- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Kurabiye arasina marmelat olarak kullan ,akiskansa nisastayla kıvamını koyultEvde de benden başka reçel yiyen yok yarimlik kavanozda reçel yaptım benden başka kimse yemedi
Fairy ye yolla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurabiye arasina marmelat olarak kullan ,akiskansa nisastayla kıvamını koyultEvde de benden başka reçel yiyen yok yarimlik kavanozda reçel yaptım benden başka kimse yemedi
Karantinada iyisiniz canımKilo almamak da buyuk basari evde surekli yiyip iciyoruz
Havalar isiniyor yavas yavas hersey normale donecek insallah o zaman yuruyuse baslarsin ablacim
Bir iki hafta kotu gittik, son 3 haftadir 2 defa üçüncü 1 defa ikinci olduk cok da kotu gitmiyoruz gibi
Bana da kahvaltıya gelmişti seti bende kaldıGeçen tatlı getirmişti de tabak bende kaldı
Kıvamı reçel olarak çok iyi de çikolata dan başka ekmek üstüne bişey süren yok evde :/Kurabiye arasina marmelat olarak kullan ,akiskansa nisastayla kıvamını koyult
Fairy ye yolla
Sende geri vericekmisinBana da kahvaltıya gelmişti seti bende kaldı
Yarışmaya tatlı yapKıvamı reçel olarak çok iyi de çikolata dan başka ekmek üstüne bişey süren yok evde :/
Ben verecektim de sende kalsın dedi kazen ona yenisin e söz vermiş kazen beyaz ve mavi görmek istemiyormus artıkSende geri vericekmisin
Ama benimkinin içine onu kullanamam yemeye devamYarışmaya tatlı yap
Selam canım oğlun uyuduysa iyi benimki tepemde geziyor halaSelam kizlar:) bende oglumu uyuttum yarim saat kafa dinleme molasi sonra evi topla sahur hazirla ye yat nekadar rutin bir hayat
Hoşgeldin :))Selam kizlar:) bende oglumu uyuttum yarim saat kafa dinleme molasi sonra evi topla sahur hazirla ye yat nekadar rutin bir hayat
Benimki dun sabah saat 4te kalktida butun gunde yedi bitridi beni artik uyusun nolur bu gece uyusun yaniSelam canım oğlun uyuduysa iyi benimki tepemde geziyor hala
Hosbulduk nasilsin 3 cocuklu bayan :)Hoşgeldin :))
Evde yine bir fırtına başladı film bitmiş meğerseHosbulduk nasilsin 3 cocuklu bayan :)
Senle yatip kalkiyolarsa iyi kac yasindaydi seninkiler:) benimkinin bir uyku duzeni var dogdugundanEvde yine bir fırtına başladı film bitmiş meğerse
Benimkiler sahura kadar benle sonra 5 de yatıyoruz öğlen 2 ye kadar uyuyoruz
Tamam canım izin aldım aynı dediğim gibi hiç sorun değil:)Geçen tatlı getirmişti de tabak bende kaldı
En küçüğü 3 yaşında ona da belli olmuyor okul zamanı düzen vardı ama artık hiç bir düzenimiz yok :/Senle yatip kalkiyolarsa iyi kac yasindaydi seninkiler:) benimkinin bir uyku duzeni var dogdugundan
Beri ama bazen deliriyor. Duzen var ama gece cok uyaniyo malesef dun gece vurucaktim kendimi
OzamanTamam canım izin aldım aynı dediğim gibi hiç sorun değil:)
Anladım şimdiO iş karışık Canfeb ile aramızda:)
2satte bir kalkıyor bizimki hala bir oturup geri yatiyor,gece bekçisiBenimki dun sabah saat 4te kalktida butun gunde yedi bitridi beni artik uyusun nolur bu gece uyusun yani