evt sabırsızlıkla bekılyorum sonucunu çok heycan yaptım ben hatırlıyomusun bana sureklı test yap sende bıseyler var dıyordun sımdı aynısı ben sana söylüyorum sende bişeyler var benceherkes testlerini bi atsın bana kolleksiyon yapıcam benay şu çabalarınıza bak ya valla hakkınızı nasıl ödicem ben sizin heyecan yaptınız o kadar inşallah vardır ne diyeyim kızlar sabah kana gidicem bakalım ne çıkacak sonuç
eczaneden al konus bende yazdırınca sgk işleyelim de ben bugun oyle yaptım hapım bıtmıstı pregesteronum aldım bugun erken cıkıp yazdırcam saglıkocagına
ya 3 hafta geçiyor da son hafta hele şu son günler geçmek bilmiyor yaaa..selam kızlar nasılsınız ben bu gün geç girdim oğlum hasta kalktığından beri çıkarıyor üşüttü galiba...bende kırmızılardan gelen yok henüz son 3 gün hadi hayırlısı...luck baya koyulaşmış çok heyecanlandım valla bence sen bu akşam kana git...
canım o iğneleri vur sen bak senin çizgi git gide kızarıyor...evde var canım 6 tane daha
peş peşe kimyasal geçirme olasılığı ne acaba onu araştıralım benceevde var canım 6 tane daha
peş peşe kimyasal geçirme olasılığı ne acaba onu araştıralım bence
peş peşe mi acaba olmuştu... sen bir kere regl oldun.. ama hamilelik şansıda yüksek..var peşpeşe kimyasal geçiren ben okumuştum topiklerde birden fazla kimyasalım oldu falan yazmışlardı hatırlıyorum
peş peşe mi acaba olmuştu... sen bir kere regl oldun.. ama hamilelik şansıda yüksek..
ağrın sızın var mı..
hayırlısı kızz senin şu yumla irtibatın iyi olmuş herhalde sözünü dinlemiş olabilir bu ayağrım sızım yok sadece karnımda kıpraşımlar var sanki o da kendimi dinleyince başka ağrım yok cumartesi kasık ağrım olmuştu o kadar.
aynen yaaya 3 hafta geçiyor da son hafta hele şu son günler geçmek bilmiyor yaaa..
sen test yapacak mısın canım.. günün geçmesini mi bekleyeceksinaynen yaa
sen test yapacak mısın canım.. günün geçmesini mi bekleyeceksin
günümü beklicem canım..sen test yapacak mısın canım.. günün geçmesini mi bekleyeceksin
canım bat günümde yapmayı düşünüyorum şimdi yaparsam var mı yok mu kafayı yerim artık zaten evhamlıyım...inşallah seninde kalın çizgini görürüz yarın...eklem test yap çıkar bence silikte olsa mutlakaaaaaa ay hadi hayırlı haberlerle inşallah benim gibi muallakta kalmayacağın kalın bir çizgin çıksın inş.
HADİ HAYIRLISI CNM AMA BENCE KESİN VAR BAK GÖR YANILMIYCAZ :) ŞİMDİDEN GÖZÜN AYDINNNherkes testlerini bi atsın bana kolleksiyon yapıcam benay şu çabalarınıza bak ya valla hakkınızı nasıl ödicem ben sizin heyecan yaptınız o kadar inşallah vardır ne diyeyim kızlar sabah kana gidicem bakalım ne çıkacak sonuç
aslında bir ara baktım gittigidiyordan alacaktım en güzel ovü dedim ama sonra vazgeçtimerenpaşa ne yaptın sen regl bitti mi canım aslında sen ovü kullansan var ya....................
aslında bir ara baktım gittigidiyordan alacaktım en güzel ovü dedim ama sonra vazgeçtim
Aslında en güzeli o yaa ne öyle sürekli sey etcez diye yoruluyoruz yaaaa... sen hangi marka kullanıyorsunal al bence ciddiyim bak bebiş nasıl geliyor sen beni dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?