- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
kızlar ben kaçar okula gidiyorum...iyi akşamlar...
Bence ya kızzzz ya erkekkerkek olabilir tahmin bakalım tutar mı?
erkekmi diyosun ben perinin bebegi erkek hissediyorumhiçbişey olmayacak ona Allahın izniyle tosun o tosun
perinin ki erkek senin ki kız :)erkekmi diyosun ben perinin bebegi erkek hissediyorum
ilk önce saglıklı olsunlar inş benım hep bir kızım olsun istiyorum ilki erkek olursa hemen 2.yapıcam valla eşimde bir kızımız olsun çok istiyor allahım inş bizlerede nasip eder ..perinin ki erkek senin ki kız :)
Ben çok zayıfdım. Ilk hamileliktede bir ayda 7 kilo almıştım kürtaj sonrasında vermedim bende kaldı.şimdide 4 kilo oldumu sana 11 kilo.yemek konusunda çekimser davranmıyorum.ama doğum sonrası 50 ve üstü olmamam lazım gelirler banaya ne güzel maşallah.. korkma sakın kilo alırım diye ye bol bol canın ne istiyorsa
günaydın canımmmm haberleri bekletmeden ver :)Ben çok zayıfdım. Ilk hamileliktede bir ayda 7 kilo almıştım kürtaj sonrasında vermedim bende kaldı.şimdide 4 kilo oldumu sana 11 kilo.yemek konusunda çekimser davranmıyorum.ama doğum sonrası 50 ve üstü olmamam lazım gelirler bana
güzel haberlerle geliceksin cnm dualrımız sen ve bebginle cnm hemen gelınce yaz belemedeyım senı cnmGünaydın hanımlar..ben hazırlandım çıkıyoruz şimdi Dr yoluna doğru..inş hayırlı haberler getiririm sizlere kalbim şimdiden çarpmaya başladı bile...gelince yazarım canlarım
ohhh maşallah sana ve bebişineBen geldim kızlar hayırlısıyla hayırlı haberler le geldim.benim sıpam kocaman olmuş.herzamanki gibi kıçını dönmüş yatıyordu.kontrol öncesi çikolata yedim o yüzden sonrasındahareketlendi.cinsiyetimizde net belli oldu.artıkın hafta içi öğrenirim bende hayırlısıyla..
Bende erkek hissediyorumda hayırlısı artık tatlım yaa..tek derdim sağlıklı olmasııı..seninde maşşallahın var ne zaman 11 haftalık oldun.ohhh maşallah sana ve bebişineben biliyorum erkek senınkı öyle hissediyorum ben saglıklı olsunda artık
daha 10 haftanın içindeyım 10+3 felan herhaldeBende erkek hissediyorumda hayırlısı artık tatlım yaa..tek derdim sağlıklı olmasııı..seninde maşşallahın var ne zaman 11 haftalık oldun.
10 dolmuş 11 başlamışsın işte daha çok zaman var önümüzde yaaa..40 hafta olasaydı bi:)daha 10 haftanın içindeyım 10+3 felan herhalde
evt ya esıme dıyorum nezaman gecıcek bu zamn bısey sorucam sana 10.11 hftalarda sende şişkinlik varmıydı 2 3 gundur karnım çıktı şişkinlikten ve çok sert10 dolmuş 11 başlamışsın işte daha çok zaman var önümüzde yaaa..40 hafta olasaydı bi:)
Valla cnm ben de oldum olası o şişkinlik var gazım çok var çünkü muhtemelen seninde gazdandır..ama karnım evet çok erken çıktı şuan bile 6 aylık gibievt ya esıme dıyorum nezaman gecıcek bu zamn bısey sorucam sana 10.11 hftalarda sende şişkinlik varmıydı 2 3 gundur karnım çıktı şişkinlikten ve çok sert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?