- 5 Mart 2014
- 2.530
- 880
- 248
bende istiyorummmmmm ımmmmmmmmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende istiyorummmmmm ımmmmmmmmmmmmmmmm
gel cnm arkadasım sanada yapayım ben yada yolluyayım kargoyla sanabende istiyorummmmmm ımmmmmmmmmmmmmmmm
ay canımmm benim yaaa saolasın :) Allah razı olsun.. inşallah bir gün tanışır buluşuruz :)gel cnm arkadasım sanada yapayım ben yada yolluyayım kargoyla sana
evt ya darıcaya gelıyorsun gebzede çok yakın tanısmak ısterım sızlerleay canımmm benim yaaa saolasın :) Allah razı olsun.. inşallah bir gün tanışır buluşuruz :)
cnm hamişssin sanada yapıp yollayabılırım kargoyla biraz düşüncesizlik ettim kusura bakmayın kendı cnm hıc bısey ıstemıyorya o yuzden paylastımohhhhhh afiyetler olsun benim yerimede yee :)
cnm hamişssin sanada yapıp yollayabılırım kargoyla biraz düşüncesizlik ettim kusura bakmayın kendı cnm hıc bısey ıstemıyorya o yuzden paylastım
inşallahh canım işten bir çıkayım da ayarlarız bir gün Allahın izniyle..evt ya darıcaya gelıyorsun gebzede çok yakın tanısmak ısterım sızlerle
cnm burda ailem gıbı oldunuz canın nezaman isterse ne olursa olsun elımden ne gelırse yaparım cnmyok canım ya canım birşey istemiyor benim sağol düşündüğün için.
bende cıkıcam kasımda işten bı ara ayarlıyalım da bulusalım :)inşallahh canım işten bir çıkayım da ayarlarız bir gün Allahın izniyle..
cnm burda ailem gıbı oldunuz canın nezaman isterse ne olursa olsun elımden ne gelırse yaparım cnm
bende cıkıcam kasımda işten bı ara ayarlıyalım da bulusalım :)
kulağa çok hoş geliyor söylediklerin cnm ya inş dedıgın gıbı güzel olur herşey de hep beraber bulusur dertlersırızSaolasın canım.. sende öyle.. size alıştım.... inşallah görüşürüz senin şu güzel içli köftelerden yeriz :)
sen ve bebiş iyi olunda gerisi kolay :)
pericim nerdesin enişte nasılBu arada günaydın hanımlar dün akşam pek iyi bi haber almadım teyzemin eşi eniştem kalp krizi geçirmiş şuan yoğun bakımda anju yapılacakmış hastaneye gidicem birazdan geldiğimde görüşürüz..hamişler dikkat edin kendinize
erenpaşa bende yum testi alıyım diyorum sen netten mi aldin nasıl oldu bilgi verirmisin.[/QU
Yum testi nedir acaba?
...............
erenpaşa nick değişmişsin sanırım yakışmışta :)
Hamile oldugunu bilmiyordum gözün aydın maşallah:)
Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eylesin inşallah...