- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
tokken neye veriyorlar sevmediklerine miAç Ken sevdiklerine oy veriyorlar lütfen oy 12-13 arası gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tokken neye veriyorlar sevmediklerine miAç Ken sevdiklerine oy veriyorlar lütfen oy 12-13 arası gitsin
Sunumatokken neye veriyorlar sevmediklerine mi
Ben bi atağa geçimde görbide yanyana koymuş 5 tarifi hain nevoş
işte gitmesin bildirim :)Ben bi atağa geçimde gör
Gitsin ya geçen bildirimde banlıydım takip edemedim. Ben banlanmadan gitsin de az takip edeyim nasıl oluyomus.işte gitmesin bildirim :)
zaten virüs var temas olmasın fazla
gider zaten ben şaka yapıyorumGitsin ya geçen bildirimde banlıydım takip edemedim. Ben banlanmadan gitsin de az takip edeyim nasıl oluyomus.
Banlanmasana senden birde banlanmamayi dene totem yapGitsin ya geçen bildirimde banlıydım takip edemedim. Ben banlanmadan gitsin de az takip edeyim nasıl oluyomus.
Oyle borclu kalmayi sevmemDahliadivin oy kardeşliği
Deniyorum inan kiBanlanmasana senden birde banlanmamayi dene totem yap
Bak ben geçen yıl totem yapıp benden önce kazanan üyeye benzer nick yaptım kazandım nickinj yazayım da gelsin buraya kendisi tontriko oda banli ayy AllahımDeniyorum inan ki
Banli değilmiş etiket olmayınca banl i sandımBak ben geçen yıl totem yapıp benden önce kazanan üyeye benzer nick yaptım kazandım nickinj yazayım da gelsin buraya kendisi tontriko oda banli ayy Allahım
Aynı oy sayimiz var ben onu kastetmiştimOyle borclu kalmayi sevmem
Nickim kazen abi tarafından yeni düzeltildi ellemem. Zaten olmuyomuş galiba. Başka totem bulayım.Bak ben geçen yıl totem yapıp benden önce kazanan üyeye benzer nick yaptım kazandım nickinj yazayım da gelsin buraya kendisi tontriko oda banli ayy Allahım
Aynen uzun süre banlanma benNickim kazen abi tarafından yeni düzeltildi ellemem. Zaten olmuyomuş galiba. Başka totem bulayım.
Hee bende gecen yarisma icin dedin sanmistimAynı oy sayimiz var ben onu kastetmiştim