- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
ilan edebilirim yaniEvet anketi ayarladım açıklamaya geldim![]()
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilan edebilirim yaniEvet anketi ayarladım açıklamaya geldim![]()
öyle olsaydı inan çok üzülürdümArada 1 oy fark yok bari 5 fark var
Napim böyle avutuyorum kendimi![]()
inan şaşkınım:)Bende bu sefer 4. Oldum bidahakine hedef 1. Lik![]()
Elalis tebrikler ben anlamistim bastan senin sofran oldugunu zaten :) birinci olur dedigim iki sofradan biriydi seninki birinci oldu :)
sus sus ben de öldüm heyecandanTeşekkür ederim :)
Çok heyecanlıydi gerçekten ha yakaladım ha yakalicam göbeğim çatladı surda
Bi ara girmedim heyecana kalbim dayanmicak diye![]()
Sus be pınar mı kaldı onu da ben alim durhadi kurtuldunuz benden![]()
darısı pınarımın başına![]()
Ben de senin peşinden geldim hem sıralamada hem oylamadaNe yapalım hep birinci olamayız bende ya 4. yada 5. oluyorum![]()
Telden masan çok ufak gözüküyor,sebebi oSöyle bana retro sende bulup ta bende bulamadıkları şey neydio püreyi sıkma torbasiyla sıkmayacaktim
![]()
Rica ederim canım
Sonrakilerde ben arkanda olacağım:)Ben de senin peşinden geldim hem sıralamada hem oylamada![]()
Arkamı sağlama aldım deseneSonrakilerde ben arkanda olacağım:)
AynenArkamı sağlama aldım desene![]()
Sağlık Olsun önümüzdeki maçaBaktım hemen.. bence açı olabilir.. uzaktan çekmişsin.. tabakların simetrik değilbirde heralde ilk sıralardayım ondan da olabilir .. kısmet cnm tamamen bende kazanamadım ki
![]()
Sofranın içinden cekicemTelden masan çok ufak gözüküyor,sebebi o![]()
Yok içinden de çok güzel durmuyor da üstten çekimi sevmedi galiba KKSofranın içinden cekicem![]()
Ondan haberim bile yok düşünsus sus ben de öldüm heyecandan
bi ara beni geçmişsin ben iyi ki görmedim![]()
Ben merakımdan sordum Nevoya kim bu 5 numara diyeOndan haberim bile yok düşün
Zaten giriyorum oylara bakmadan yorumlara göz atıyorum eşitlik var diyolar yukarı çıkıyorum oylara bakmaya esitlik falan yok 1 oy farkla öndesin. eşitliği bi kere gördüm sayfayı yeniledim yine 1 oy öne geçmişin aksiyon filmi gibiydi yeminlenşu gözlerim doya doya esitligi göremedi bile:))