- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
AYYY KIZZZ DURRR NEEEEE YANLIŞ MI OKUDUMMM KIZZZZ
caaağğğnımmm benim tebrikkkkk ediyorumm sonunda yaaa inşallah sağlıklı bir gebelik olurrrr inşallah inşallah inşallahhhhyok yanlış değil bende kağıda baktım acaba yanlış kişinin mi diye de değil elimde kağıt
vuuuuuuuuuuuuuu ola la895,60 kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amin amin inşallah..darısı eklemin sonraaa benim başıma inşallah :)
ama senin bugün olman lazım değilmiydi :) olmadıysan olabilir mi acaba :)vuuuuuuuuuuuuuu ola lacanı gönülden tebrik ediyorum..benimde pozitif olsaydı haberi birlikte kutlayacaktık...
aynen yakaladı bırakmadı darısı bizim başımıza sanırım burda ikimiz kaldık hamiş olmayan.yaa lucky yumun peşini bırakmadın sonunda yakaladın keratayı
evet canım bi anormallik var ama çözemedim..belki diyorum ki değer düşüktür de ondan çıkmamıştır hani...ama senin bugün olman lazım değilmiydi :) olmadıysan olabilir mi acaba :)
Normalde hemen gelir dimi bekletmez... yani gelmedi ise tutmuş olabilir mi?evet canım bi anormallik var ama çözemedim..belki diyorum ki değer düşüktür de ondan çıkmamıştır hani...
hayırlısı canım gerçekten Rabbim hayırlısını versinaynen yakaladı bırakmadı darısı bizim başımıza sanırım burda ikimiz kaldık hamiş olmayan.
luck dr gitti herhalde sesi solugu çıkmıyohayırlısı canım gerçekten Rabbim hayırlısını versin
şok yaşıyor kızcağız napsın :)luck dr gitti herhalde sesi solugu çıkmıyo
canım benim reglnormalde 32 gündğü aspirin kullandığımdan beri 30 güne düştü ben 30 günden hesapladım bugün olmam gerekiyordu ama olmadı bide eskisi gibi 32.gün olsun bakayım gelen giden olacakmı belki bayramın 1. günü benim bayramım olur...Normalde hemen gelir dimi bekletmez... yani gelmedi ise tutmuş olabilir mi?
inşallah canım öyle olur.. geçen ay kaçıncı gün olmuştuncanım benim reglnormalde 32 gündğü aspirin kullandığımdan beri 30 güne düştü ben 30 günden hesapladım bugün olmam gerekiyordu ama olmadı bide eskisi gibi 32.gün olsun bakayım gelen giden olacakmı belki bayramın 1. günü benim bayramım olur...
luck dr gitti herhalde sesi solugu çıkmıyo
ay evet ya nerelerde acaba yoksa gerçekten kalp krizi mi geçirdi Allah korusun...şok yaşıyor kızcağız napsın :)
30.gün önceki ayda aynı yani son 4 aydır 30 günde bir oluyorum..hayırlısı bakalım...yoksa kimyasalmı..kana da gitmeye korkuyorum..eşimde diyo bekle günün geçsin sabırlı ol diyo...inşallah canım öyle olur.. geçen ay kaçıncı gün olmuştun
doğru diyor eve günün geçsin canım sonra hüsran olmasın. hem doktora gidince beklemesi daha zor oluyor bayramda olmaz isen hemen bayram sonrası gidersin olmadı30.gün önceki ayda aynı yani son 4 aydır 30 günde bir oluyorum..hayırlısı bakalım...yoksa kimyasalmı..kana da gitmeye korkuyorum..eşimde diyo bekle günün geçsin sabırlı ol diyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?