• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

aslında öğrenmemek ne güzel bir sürpriz düşünsene doğum olacağı gün herkeste bi heyecan kız mı erkek mi :D
Benim kardeşimde annem öyle yapmıştı kızımda var oğlumda var bu süpriz olsun demişti ve öğrenmemişti..ne zaman doğdu babaml gittik herşeyini bi iki saat içinde alıp gelmiştik

46 ile hamile kaldım şuan 50 yim 4 kilo almıştım bu sefer...ama sanki kilo değilde şişkinli gibi geliyor bana..özellikle karnım çıktı
ya ne güzel maşallah.. korkma sakın kilo alırım diye ye bol bol canın ne istiyorsa

Rabbim hepinize nasip etsin
1426185_958708104158228_4358542458047641429_n.jpg

evet canım serpil özen o doktoru da iyi diyorlar ama ben daha yakın ümraniye de olsun istiyorum gerçi dediğin gibi hamile kalalım devam edelim de gerisi kolay.. belki bakarsın tülay hanım geri döner buralara :)
şu an atlas hastanesinde ki doktorlar nasıl acaba
bende belki tülay hanım döner diye düşünüyorum:-). atlas hastanesini bende merak ediyorum...hayırlısı bakalım...ya benim test hala gelmedi niye acaba.

bende belki tülay hanım döner diye düşünüyorum:-). atlas hastanesini bende merak ediyorum...hayırlısı bakalım...ya benim test hala gelmedi niye acaba.
atlasta 2 dr.var galiba bir havva pars ve sibel esti onlarda denen bilir bilmiyorum bakmak lazım
nerden sip.ettin testi canım

ya kızlar bende kasık ağrısı oluyor ara ara batıp çıkıyor gibi...:KK51: düşünüyorum da kötü bir şey olmasın ya yapışıklı falan olduysa böyle belirti verir mi
canım yeni kürtaj olduğum zaman bana da oluyordu
atlasta 2 dr.var galiba bir havva pars ve sibel esti onlarda denen bilir bilmiyorum bakmak lazım
nerden sip.ettin testi canım
gitti gidiyordan...

bende labaquick aldım ama satıcıdan anlamam bi bakayım yazar mı hala

kızlar dr sata göre hesapladı 5+5 sin dedi daha ultrasona girmeden neyse ultrasona girdik adam sadece keseyi görmeyi bekliyodu tabi ama bebeği de görünce şaşırdı dedim ki bende salak gibi afedersiniz erken yumurtladım ben bu ay Allahım adam demiştir içinden kızım sen ne biliyon ne zaman yumurtladığını hay Allahım sonrada sormadım kaç haftalık diye ama benim tahminim şu an 6+2 falan o civarlar
ne güzel canım Allah tamamına erdirsin...
Selamlarrr hanımlar..bende en son randevumda kadına dedimki sizi görünce eşiniz bile benim kadar heycanlanmıyordur diye kadın bastı kahkayı...yarın hayırlısıyla Dr randevum var 11 de bu gece uyku tutmaz yine beni
çok alemsin canım burda sesli güldüm vallahi...
eklemin batı ne zamandı ya erenpaşa bu arada çok heyecanlıyım senin için ovüyle ilk denemen umarım tutmuştur.
canım benim bat 1 kasım...
eklem daha yeni oldu sayılır bayramda oldu ya o..
bende bakiim meraklıyım ya tutmazsa zaten kesin bir şey var diyeceğim 3 gebeliğimde ilk denememde olmuştu eğer bu ay da olmazsa kürtajda sorun olmuş olabilir diye düşündürüyor beni.. yinede hayırlısı tabi yaa tekrar kürtaj olmaktansa geç olsun sağlam olsun yeğlerim.. anam son haftada hiç geçmiyor yaaaa
inşallah sorun yoktur canım benim de aklıma geliyor ama dr. dedim sorun olmuştur diye yok dedi...
Ayy kızlar eğer bir aksilik yok ve herşey yolunda ise yarın eğer gösterirse cinsiyet belli olacak
hadi hayırlısı inşallah güzel geçer...

Back