- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.098
Ben heyecan için gelmiştim. İnan hiç aklıma gelmiyordu kazanacağım bir kereBen de bi gün şu sayfada benim hediyem var yazar mıyım ki foruma
Yazarsın tabi kiBen de bi gün şu sayfada benim hediyem var yazar mıyım ki foruma
Ben de böyle kazanma maceramı anlatmak istiyorum yaaBen heyecan için gelmiştim. İnan hiç aklıma gelmiyordu kazanacağım bir kereyasminsay sormuştu eğer kazanirsan eşin bilmiyor ney yapacaksin hediyeyi demişti nerdeeee ben kazanamam demiştim
Ne güzel bunu demesiBen de böyle kazanma maceramı anlatmak istiyorum yaabenim eşim biliyor ama rakiplerin fotoğrafları görünce gerçekçi yorumlar yapıyor olay sen gönüllerin şampiyonusuna dönüyor
Hadi bakalım inşallah sonuç ne olursa olsun seviyorum mutfakta zaman geçirmeyi, denemeyi şaka bi yana hayırlısı olsunNe güzel bunu demesi
Benim eşim olsa hadi bakalım görelim seni derdi kazanmayijcq da alay ederdi
Emin ol insan aşıyor kendini zamanla göreceksin
İnşallah hayırlısı olsun herkes için aynı :))Hadi bakalım inşallah sonuç ne olursa olsun seviyorum mutfakta zaman geçirmeyi, denemeyi şaka bi yana hayırlısı olsun
dur kız,rezil olduğum kategoride övme beni
beennnnHoşgeldin canım
Bütün çıtırları topluyoruz hepsi benim gibi genç
böreğin kadar konuşBahar rüyası yapmıştı ya arkadaş ,onu dedim ,oy verenler ne olduğunu anlamazlar diye.
En üste de iddialı tarif aldım yazıp sizi korkutayım dedim,vazgeçtim sonra,o da kaynamış araya
Yaptıkların yapacaklarının biseysi boşverdur kız,rezil olduğum kategoride övme beni
Buralardayim canım
Günaydın .
Günaydınnn
günaydın
Iftar saati geliyor ne günaydınıgünaydın
5 de yatarsan gün anca ayarIftar saati geliyor ne günaydını
Bende sanki çok lazımmış gibi 8 dayağa dikiliyorum 3 gündür, sokağa çıkmak yasak ya5 de yatarsan gün anca ayar
Ben kalkıyorum kıza kahvaltı bize iftar hazırlamaya başlıyorum :))Bende sanki çok lazımmış gibi 8 dayağa dikiliyorum 3 gündür, sokağa çıkmak yasak ya