Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende seni unutmadığımı göstermek istedimIyiyim abla sen nasilsin uzun zamandir gelmedigimi fark ettim bir selam vereyim dedim ❤
Buyrun efenim nasılsınız:)
İyiyim efem orijinal tarif arıyorum ,siz nasilsiniz:)Buyrun efenim nasılsınız:)
Kullan canım bir şey demez eminim:)
Tesekkur ederim ablacim gorunce mutlu oldumBende seni unutmadığımı göstermek istedimEvet gelmiyorsun:)
İyiyim canım çok şükür![]()
Kelin merhemi olsa başına sürermişİyiyim efem orijinal tarif arıyorum ,siz nasilsiniz:)
Ne mutlu banaTesekkur ederim ablacim gorunce mutlu oldum![]()
Gerçekten miKullan canım bir şey demez eminim:)
Takima da uğramıyorsun artik nasilsin canimİyiyim efem orijinal tarif arıyorum ,siz nasilsiniz:)
Ben aldığım tarifin orijinalini arıyorum ama kremsantiyi çırpıp bu diyen de varKelin merhemi olsa başına sürermiş
İyiyim teşekkür ederim![]()
Kiloluyum canim sen nasılsınTakima da uğramıyorsun artik nasilsin canim![]()
1 seferlik sunum için ne olacak:)Gerekirse söylerim bir şey demez biliyorum:)Gerçekten miiyi ki sormuşum
![]()
Kilo alıyorTakima da uğramıyorsun artik nasilsin canim![]()
Iyiyim bende ayni sahur,iftar takim derken vakit geciyorKiloluyum canim sen nasılsınbu ara buradaki konulara yetisemiyoruz
Geçen 71gorunce tartida kendime dur dedim bugün sabah 69.0 çıktım gün içinde oruçtan 68.5 :)
Unutma ver canımIyiyim bende ayni sahur,iftar takim derken vakit geciyor
Dikkat edince guzel vermissin
Ramazan ayı cok yogunsunuz gerçekten daha fairy ye oy verecektim bak unuttum :))
Ramazan bitsinde takima gotureyim yeniden :)))Kilo alıyor![]()
1 seferlik sunum için ne olacak:)Gerekirse söylerim bir şey demez biliyorum:)
Yemeklere baktim da dun oy verecektim ciktim hemen gidip oyumu kullanayimUnutma ver canım![]()