- 6 Ekim 2013
- 1.299
- 341
- 148
- 34
anladım canım bi ara denerim..ben çok sık yapıyorum günde bir tane yapsan sana 10 tane yeter hadi 5 tanede ne olur ne olmaz diye alırsın 15 tane yeterli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım bi ara denerim..ben çok sık yapıyorum günde bir tane yapsan sana 10 tane yeter hadi 5 tanede ne olur ne olmaz diye alırsın 15 tane yeterli
ama çalışıyosun dimi çalıştıktan sonra fark etmez bugün yap..aldım da ne sanki yaptım mı yoookhele sor bi vakit bulabildim mi? geç kalmış sayılmam dimi yarın sabah yapsam bugün 12.günüm
evet dün değil evvelsi gün başladı çalışma şimdi iki günde bir düşünüyorum bugünde olur.. normalde pazar günü herhalde yum günüama çalışıyosun dimi çalıştıktan sonra fark etmez bugün yap..
aldım da ne sanki yaptım mı yoookhele sor bi vakit bulabildim mi? geç kalmış sayılmam dimi yarın sabah yapsam bugün 12.günüm
Yaaa oldumm deme de günüm daha gelmedi de.. biliyor mu günü nüakşam annemdeyiz sorucak regl oldun mu diye her ay soruyor çünkü oldum dicem napimm
Yaaa oldumm deme de günüm daha gelmedi de.. biliyor mu günü nü
NERDEN BİLİYOR KIZZ İLAHİİbiliyor günümü![]()
YADA SÖYLE GİTSİN KADINCAĞIZ DA SENİNLE BİRLİKTE BEKLESİN TESELLİ OLUR BELKİ SANAbiliyor günümü![]()
NERDEN BİLİYOR KIZZ İLAHİİ
söyle kızz o zaman onunda azıcık heveslenmeye hakkı yok mu? üzülmesin şimdi regl oldum diyincegeçen ay tam regl olduğum gün aradı beni oldun mu dedi evet bugün oldum dedim o kazımıştır onu kafasına merak etme benle birlikte takipte o da mübarek
yarın çalışacak olan var mı ?![]()
bizde öyle ama yinede gün bitiyorrrrben gelicem ama erken çıkarız 3 gibi falan heralde
kızlar bu arada biz yarın köye gideriz bidaha giremezsem beni merak etmeyin...hepinize hayırlı bayramlar...
irtibatı koparmayalım canım :) merakta bırakma benikızlar bu arada biz yarın köye gideriz bidaha giremezsem beni merak etmeyin...hepinize hayırlı bayramlar...
hayırlı bayramlar...çifte bayramın olur inşallahkızlar bu arada biz yarın köye gideriz bidaha giremezsem beni merak etmeyin...hepinize hayırlı bayramlar...