Bende onunla aynı durumdayım ama diyetle olmuyor 3 hafta denedim gram gitmedi spor yapmam lazım oda evde beceremedim:)Her şey düzelse yürüyüş yapsam toparlayacağım:)Ramazan bitsinde takima gotureyim yeniden :)))
Sorayım canım:)Bir sorsana abla ne olur ne olmaz belki ödül olarak kullanicaktir daha sonraki yarışmalarda
Takım dereceniz nasıl karantina etkiledimiIyiyim bende ayni sahur,iftar takim derken vakit geciyor
Dikkat edince guzel vermissin
Ramazan ayı cok yogunsunuz gerçekten daha fairy ye oy verecektim bak unuttum :))
Haber bekliyorumSorayım canım:)
Gül suyu sevmeyen bir tek ben değilmişim dokecekleri zaman elimi açmamRica ederim canım benim
Pes etmek yok en güzeli olana kada deniyoruz:)Ben gül suyu sevmiyorum ondan koymuyorum:)
Gül suyu severim ama tatlıda sevmiyorum:)Gül suyu sevmeyen bir tek ben değilmişim dokecekleri zaman elimi açmamsağol derim
İsabel den mi ödünç alıyorsun
Ben sevmiyorum her türlü ya reçelini de sevmiyorum en güzel hali dalındaGül suyu severim ama tatlıda sevmiyorum:)
Reçelini çok severim:)Ben sevmiyorum her türlü ya reçelini de sevmiyorum en güzel hali dalında
En güzel reçel çilek reçeli :)) benim için kayısı şeftali falan tuhaf geliyor alışkın olmadığımdan heraldeReçelini çok severim:)
Kilo almamak da buyuk basari evde surekli yiyip iciyoruzBende onunla aynı durumdayım ama diyetle olmuyor 3 hafta denedim gram gitmedi spor yapmam lazım oda evde beceremedim:)Her şey düzelse yürüyüş yapsam toparlayacağım:)
Almadım oda bir şeydir:)
Bir iki hafta kotu gittik, son 3 haftadir 2 defa üçüncü 1 defa ikinci olduk cok da kotu gitmiyoruz gibiTakım dereceniz nasıl karantina etkiledimi
Bizden bişey mi saklıyorsunuz yaniO iş karışıkCanfeb ile aramızda:)
Aynen ondan olmuştur:)Reçel çok yemyiz ama severim:)En güzel reçel çilek reçeli :)) benim için kayısı şeftali falan tuhaf geliyor alışkın olmadığımdan heralde
Birde küçükken babam çilek reçeli almazdı teneke ile gül reçeli alırdı ondan etkilendim heralde
Iyiyim canım sen nasilsin ❤
Almadım canım çok şükür çünkü ben hep bu yıl hep bu tempodaydım:)Yemekte değişmeyince almadım:)Kilo almamak da buyuk basari evde surekli yiyip iciyoruz
Havalar isiniyor yavas yavas hersey normale donecek insallah o zaman yuruyuse baslarsin ablacim
Bir iki hafta kotu gittik, son 3 haftadir 2 defa üçüncü 1 defa ikinci olduk cok da kotu gitmiyoruz gibi
İyi şükür bende çocuklara animasyon film buldum onlar onu izliyor bende kafa dinliyorum biraz :))Iyiyim canım sen nasilsin ❤
Evde de benden başka reçel yiyen yok yarimlik kavanozda reçel yaptım benden başka kimse yemediAynen ondan olmuştur:)Reçel çok yemyiz ama severim:)
Geçen tatlı getirmişti de tabak bende kaldıİsabel den mi ödünç alıyorsun