O zaman sana hocam diyorum bebeğimGeçen yılın Ramazan sofraları birincisi karşında
yalnız burdan kaç kiloyla çıkarız bilemiyorumGel bebeğim buralar uf uf
Onu bende kestirmiyorum ama yaptığım şeyleri genelde yemiyorum komşulara veriyorum sırf yarışmaya katılayım diye yapıyomyalnız burdan kaç kiloyla çıkarız bilemiyorum
Benden iyi hocalar var burdaO zaman sana hocam diyorum bebeğim❣ dersimi senden alsam iyi olur ❣
Valla helal olsuun kız iraden ne güzellOnu bende kestirmiyorum ama yaptığım şeyleri genelde yemiyorum komşulara veriyorum sırf yarışmaya katılayım diye yapıyom
Aslında ben birinci olunca ne kazanılıyor onu merak ediyorumBenden iyi hocalar var burdaben uzman sayılırım buranın docentleri ve proflari var onlar daha iyi örnek olur sana
vermemEki Görüntüle 2629215 buju şimdi komşuya nasıl vereyim
VermeEki Görüntüle 2629215 buju şimdi komşuya nasıl vereyim
Normal kategorilerde kazen beyden geliyordu hediyeler hediyeler için de bir topik var oraya bakabilirsinAslında ben birinci olunca ne kazanılıyor onu merak ediyorum
Olsun seni seçiyorum ben
Eşim başlamadan önce ver dedi anca yeter kalırsa çocuklar sahurda yer deidm kalmadivermem
Dayanmak zorundasın ben iki yıldır 58 i koruyom en fazla 60 a cıkıyom Ama iniyom geriValla helal olsuun kız iraden ne güzellben dayamıyorum kiii
Birde maşallah boy var sanki iyi sabitlemissin masallajDayanmak zorundasın ben iki yıldır 58 i koruyom en fazla 60 a cıkıyom Ama iniyom geri
Eşya mı geliyor yani .. hmm anladım cnm bakarım birNormal kategorilerde kazen beyden geliyordu hediyeler hediyeler için de bir topik var oraya bakabilirsin
Sponsorlu yarışmalarda sponsordan paket geliyor
Birde maşallah boy var sanki iyi sabitlemissin masallaj
ama çok güzel olmuş minik ellerine sağlıkkEşim başlamadan önce ver dedi anca yeter kalırsa çocuklar sahurda yer deidm kalmadi
Dur bulup link atayım sana :))Eşya mı geliyor yani .. hmm anladım cnm bakarım bir ☺☺
Güzel oluyor ama ya baya eğleniyorum Bnde böyle ❣❣☺
Teşekkür ederim ilk fırına attiklarim puf puf değildi bunun gibi pişmiş ama yumuşacık en guzeli bu oldu :))ama çok güzel olmuş minik ellerine sağlıkk
bi yarışmayla birlikte hem spora başladım hem fazladan yemeyeDayanmak zorundasın ben iki yıldır 58 i koruyom en fazla 60 a cıkıyom Ama iniyom geri
Aha ha bende bir yarışmaya girdim ama en son firar ettimbi yarışmayla birlikte hem spora başladım hem fazladan yemeyebakalım hangisi baskın gelecek
Maşallah canım :)