Ama kadın kelle yaptı daha ne yapsın hangimiz yaparız öyle
Bugün bir foto buldum duruma koydum şuan ki halim le kıyaslanamazHoşgeldin canım
Bütün çıtırları topluyoruz hepsi benim gibi genç
BenAma kadın kelle yaptı daha ne yapsın hangimiz yaparız öyle
Bakmadım bakayım sonra:)Bugün bir foto buldum duruma koydum şuan ki halim le kıyaslanamaz
Çok erken kalkıyor sanırım erken yatıyor
tabikiii enerjiiniz ne kadar yüksek çok hoşumaa gidiyor maşallahhHoşgeldin canım
Bütün çıtırları topluyoruz hepsi benim gibi genç
Diyeceksin bu ergen ki mBakmadım bakayım sonra:)
Kaçıncı sınıf okutuyorsunuz:)HayatSevinceGuzel hakkında hayırlısı olsun hocam inşallah emeklerinin karşılığını alırsın branşın neydi
Daha bildirim gitmedi ki.Ben de yükleyim tatlımı bu defa 3 oyun üstüne çıkmayı umut ediyorum
Yok canım nerede 1.5 ay sonra 39 olacağımtabikiii enerjiiniz ne kadar yüksek çok hoşumaa gidiyor maşallahh
o zaman bu akşam büütün çıtır kızlar toplandık şarkısını armağan edeyim ben de :))
Deynep yazdığındqn beden bişey anlamadım benTatlı kategorisinde öyle bir tarif ayırttım ki
Daha bildirim gitmedi ki.
Bir de tarifinin sunumu güzel de ne olduğu belli değil
Meze mi,tatlı mı,hamurişi mi?Bu tarifi normalde yaparken ne yaptım diyorsun,gerçekten adı bu mu?
40 yaşından önce öyle diyorsun da 40 yaşına girince değişiyor durumYok canım nerede 1.5 ay sonra 39 olacağımŞahsi fikrim her yaşın ayrı güzelliği var
amiin amiin olsun artıkk :) Branşım din kültürü hocam sen de hoşgeldiiinn bu aradaaHayatSevinceGuzel hakkında hayırlısı olsun hocam inşallah emeklerinin karşılığını alırsın branşın neydi
Allah kolaylık versin rahatlamışsındır biraz:)1-2 daha zor:)4 sıkıntı 3 olacaksınız iyi olur inşaallah:)
Bahar rüyası yapmıştı ya arkadaş ,onu dedim ,oy verenler ne olduğunu anlamazlar diye.Deynep yazdığındqn beden bişey anlamadım ben
Ben o tarifi yarışma için kendim ürettim bir yerde görüp yapmadım yani o yüzden de görselini çiçek gibi tabaklayınca da bahar çicegim dedim öyleTatlı kategorisinde öyle bir tarif ayırttım ki
Daha bildirim gitmedi ki.
Bir de tarifinin sunumu güzel de ne olduğu belli değil
Meze mi,tatlı mı,hamurişi mi?Bu tarifi normalde yaparken ne yaptım diyorsun,gerçekten adı bu mu?
Ne olabilir fikriniz var mı:)Bahar rüyası yapmıştı ya arkadaş ,onu dedim ,oy verenler ne olduğunu anlamazlar diye.
En üste de iddialı tarif aldım yazıp sizi korkutayım dedim,vazgeçtim sonra,o da kaynamış araya