2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

SON TESTİM DE BU KIZLAR KOYULUK VAR MI YOK MU TAM ANLAYAMIYORUM BEN YARIN YİNE BÖYLE ÇIKARSA ARTIK KANA GİDİCEM

Eklentiler

• OO.jpg
    OO.jpg
    754,2 KB · Görüntüleme: 45
bence gec döllenme olmusss

geç döllenme olması için geç yumurtlamam lazım benim yum gününü biliyorum sonrasında kasıkta ağrım oldu yine ovü yaptım hatta dedim ya size galiba ben yine yumurtlicam ağrım var diye hatta yum olmadı diye erenpaşa ilki tuttumu acaba falan dedi

SON TESTİM DE BU KIZLAR KOYULUK VAR MI YOK MU TAM ANLAYAMIYORUM BEN YARIN YİNE BÖYLE ÇIKARSA ARTIK KANA GİDİCEM
aaa lucimmm buna mı koyu değil diyosun bnmde batımda böyleydi inan ki bence hemen kana baktır hatta son testimi bende paylaşmıştım bat günümdü dur bakımmm bi bulabilirsem :)

geç döllenme olması için geç yumurtlamam lazım benim yum gününü biliyorum sonrasında kasıkta ağrım oldu yine ovü yaptım hatta dedim ya size galiba ben yine yumurtlicam ağrım var diye hatta yum olmadı diye erenpaşa ilki tuttumu acaba falan dedi
cnm bılmıyorum ama orda bariz 2. çizgi var ikikere yum. oldu son yumun tuttu bılemessın ben cok heycanlıyım suan senden bile kana nezaman gıdıceksın

cnm bılmıyorum ama orda bariz 2. çizgi var ikikere yum. oldu son yumun tuttu bılemessın ben cok heycanlıyım suan senden bile kana nezaman gıdıceksın

yarın sabah işe gelmeden kana gidicem test böyleyse yine tabi ama sabah yaparım ben yine idrarda

ama benim battan çok geçti bugün geçeli 3.gün işte sorun oradaa offffffffff
ya olsun benımılk hamilelliğimde battan tam 9 gun gecmıstı degerım 70 cıkmıstı dr kımyasal olabılır demıstı ama deıldı 8 +2 kadar gelmıstık yanı hıc belli olmaz

selam kızlar nasılsınız ben bu gün geç girdim oğlum hasta kalktığından beri çıkarıyor üşüttü galiba...bende kırmızılardan gelen yok henüz son 3 gün hadi hayırlısı...luck baya koyulaşmış çok heyecanlandım valla bence sen bu akşam kana git...

aaa lucimmm buna mı koyu değil diyosun bnmde batımda böyleydi inan ki bence hemen kana baktır hatta son testimi bende paylaşmıştım bat günümdü dur bakımmm bi bulabilirsem :)

bulsana allah aşkına benim ilk hamileliğimde bat günümde test böyleydi işte hatta belki daha koyuydu tam bilmiyorum şimdi

selam kızlar nasılsınız ben bu gün geç girdim oğlum hasta kalktığından beri çıkarıyor üşüttü galiba...bende kırmızılardan gelen yok henüz son 3 gün hadi hayırlısı...luck baya koyulaşmış çok heyecanlandım valla bence sen bu akşam kana git...

inşallah hamilesindir canım benim bende heyecan yaptım şimdi siz böyle deyince kana sabah gidicem söz tabi test silinmezse

cuma akşamı yaptım bi de pazar akşamı bugünde yapayım zaten dr randevumu aldım 21 ekime verdiler çok yoğun benim dr ya ama eğer gebelik varsa ben öne çektiririm onu iğne yazdırıcam çünkü.
eczaneden al konus bende yazdırınca sgk işleyelim de ben bugun oyle yaptım hapım bıtmıstı pregesteronum aldım bugun erken cıkıp yazdırcam saglıkocagına

lucimmm işte bat günümdü ve 4. gün ancak bu koyuluğu yakalamıştım ilkinde çok silikti

Eklentiler

• $20140727_235125.jpg
    $20140727_235125.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 72
lucimmm işte bat günümdü ve 4. gün ancak bu koyuluğu yakalamıştım ilkinde çok silikti

herkes testlerini bi atsın bana kolleksiyon yapıcam ben :KK53: ay şu çabalarınıza bak ya valla hakkınızı nasıl ödicem ben sizin heyecan yaptınız o kadar inşallah vardır ne diyeyim kızlar sabah kana gidicem bakalım ne çıkacak sonuç

Back