- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
ilan edebilirim yaniEvet anketi ayarladım açıklamaya geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilan edebilirim yaniEvet anketi ayarladım açıklamaya geldim
öyle olsaydı inan çok üzülürdümArada 1 oy fark yok bari 5 fark var
Napim böyle avutuyorum kendimi
inan şaşkınım:)Bende bu sefer 4. Oldum bidahakine hedef 1. Lik Elalis tebrikler ben anlamistim bastan senin sofran oldugunu zaten :) birinci olur dedigim iki sofradan biriydi seninki birinci oldu :)
sus sus ben de öldüm heyecandanTeşekkür ederim :)
Çok heyecanlıydi gerçekten ha yakaladım ha yakalicam göbeğim çatladı surda
Bi ara girmedim heyecana kalbim dayanmicak diye
Sus be pınar mı kaldı onu da ben alim durhadi kurtuldunuz benden
darısı pınarımın başına
Ben de senin peşinden geldim hem sıralamada hem oylamadaNe yapalım hep birinci olamayız bende ya 4. yada 5. oluyorum
Telden masan çok ufak gözüküyor,sebebi oSöyle bana retro sende bulup ta bende bulamadıkları şey neydio püreyi sıkma torbasiyla sıkmayacaktim
Rica ederim canım
Sonrakilerde ben arkanda olacağım:)Ben de senin peşinden geldim hem sıralamada hem oylamada
Arkamı sağlama aldım deseneSonrakilerde ben arkanda olacağım:)
AynenArkamı sağlama aldım desene
Sağlık Olsun önümüzdeki maçaBaktım hemen.. bence açı olabilir.. uzaktan çekmişsin.. tabakların simetrik değil birde heralde ilk sıralardayım ondan da olabilir .. kısmet cnm tamamen bende kazanamadım ki
Sofranın içinden cekicemTelden masan çok ufak gözüküyor,sebebi o
Yok içinden de çok güzel durmuyor da üstten çekimi sevmedi galiba KKSofranın içinden cekicem
Ondan haberim bile yok düşünsus sus ben de öldüm heyecandan
bi ara beni geçmişsin ben iyi ki görmedim
Ben merakımdan sordum Nevoya kim bu 5 numara diyeOndan haberim bile yok düşün
Zaten giriyorum oylara bakmadan yorumlara göz atıyorum eşitlik var diyolar yukarı çıkıyorum oylara bakmaya esitlik falan yok 1 oy farkla öndesin. eşitliği bi kere gördüm sayfayı yeniledim yine 1 oy öne geçmişin aksiyon filmi gibiydi yeminlen şu gözlerim doya doya esitligi göremedi bile:))