Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seni unutmadığımı göstermek istedimEvet gelmiyorsun:)Iyiyim abla sen nasilsin uzun zamandir gelmedigimi fark ettim bir selam vereyim dedim ❤
Buyrun efenim nasılsınız:)
İyiyim efem orijinal tarif arıyorum ,siz nasilsiniz:)Buyrun efenim nasılsınız:)
Kullan canım bir şey demez eminim:)Nevreste isabelin tabağını sunumda ödünç kullanabiliyormuyum
Tesekkur ederim ablacim gorunce mutlu oldumBende seni unutmadığımı göstermek istedimEvet gelmiyorsun:)
İyiyim canım çok şükür
Kelin merhemi olsa başına sürermişİyiyim efem orijinal tarif arıyorum ,siz nasilsiniz:)
Ne mutlu banaTesekkur ederim ablacim gorunce mutlu oldum
Gerçekten miiyi ki sormuşumKullan canım bir şey demez eminim:)
Takima da uğramıyorsun artik nasilsin canimİyiyim efem orijinal tarif arıyorum ,siz nasilsiniz:)
Ben aldığım tarifin orijinalini arıyorum ama kremsantiyi çırpıp bu diyen de varKelin merhemi olsa başına sürermiş
İyiyim teşekkür ederim
Kiloluyum canim sen nasılsın bu ara buradaki konulara yetisemiyoruzTakima da uğramıyorsun artik nasilsin canim
1 seferlik sunum için ne olacak:)Gerekirse söylerim bir şey demez biliyorum:)Gerçekten miiyi ki sormuşum
Kilo alıyorTakima da uğramıyorsun artik nasilsin canim
Iyiyim bende ayni sahur,iftar takim derken vakit geciyorKiloluyum canim sen nasılsın bu ara buradaki konulara yetisemiyoruz
Geçen 71gorunce tartida kendime dur dedim bugün sabah 69.0 çıktım gün içinde oruçtan 68.5 :)
Unutma ver canımIyiyim bende ayni sahur,iftar takim derken vakit geciyor
Dikkat edince guzel vermissin
Ramazan ayı cok yogunsunuz gerçekten daha fairy ye oy verecektim bak unuttum :))
Ramazan bitsinde takima gotureyim yeniden :)))Kilo alıyor
1 seferlik sunum için ne olacak:)Gerekirse söylerim bir şey demez biliyorum:)
Yemeklere baktim da dun oy verecektim ciktim hemen gidip oyumu kullanayimUnutma ver canım