- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben başladım bile 30 gün sürüyor 18 li aldım şimdi yaptım tabi negatif bakalım ne zaman yakalıycam...iyi hadi gözün aydın. artık 12.günden itibaren başlarsın. senin ki kaç gün sürüyordu reglin yani 30 gün mü
tabi erkenden yapman iyi aklında şüphe kalmaz.. bence 18-19 gibi yumurtlarsın hadi hayırlısıcanım ben başladım bile 30 gün sürüyor 18 li aldım şimdi yaptım tabi negatif bakalım ne zaman yakalıycam...
e sonucu da onlarla öğreniriz artık.. benimkinde de vardı bakalım yapmayı bekliyorum :)yanında 2 tanede gebelik testi var...
ay bilmem ki bende luck gibi sıkı takipteyim bu sefer bi görelim bakalım yumlar hangi günlerde gizliymiş...gebelik testide bedava yani eczaneden 5 liraya alıyoz en kötüsünü...tabi erkenden yapman iyi aklında şüphe kalmaz.. bence 18-19 gibi yumurtlarsın hadi hayırlısı
öyle canım yaa toplu olunca ucuz oluyor orası direk satışı yapan kişi testin temsilcisi ya o yüzden ucuz ee eczaneye gelene kadar pahalanıyor :)ay bilmem ki bende luck gibi sıkı takipteyim bu sefer bi görelim bakalım yumlar hangi günlerde gizliymiş...gebelik testide bedava yani eczaneden 5 liraya alıyoz en kötüsünü...
bencede iyi olacak gibi geliyor bu sefer bana...oooooooooo sayfalar baya ilerlemiş pericim allahın izni ile güzel haberlerle geliceksin erenpaşa geri sayım 9 heycan dorukta valla ben bıle heycanlandım artık eklem sıkı sıkı tutun yumlara bırakma sakın sıkı takıp hoppp gelsın bebiş lucky arkadasım hersey senın adına güzel olucak ben emınım buna sıra bana geldı bır tek kendımden emın deılım ya korkularımla başbaşayım korkularım var amaaaaaaa alnımıza ne yazılmıssa onu yaşıcazzzzzz böyle düşündükçe çok rahatlıyorum sızler benım için ne düşünüyorsunuz ....
oooooooooo sayfalar baya ilerlemiş pericim allahın izni ile güzel haberlerle geliceksin erenpaşa geri sayım 9 heycan dorukta valla ben bıle heycanlandım artık eklem sıkı sıkı tutun yumlara bırakma sakın sıkı takıp hoppp gelsın bebiş lucky arkadasım hersey senın adına güzel olucak ben emınım buna sıra bana geldı bır tek kendımden emın deılım ya korkularımla başbaşayım korkularım var amaaaaaaa alnımıza ne yazılmıssa onu yaşıcazzzzzz böyle düşündükçe çok rahatlıyorum sızler benım için ne düşünüyorsunuz ....
ay bilmem ki bende luck gibi sıkı takipteyim bu sefer bi görelim bakalım yumlar hangi günlerde gizliymiş...gebelik testide bedava yani eczaneden 5 liraya alıyoz en kötüsünü...
canımm hep iyi diyelim iyi olsun.. pozitif düşünme gücü :) iyidiroooooooooo sayfalar baya ilerlemiş pericim allahın izni ile güzel haberlerle geliceksin erenpaşa geri sayım 9 heycan dorukta valla ben bıle heycanlandım artık eklem sıkı sıkı tutun yumlara bırakma sakın sıkı takıp hoppp gelsın bebiş lucky arkadasım hersey senın adına güzel olucak ben emınım buna sıra bana geldı bır tek kendımden emın deılım ya korkularımla başbaşayım korkularım var amaaaaaaa alnımıza ne yazılmıssa onu yaşıcazzzzzz böyle düşündükçe çok rahatlıyorum sızler benım için ne düşünüyorsunuz ....
cnm haklısın ama benim düşüğüm hiç bir belirti verden gerçekleştı rutin dr kontrolune gittigımde ögrendim o yüzden galibakız senin niye bu kadar korkuların var ya rahatla azıcık kanaman yok bişey yok dur stres yapma sen stres yaparsan ben ne yapayım![]()
ee artıkeklem olursa bi elimi öptürmeye getirirsin artık![]()
ee artık
yaa bebişler bi çıksın meydana önce göbek tokuştururuz sonra bebişlerle parti yaparız inşallah
cnm haklısın ama benim düşüğüm hiç bir belirti verden gerçekleştı rutin dr kontrolune gittigımde ögrendim o yüzden galiba
aaa erkek mi diyorsunhiçbişey olmayacak ona Allahın izniyle tosun o tosun![]()
canım ya stres yapma bu kadar rahat ol azıcık...oooooooooo sayfalar baya ilerlemiş pericim allahın izni ile güzel haberlerle geliceksin erenpaşa geri sayım 9 heycan dorukta valla ben bıle heycanlandım artık eklem sıkı sıkı tutun yumlara bırakma sakın sıkı takıp hoppp gelsın bebiş lucky arkadasım hersey senın adına güzel olucak ben emınım buna sıra bana geldı bır tek kendımden emın deılım ya korkularımla başbaşayım korkularım var amaaaaaaa alnımıza ne yazılmıssa onu yaşıcazzzzzz böyle düşündükçe çok rahatlıyorum sızler benım için ne düşünüyorsunuz ....
inşallahöyle canım yaa toplu olunca ucuz oluyor orası direk satışı yapan kişi testin temsilcisi ya o yüzden ucuz ee eczaneye gelene kadar pahalanıyor :)
sende bırakma peşini yumun. inşallah olacak bu ay diyelim :)
tabi getiririm luck teyzesi hele bi yakalayım şu keratayıeklem olursa bi elimi öptürmeye getirirsin artık![]()
göbek tokuşturmak mı iyi fikiree artık
yaa bebişler bi çıksın meydana önce göbek tokuştururuz sonra bebişlerle parti yaparız inşallah
aaa erkek mi diyorsun![]()