Yarışma 2.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz "Fairy ile Ramazan Sofrası" hangididir?

• Ankete Katılan
    425
  • Anket Kapalı .
Bende bu sefer 4. Oldum bidahakine hedef 1. Lik 😂 Elalis Elalis tebrikler ben anlamistim bastan senin sofran oldugunu zaten :) birinci olur dedigim iki sofradan biriydi seninki birinci oldu :)
inan şaşkınım:)
beğendiğim 3-4 sofra vardı oy alamadılar.biri de senin sofrandı.3.de inşallah kazanırsın ❤
bu fairy jürisini incelemek lazım :)

sus sus ben de öldüm heyecandan :KK70:
bi ara beni geçmişsin ben iyi ki görmedim :KK70:
Ondan haberim bile yok düşün :KK71:
Zaten giriyorum oylara bakmadan yorumlara göz atıyorum eşitlik var diyolar yukarı çıkıyorum oylara bakmaya esitlik falan yok 1 oy farkla öndesin. eşitliği bi kere gördüm sayfayı yeniledim yine 1 oy öne geçmişin aksiyon filmi gibiydi yeminlen:rolleyes::kızgın::ruh: şu gözlerim doya doya esitligi göremedi bile:))

Ondan haberim bile yok düşün :KK71:
Zaten giriyorum oylara bakmadan yorumlara göz atıyorum eşitlik var diyolar yukarı çıkıyorum oylara bakmaya esitlik falan yok 1 oy farkla öndesin. eşitliği bi kere gördüm sayfayı yeniledim yine 1 oy öne geçmişin aksiyon filmi gibiydi yeminlen:rolleyes::kızgın::ruh: şu gözlerim doya doya esitligi göremedi bile:))
Ben merakımdan sordum Nevoya kim bu 5 numara diye:KK45:
Senin daha önce birinciliğin oldu diye hatırlıyorum ,profilinde rozet yok,aktif mi etmedin acaba?:KK64:

Düzenleme:Evet makarnalarda birinci olmuştun TurkuazKrampon TurkuazKrampon ,madalyanı kendin aktif etmen gerekiyor. :KK45:

X