Yöresel Tarif 2.Hafta İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı" hangididir?

• Ankete Katılan
    494
  • Anket Kapalı .
Ben de bi gün şu sayfada benim hediyem var yazar mıyım ki foruma
Ben heyecan için gelmiştim. İnan hiç aklıma gelmiyordu kazanacağım bir kere yasminsay sormuştu eğer kazanirsan eşin bilmiyor ney yapacaksin hediyeyi demişti nerdeeee ben kazanamam demiştim

Ben heyecan için gelmiştim. İnan hiç aklıma gelmiyordu kazanacağım bir kere yasminsay sormuştu eğer kazanirsan eşin bilmiyor ney yapacaksin hediyeyi demişti nerdeeee ben kazanamam demiştim
Ben de böyle kazanma maceramı anlatmak istiyorum yaa benim eşim biliyor ama rakiplerin fotoğrafları görünce gerçekçi yorumlar yapıyor olay sen gönüllerin şampiyonusuna dönüyor

Ben de böyle kazanma maceramı anlatmak istiyorum yaa benim eşim biliyor ama rakiplerin fotoğrafları görünce gerçekçi yorumlar yapıyor olay sen gönüllerin şampiyonusuna dönüyor
Ne güzel bunu demesi

Benim eşim olsa hadi bakalım görelim seni derdi kazanmayijcq da alay ederdi

Emin ol insan aşıyor kendini zamanla göreceksin

Ne güzel bunu demesi

Benim eşim olsa hadi bakalım görelim seni derdi kazanmayijcq da alay ederdi

Emin ol insan aşıyor kendini zamanla göreceksin
Hadi bakalım inşallah sonuç ne olursa olsun seviyorum mutfakta zaman geçirmeyi, denemeyi şaka bi yana hayırlısı olsun

Hadi bakalım inşallah sonuç ne olursa olsun seviyorum mutfakta zaman geçirmeyi, denemeyi şaka bi yana hayırlısı olsun
İnşallah hayırlısı olsun herkes için aynı :))

Ama çok güzel yarismalar gelip geçecek emin ol sende bir gün kupayı kaldıracak sin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…