toparladm ona bişey demedi mesela maden öyle bir ürün incelemye katildin neden söylemedin dedi o zaman konuşmuyordu k dedim artıkBura deme.. İnt pınar yemek yarışması yapıyor katılıcam de.. Bende mesela soranlar öle diyorum ki demiyorum
Yakşamlar
Yarış mi yapıyorsunuzYakşamlar
Kalplerimiz birYarış mi yapıyorsunuz
Evet evet buldumKukrim galiba burası
Ben hep kayboluyorumEvet evet buldum