- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.128
İnsan gece deliksiz uyumak istiyor demi2satte bir kalkıyor bizimki hala bir oturup geri yatiyor,gece bekçisi
İyi zor zamanlari gecirmissin :) Su zamanlardan kurtulsak cocuklarda duzelicek belki :)En küçüğü 3 yaşında ona da belli olmuyor okul zamanı düzen vardı ama artık hiç bir düzenimiz yok :/
Bazen gün arası şekerleme yapıyor en küçük bazen de bizle yatıp benden sonra uyanıyor :))
Ne anladınAnladım şimdi
.biraz geç oldu ama jeton yeni düştü
Bakalım dışarı çıkmak için müsaade varmış ya şöyle bir mahallede tur atacağız inşallah bir saat ne zaman oldu bilmiyorum en sson dışarı çıktıkları ://İyi zor zamanlari gecirmissin :) Su zamanlardan kurtulsak cocuklarda duzelicek belki :)
Ya nezaman biticek bu cocuklarin gece uyanmasi vallahi deliricem sahur yapicaz onun zamansiz uyanmalarindan sebep sahur bile yapmiyoruz 12 1de yiyip yatiyoruz2satte bir kalkıyor bizimki hala bir oturup geri yatiyor,gece bekçisi
Biz bizimkini otopark var acik oraya indirip top oynatiyoruz biraz sokakta geziyorum ben onla ya okadar takmiyorum acikcasi mahalle arasi zaten bikti cocuk evde oturmaktanBakalım dışarı çıkmak için müsaade varmış ya şöyle bir mahallede tur atacağız inşallah bir saat ne zaman oldu bilmiyorum en sson dışarı çıktıkları ://
Bizim site değil malesefBiz bizimkini otopark var acik oraya indirip top oynatiyoruz biraz sokakta geziyorum ben onla ya okadar takmiyorum acikcasi mahalle arasi zaten bikti cocuk evde oturmaktan
NereyeKazeni etiketledim ,pişman oldum sonradan ,silsem de silinmiyor
Bizde sitede degilizde binanin kendine ait acik otoparki var binadaki cocuklar orda oynuyolar hic yoktan iyidir. 1 m kare balkonumuz var her gun orda oturuyoruz saatlerce baskada yapcak bise yok. Yazik cocuklara en cok kosup oynayacaklari zaman :/Bizim site değil malesef
Ve etrafta karantina olan evler var şuan yakınımızda :/
Hiç. Çıkmadılar sadece bahçede Ekim yaptığımız zaman indiler şuan balkonda hava alıyorlar :))
Teşekkür etiketi yaptığım konuyaNereye
Neyseki ben de babasını uyutmuyorumİnsan gece deliksiz uyumak istiyor demi
Ben bazen isyan ediyordum eşime diyordum artık senin gibi horlamak istiyorim
Benim eşim hemen uyur dinlemez ki :))Neyseki ben de babasını uyutmuyorum
Bazen benim büyükler balkondan diğer komşu cocuklaei ile isim hayvan bitki oynuyorlar güzel oluyor :))Bizde sitede degilizde binanin kendine ait acik otoparki var binadaki cocuklar orda oynuyolar hic yoktan iyidir. 1 m kare balkonumuz var her gun orda oturuyoruz saatlerce baskada yapcak bise yok. Yazik cocuklara en cok kosup oynayacaklari zaman :/
Bizde öyle yatıp kalkamiyoruz sahura hemen kalkıyorYa nezaman biticek bu cocuklarin gece uyanmasi vallahi deliricem sahur yapicaz onun zamansiz uyanmalarindan sebep sahur bile yapmiyoruz 12 1de yiyip yatiyoruz
Çocuğu sal üstüneBenim eşim hemen uyur dinlemez ki :))
Tersi pistirÇocuğu sal üstüne
Naber nasıl gidiyor?Ve aleyküm selam