2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

canım mermerin kesilmesine gerek kalmadı alternatif bir yolunu buldu mermerci çok da iyi oldu ohhhhhhh temizlik işi çıkmadı bana da butun gun gezdık alışveriş yaptık eşimnle deri mont aldım kendime bu arada testi bugun yaptım sonra dışarı çıktık bilmiyorum durumlar ne resmini atayım durumlar muallak salıya kadar beklıcem salı gunu tekrar edicem koyulaşma varsa kana giderim yoksa zaten kana gitmeye de gerek kalmayacak bu arada yarında dr dan randevu alıcam
canım benim inşallah ya gerçek gerçek fiziki bir hamileliktir kimyasal değildir inşallah.. bakalım inşallah netleşir bugün yarın

günaydın cnm evt olsun kusayımda saglıklı olsun ben herseye razıyım sen nasılsın lucky ne yaptı acaba cok meraktayım eklemde inş hasta olmamıstır
inşallah canım.. bende iyiyim hamd olsun moralimi yüksek tutup aklıma getirmemeye çalışıyorum hani böyle relax takılınca daha iyi oluyor yani illa bu ay olsun diye bir çabam yok artık ne zaman olursa hayırlısı diyorum.. bakalım bende merak ediyorum luck ve eklemin bu ay inşallahhh diyelim hayırlı haberler versinler..

günaydın kızlar bugün test yapmadım henüz içimden de hiçbirşey gelmiyor akşam eve giderken alırım yarın sabah yaparım büyük ihtimal ona göre hareket edicem beklemedeyim anlayacağınız eklemcim hiç belli olmuyo inan ki inşallah olmazsın canım sıkma canını rabbim ne verirse hayırlısını versin herkese..

sen çabuk döndün sanki 10 gün dememişmiydim ben mi yanlış hatırlıyorum neyse hoşgeldin canım.:KK3:
Evet cnm plan öyleydi ama eşimin işyeri saolsun izin konusunda kazık attılar biraz bir hafta şimdi bir haftada sonra kullan dediler bakalım daha sonra kısa bir tur yine yaparız artık..bu arada neden kan vermiyorsun kan versen rahatlarsın aslında eğer normal bir gebelikte kan değerin 1000 civarı olması gerekiyor

Evet cnm plan öyleydi ama eşimin işyeri saolsun izin konusunda kazık attılar biraz bir hafta şimdi bir haftada sonra kullan dediler bakalım daha sonra kısa bir tur yine yaparız artık..bu arada neden kan vermiyorsun kan versen rahatlarsın aslında eğer normal bir gebelikte kan değerin 1000 civarı olması gerekiyor
boşa umutlanmak istemiyor yaa hep böyle olacağız işte maalesef..

bu çizginin 1000 civarı olmadığını adım gibi biliyorum canım ondan kana gerek duymuyorum malesef koyulaşma var evet ama ne bileyim ya beklemek istiyorum ben içimden hiçbirşey gelmiyor.

boşa umutlanmak istemiyor yaa hep böyle olacağız işte maalesef..
Malesef hepimiz öyleyiz cnm ama böyle beklemekte insanı strese sokmaktan başka işe yaramıyor..hakkımızda hayırlısı ben bu sefer luck nin iyi haber alacağına inanıyorum hayırlısıyla

Malesef hepimiz öyleyiz cnm ama böyle beklemekte insanı strese sokmaktan başka işe yaramıyor..hakkımızda hayırlısı ben bu sefer luck nin iyi haber alacağına inanıyorum hayırlısıyla
İnşallah öyle olur.. bugün yarın olmazsa zaten çıkar ortaya..

bu çizginin 1000 civarı olmadığını adım gibi biliyorum canım ondan kana gerek duymuyorum malesef koyulaşma var evet ama ne bileyim ya beklemek istiyorum ben içimden hiçbirşey gelmiyor.
Ama şöyle bişiyde var senin iki kez yum olduğu aylar oluyor belkide yine öyle ve geç döllenme o yüzdende öyle çıkmış olabilir..yaa bilmiyorum ben iyi düşünmek istiyorum senin için hayırlısıylada iyi olacak inş..bak asimde ne kadar umutsuzdu ama sonuç ortada

Ama şöyle bişiyde var senin iki kez yum olduğu aylar oluyor belkide yine öyle ve geç döllenme o yüzdende öyle çıkmış olabilir..yaa bilmiyorum ben iyi düşünmek istiyorum senin için hayırlısıylada iyi olacak inş..bak asimde ne kadar umutsuzdu ama sonuç ortada

ama asim geç yumurtlamış canım ondan öyle neyse sağolun bende iyi düşünmek için bahaneler arıyorum :p

İnşallah öyle olur.. bugün yarın olmazsa zaten çıkar ortaya..

civciv çıkacak kuş çıkacak üzülmedim bu sefer o kadar kaptırmıyorum kızlar hayırlısı diyorum sadece ve eğer kimyasalsa bir an önce sıfırlasın bu şekilde beklemek te kötü ama inşallahhhhhhhhhhhh bişeyler olmuştur ve sürpriz bi haber alırım Allah ne derse o..

Tamam sen yine de umutlanma hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsun.. olursa süprizz olsun.. hepimize sürpriz olsun :KK76::KK28:

aynen olursa benimdir olmazsa zaten hiç benim olmamıştır :KK14: neyse eklem nerelerde yahu asıl sürprizi eklem yapacak bize galiba :KK46:üzülsem de bu üzülmesem de bu valla takmıyorum hiç alıştım galiba ben ak mı kara mı ortaya çıkar yakında Allah büyük umutla umutsuzluk arasında bi çizgideyim ne o tarafa geçebiliyorum ne bu tarafa Allahım hayırlısını versin ben o'na güveniyorum..

Dün ne yaptınız? ben dışarıdaydım bütün gün sabah mermerci geldi şıp diye halletti işimi bende bütün gün gezdim akşam biraz evi toparladım yarın cam silmeye kadın gelecek bayram üstü çamaşırlarım var ütülenmesi lazım offfff iş çok yani anlayacağınız.

aynen olursa benimdir olmazsa zaten hiç benim olmamıştır :KK14: neyse eklem nerelerde yahu asıl sürprizi eklem yapacak bize galiba :KK46:üzülsem de bu üzülmesem de bu valla takmıyorum hiç alıştım galiba ben ak mı kara mı ortaya çıkar yakında Allah büyük umutla umutsuzluk arasında bi çizgideyim ne o tarafa geçebiliyorum ne bu tarafa Allahım hayırlısını versin ben o'na güveniyorum..

Dün ne yaptınız? ben dışarıdaydım bütün gün sabah mermerci geldi şıp diye halletti işimi bende bütün gün gezdim akşam biraz evi toparladım yarın cam silmeye kadın gelecek bayram üstü çamaşırlarım var ütülenmesi lazım offfff iş çok yani anlayacağınız.
sen dün en güzelini yapmıssın bende butun gun yattım yemek yaptım aksam kv gittik esım dun calıstı bıraz dınlenmıs oldum bugunde erken cıkıcam işten saglıkocagına gıdıp kayıt olucam ve ilaç yazdırıcam temızlık yapamıcam kendımı zorlamak ıstemıyorum annemle yapıcaktık annemlerde köye gidiyorlar yanı benım detaylı temızlık bayram sonuna kaldı zaten pek kımse gelmez bıze küçügüz dıye gezıcem bu bayram allah nasıp ederse bayram sonu kadın tutup evımı temızletıcem cuma gunu dr randevum var inş bır sorun cıkmaz lucky sana bısey sorucam ıgne yaparken sabah bırazı dısarı aktı yeterli ilacı almısmıdır vucudum tedırgın oldum

Öyle canım.. sen umut çizgisine yakın yürü.. öbür tarafa geçme sakın....
Mermerin kesilmemesi çok iyi olmuş yani berbat olacaktı her yerin.. bu yaz kestirdim mermeri ankastre için ama mutfak bildiğin bembeyaz una bulanmış gibi her yer toz oldu berbat ötesiydi yani 6-7 saatte anca temizlendi..
ben c.tesi akşamdan kuzenime gittik darıcaya.. orada kaldık pazar günüde beraberdik akşama döndük eve canım..
valla benimde o kadar işim var yemek yapamadım ütüm var.. bir kadın ayarlasam camlarımı silse ütülerimi yapsa başka bir şey istemem :KK16:

Back