Yapmayacaksan söyle canım onu isteyen çok:)
eksik malzemenin beyim tarafından tamamlanmasını bekliyorum:)Tatlılar ne zaman gelecek hanımlar biz heyecanlanıyoruz
@Elalis
@Bal0ncuk
@Minik Meleklerim
N Nana
@Youlost16
retro_hippo
@Elhan
@Dahliadivin
@Canfeb
alimiyon
@Blue_Perii
@Mmmmmerveeeee
@deynepnaz
@TurkuazKrampon
Geçikmeyin cuma soneksik malzemenin beyim tarafından tamamlanmasını bekliyorum:)
Niye olmadı canım sütü sıcak mı döktün acaba?Ben de güllaç yaptım ama olmadı pekhazır almaya dewamke
Ohh ellerine sağlık kızınızın ben de yapmak istiyorum bi araBenim kız bugün profiterol yaptı çokta güzel yapmışAz kaldı yarışmaya onlarıda sokacağım Mutfağa bile giremedim
Ben paketin yarısını yapıyorum diğerini sonra kullanıyorum:)Yarım pakete 6 bardak süt-2 su bardağı şeker koydum gayet güzel olmuştu:)Ilıkken koyun hamur olmasın demişler hep ona dikkat ettim ama internette tarifler 10 yaprak içindi bizim aldığımızdan 20 yaprak çıktı açtım artık diye hepsini kullandım 2 kutu süt gitti anca tatlıya benzediama demin çayın yanında yedik gideri var yani.
Yarışmaya tarf gelecek onunla denersin yarın geliyorOhh ellerine sağlık kızınızın ben de yapmak istiyorum bi ara
TamamdırYarışmaya tarf gelecek onunla denersin yarın geliyor
Paketi 4 e katladım sonra başka bir poşete koyup dolaba koydum:)Zaten genelde dikdörtgen borcama yapıyorum ve yaparken kırıyorum ondan sorun olmuyor:)Kalani muhafaza edemezsem bayatlarsa diye tereddüt ettim ama bundan sonra ben de sizin yaptığınız gibi yaparım tekrar alırsam eğer. Çok sağ olun ölçüler için
Çok mantıklı bu bilgiler benim için çok iyi oldu çok teşekkür ederimmPaketi 4 e katladım sonra başka bir poşete koyup dolaba koydum:)Zaten genelde dikdörtgen borcama yapıyorum ve yaparken kırıyorum ondan sorun olmuyor:)
Rica ederim canım benimÇok mantıklı bu bilgiler benim için çok iyi oldu çok teşekkür ederimm
İyi akşamlar kaptanım nasılsınIyi aksamlar
Iyiyim abla sen nasilsin uzun zamandir gelmedigimi fark ettim bir selam vereyim dedim ❤İyi akşamlar kaptanım nasılsın