- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
İçli köfte(labneli)Ne olabilir fikriniz var mı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçli köfte(labneli)Ne olabilir fikriniz var mı:)
daha genceciksiin Nevreste ablaa :)Yok canım nerede 1.5 ay sonra 39 olacağım Şahsi fikrim her yaşın ayrı güzelliği var
Ama açık benzemiyor itici gelmesin:)İçli köfte(labneli)
Ruhumuz genç canım :)Yani yaşın önemi yok:)daha genceciksiin Nevreste ablaa :)
Hakkaten öylee :) Bence yaşla birlikte hissettiğin de güzell :) ben sizi okuyunca enerji yüklemesi oluyo birden bana :)
Hoş buldum hocamamiin amiin olsun artıkk :) Branşım din kültürü hocam sen de hoşgeldiiinn bu aradaa
5.yılım öğretmenlikte daha hiç 4 okutmak nasip olmadı. 3 leri de birleştirilmiş sınıf okuturken 2lerle birleşik okuttum hiç tatmadım yani büyük sınıfları. 1 ler 2 ler alıştım hepAllah kolaylık versin rahatlamışsındır biraz:)1-2 daha zor:)4 sıkıntı 3 olacaksınız iyi olur inşaallah:)
Bu kulüpte ruhuna bayıldığım çok güzel bir kızsın sen de bitanem. Hayırlısıyla atanırsin inşallah. Allah emeklerinin karşılığını versin.Ben böyle bir anda girmiş gibi oldum
Ben de kendimi tanıtayım :) 24 yaşındayıım KPSS ye hazırlanıyorum öğretmenlik için :) Sınavım bittikten sonra burda daha çok aktif olmak istiyorum :)
Ara arada girip okuyorum ama çok dahil olamasam da her biriniz ayrı ayrı çok hoşsunuz
Başarılar dilerim hepinize
Oğlum bu yıl 4. sınıf ondan biliyorum zorluğunu:)Kızlar 4'te iken bu kadar zormuydu hatırlamıyorumHoş buldum hocam
5.yılım öğretmenlikte daha hiç 4 okutmak nasip olmadı. 3 leri de birleştirilmiş sınıf okuturken 2lerle birleşik okuttum hiç tatmadım yani büyük sınıfları. 1 ler 2 ler alıştım hep
Inşallah mesleğim boyunca ne kadar çok çocuğa dokunup onlara faydam olursa o kadar iyi benim için. Çok teşekkür ederim ❤Oğlum bu yıl 4. sınıf ondan biliyorum zorluğunu:)Kızlar 4'te iken bu kadar zormuydu hatırlamıyorum
Okutursun inşaallah daha çok tazesin maşaallah
Harikasın hocamInşallah mesleğim boyunca ne kadar çok çocuğa dokunup onlara faydam olursa o kadar iyi benim için. Çok teşekkür ederim ❤
inşallahh Elhan ablam Senin Çalıkuşu Feride haline hayranlığımı biliyosun :) Umarım ben de olurum artıkkBu kulüpte ruhuna bayıldığım çok güzel bir kızsın sen de bitanem. Hayırlısıyla atanırsin inşallah. Allah emeklerinin karşılığını versin.
Anladım :))Bahar rüyası yapmıştı ya arkadaş ,onu dedim ,oy verenler ne olduğunu anlamazlar diye.
En üste de iddialı tarif aldım yazıp sizi korkutayım dedim,vazgeçtim sonra,o da kaynamış araya
Oyy anam oyçok da mutevaziyiz degemigi Gizemm0
Sende gel ama coğğğ eğlenecuğğğTatile iki kişilik bilet yok yalnız
Amin kuzum istedikten sonra olur. Memleketin her köşesinde çalışmak çok keyifli. İnşallah bol bol gezersin.inşallahh Elhan ablam Senin Çalıkuşu Feride haline hayranlığımı biliyosun :) Umarım ben de olurum artıkk
Gel bebeğim buralar uf ufaz kaldı canım ben de katılacağıım :))
Ben hep burdayım demirbaş gibiSende gel ama coğğğ eğlenecuğğğ
Bende yeni geldim işte kendime yer acıyomBen hep burdayım demirbaş gibi
Geçen yılın Ramazan sofraları birincisi karşındaBende yeni geldim işte kendime yer acıyom
Ondan hiç şüüphem yok Elhan ablacıım :)Amin kuzum istedikten sonra olur. Memleketin her köşesinde çalışmak çok keyifli. İnşallah bol bol gezersin.