2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

he ya aslında nasıl oldu bende hala anlamadım o yummu döllendi döllendiyse niye bu kadar geç çıktı yoksa ikinci yum oldu da ben mi bilmiyorum karanbole geldi sonu iyi olsun ne diyeyim.
ikinci yum.da olabilir daha mantıklı gibi... yine de hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla gelişir herşey yolunda gider inşallah.. bak habersiz bırakma bizi ben merak ederim şimdi seni.. arefede bayramda yaz bak

canım benim reglnormalde 32 gündğü aspirin kullandığımdan beri 30 güne düştü ben 30 günden hesapladım bugün olmam gerekiyordu ama olmadı bide eskisi gibi 32.gün olsun bakayım gelen giden olacakmı belki bayramın 1. günü benim bayramım olur...

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızlar yumun keyfine kalmış sanırım bizim işler.

dr a gittim bi koşu yeni geldim kızlar kimyasal geçirdiğim için bu sefer yüksek doz verdi iğneyi bi de aspirin yazdı bana ayın 11 inde de gel dedi randevuyu belirledik
iyi oldu iyi bakalım hayırlısı ile geçsin günler inşallah randevuya kadar bayada gelişir zaten iyi olur

iyi oldu iyi bakalım hayırlısı ile geçsin günler inşallah randevuya kadar bayada gelişir zaten iyi olur

dr iyi katlamış dedi bende dedimki direk kalbe geleyim dedim çok stres oluyorum ben güldü keseyi önce bir görelim dedi o zaman alırız stresini dedi.

dr iyi katlamış dedi bende dedimki direk kalbe geleyim dedim çok stres oluyorum ben güldü keseyi önce bir görelim dedi o zaman alırız stresini dedi.
aldım da ne sanki yaptım mı yoook :KK47: hele sor bi vakit bulabildim mi? geç kalmış sayılmam dimi yarın sabah yapsam bugün 12.günüm

Back