- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.098
Popüler Konu - Ödüller kizlar sayfa bu sanırım ilk sayfalarda eski ödüller var son sayfalarda son verilen ödüller var :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
At canım bakayım bir zaten kazanacağım yok bari incelimDur bulup link atayım sana :))
Eskiden varmış o sanırımModa yarışmasına katılırım ben yakında ilgi alanım
Buraya bak canım:)Eşya mı geliyor yani .. hmm anladım cnm bakarım bir ☺☺
Güzel oluyor ama ya baya eğleniyorum Bnde böyle ❣❣☺
O yok canım sadece yemek var:)Moda yarışmasına katılırım ben yakında ilgi alanım
Bakayım heleYükledim tatlımı çok heyecanlı
Ay üzüldüm ya ama olsun şişko olalım bizde o zamanO yok canım sadece yemek var:)
Olsam ben olurdum 7 yıldır bu bölümdeyim çokta fena sayılmamAy üzüldüm ya ama olsun şişko olalım bizde o zaman
Ama moda yarışması cok iyiymiş ya çanta felan süper neden yapılmıyor artıkBuraya bak canım:)
Ödüller
Kuzum bende olmam kolay kolay çünkü yaptılklarımdan tadımlık alıyorum Ama seni de cok merak ettim şimdi bana foto atsana bir göremOlsam ben olurdum 7 yıldır bu bölümdeyim çokta fena sayılmam
Öyle herkese göstermemKuzum bende olmam kolay kolay çünkü yaptılklarımdan tadımlık alıyorum ☺☺ Ama seni de cok merak ettim şimdi bana foto atsana bir görem
nerden ettin ne zaman ettin kız ben artık bi süre katılamayabilirim ama sonra devam :)Aha ha bende bir yarışmaya girdim ama en son firar ettim
Ama ama benden birsey olmaz kiÖyle herkese göstermem
Ayakta kalamadı canım:)Sorunlar oldu:)Ama moda yarışması cok iyiymiş ya çanta felan süper neden yapılmıyor artık
Nereden bileyimAma ama benden birsey olmaz ki
Bak bakalımBakayım hele