- 7 Ekim 2009
- 2.855
- 1.431
- 248
- 36
benimde eğilemiyorum yere şiş böyleValla cnm ben de oldum olası o şişkinlik var gazım çok var çünkü muhtemelen seninde gazdandır..ama karnım evet çok erken çıktı şuan bile 6 aylık gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde eğilemiyorum yere şiş böyleValla cnm ben de oldum olası o şişkinlik var gazım çok var çünkü muhtemelen seninde gazdandır..ama karnım evet çok erken çıktı şuan bile 6 aylık gibi
gazan mübarek olsun cnm evt beklemek çok zor allah gönlüne göre versin cnm duaların senınle hayatım zaman gecmek bılmıyor cuma gunu olmaz banadaKizlar ya beklemek çok zor yaaa keşke batim yarin olsa pöff
ben bılıyordum hislerim yanılmaz çogu zaman randevumu persme gunune cektım çünkü iğnem bitiyor o gun inş size bende hayırlı haberlerle dönerimIyi geceler kızlar benim koca içinde tutamadı dayanamadı ve söyledi...evetttttt birrrrr tosun geliyormuş hayırlısıyla..yeni öğrendim hemen sizinle paylaşmak istedim
Hadi cnm inş sende hayırlı haberlerle dönersinben bılıyordum hislerim yanılmaz çogu zaman randevumu persme gunune cektım çünkü iğnem bitiyor o gun inş size bende hayırlı haberlerle dönerim
Canim ya hayirli olsun hic sasirmadim tosun olduğuna....Iyi geceler kızlar benim koca içinde tutamadı dayanamadı ve söyledi...evetttttt birrrrr tosun geliyormuş hayırlısıyla..yeni öğrendim hemen sizinle paylaşmak istedim
cnm inş dr randevumu perşembeye aldım iğnem perşembe sabahı bitiyor oz yuzden bıraz sevındım acıkcası 1 gun erken gıdıcem drHadi cnm inş sende hayırlı haberlerle dönersin
maşallahh yaa canım.. Allah tamamına erdirsin.. oğlumuz geliyor desene....Iyi geceler kızlar benim koca içinde tutamadı dayanamadı ve söyledi...evetttttt birrrrr tosun geliyormuş hayırlısıyla..yeni öğrendim hemen sizinle paylaşmak istedim
günaydın canımcım.. dikkat et kendine bebiş iyi olsunda öksürüğün geçer inşallahkızlar günaydın ve hayırlı haftalar iki gündür evde yatıyorum öksürük öksürük fena tuttu ya pastil aldım çorba içtim ıhlamur içtim yattım sürekli ama hala düzelemedim tam olarak işe geldim bakalım pericim sevindim hayırlısı olsun inşallah
iyi yaptın canım.. inşallah senden de güzel sonuçlar gelecekcnm inş dr randevumu perşembeye aldım iğnem perşembe sabahı bitiyor oz yuzden bıraz sevındım acıkcası 1 gun erken gıdıcem dr
yeni haftaya ümitsiz olarak girdim gene biliyorum sizler ve eşim ben den bezdiniz ama nebıleyım belirtiler kaybolunca korkuyorum inş güzel haberler veririm sizlere zamn gecmıyor bir türlüiyi yaptın canım.. inşallah senden de güzel sonuçlar gelecek
gecmiş olsun cnm bol bol dinlen cnm bebişine iyi bak nezamn randevunkızlar günaydın ve hayırlı haftalar iki gündür evde yatıyorum öksürük öksürük fena tuttu ya pastil aldım çorba içtim ıhlamur içtim yattım sürekli ama hala düzelemedim tam olarak işe geldim bakalım pericim sevindim hayırlısı olsun inşallah
gecmiş olsun cnm bol bol dinlen cnm bebişine iyi bak nezamn randevun