2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Eee kızlar bayramlık ciciler aldınız mı bakem.. artık peri güzel bi hamiş bodysi almıştır kendine asim için biraz erken ama yakında onunda olmaz kıyafetlerii :)

Eee kızlar bayramlık ciciler aldınız mı bakem.. artık peri güzel bi hamiş bodysi almıştır kendine asim için biraz erken ama yakında onunda olmaz kıyafetlerii :)
cnm hıc bısey almadım ben daha sımdıden olmuyo kıyafetlerım ozellıkle pantolonlarım şşkinlik var bende valla gazmana oldum iyice bi aksam avm gıdıp bakıcam bakalım ama tek istedıgım hamıle tsıortlerı varya onunde bebk felan var onlardan almayı cok ıstıyorum inş allah nasıp eder

İNŞALLAH hepimiz giyeriz onlardan

Ben henüz hamile kıyafeti almadım cnm hiç..ama önceki gebeliğimde erken davranıp pantolon badi ve tayt almıştım şuan onları giyiyorum henüz başka bişi bakmadım biraz daha zaman geçsinde o zaman bakarım artık..bu arada bugün Eminönü'ne gittik eşimle ne güzel bebek eşyaları vardı Mevlüt şekerleri kapı süsleri vs.vs..bayıldım hepsine alaşım geldi ama daha erken önce bi cinsiyet netleşsin 7 ay falan olsun o zaman artık erkenden almak istemiyorum

Luckystar bu arada bende testin resmini yüklemeye çalıştım fakat hata oluşuyor yüklenmedi..ama sana şunu söyleyim ilk hamileliğimde günüm gecikince 3 gün akşamı yapmıştım silik çıkmıştı.bunda ise 5 .gün yapmıştım testi geç döllenme olduğu halde daha net ve koyu çıkmıştı..bi önceki normal yum zamanında daha silikti..abimin eşinin testinde ise nerdeyse belli bile olmuyordu şimdi Allah uzun ömür versin 2 yaşında..umarım sende yarın hayırlı haberlerle geleceksin kan testinden

günaydın kızlar ben bugun evdeyım işw gitmicem dun saglık ocagına gidip kayıt yaptırdım bugunde kan testı yapıcakla bana kanım düşükmü diye dedim dr benım yaptı bunlar yok dedı bızde yapıp dosyana koyucaz dedı anlamdım neyse gıdıp yaptırayım

günaydın hanımlar hepinize....
asim işini hallettikten sonra evde uzat ayaklarını keyif yap... benim yerime de yat hee
bende yeniden mi grip oluyorum bilemedim kırgınlık var üzerimde

canım oğlun nasıl oldu.. iyidir inşallah canım ya okulun ilk günleri hasta oldu.. okula da gidemez şimdi..

kızz nerdesin ayol çatlatma bizi hee

geldim kızlar günaydın çizgi silinmeye başlamış sanırım kana gerek kalmadı sağolun destekleriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…