- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
teessüf ederimYok içinden de çok güzel durmuyor da üstten çekimi sevmedi galiba KK![]()
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teessüf ederimYok içinden de çok güzel durmuyor da üstten çekimi sevmedi galiba KK![]()
ben de seni tebrik ederim,sıkı rakiptinOndan haberim bile yok düşün
Zaten giriyorum oylara bakmadan yorumlara göz atıyorum eşitlik var diyolar yukarı çıkıyorum oylara bakmaya esitlik falan yok 1 oy farkla öndesin. eşitliği bi kere gördüm sayfayı yeniledim yine 1 oy öne geçmişin aksiyon filmi gibiydi yeminlenşu gözlerim doya doya esitligi göremedi bile:))
Seni unuttum ,senin yeşilliğin vardıteessüf ederim![]()
Rica ederiz ablacım biz teşekkür ederiz balim2.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama
1. si 1.Artan Nohut Yemeğinden Humus ileElalis
![]()
![]()
Tebrik ederim canım
Yarışmaya katılan diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim
Desteğiniz için teşekkür ederiz
@retro_hippo
WunderLost
@Dahliadivin
TurkuazKrampon 2. olarak güzel bir rekabet yaşadı seni de tebrik ediyorum canım
Blue_Peri
Nevreste
deynepnaz
@Nana
@pinkpantera
@Canfeb
@Youlost16
Sen nasıl etiket yaptın da ben yapamadımRica ederiz ablacım biz teşekkür ederiz balim
DemekElalis ablanindi o humuuuuussss cakkaaaaaaaal hiç demiyor ama biraz cakmistim
, tebrik ederim ablaaa eline koluna sağlık
ama bidaha katılma,
![]()
Oda benim farkım dermisiiiiimSen nasıl etiket yaptın da ben yapamadım![]()
Yaptım YaptımOda benim farkım dermisiiiiim,valla bilemedim ki dene bidaha bakım
![]()
Çocuk gibiYaptım Yaptımiçimde sebepsiz bir nese
![]()
Hayat kısa be canım,Allah sağlık ve neşemizi bozmasinÇocuk gibioyy neseni yesinler
![]()
Aynen öyle balim arada deliliğe vurmak lazım yoksa çekilmez bu hayatHayat kısa be canım,Allah sağlık ve neşemizi bozmasin![]()
Nasıl ediliyor bilmiyorum ki :)Ben merakımdan sordum Nevoya kim bu 5 numara diye
Senin daha önce birinciliğin oldu diye hatırlıyorum ,profilinde rozet yok,aktif mi etmedin acaba?
Düzenleme:Evet makarnalarda birinci olmuştunTurkuazKrampon ,madalyanı kendin aktif etmen gerekiyor.
![]()
Aynen öyle balim arada deliliğe vurmak lazım yoksa çekilmez bu hayatamiiinn amiiiin
![]()
Görseldeki işaretlediğim duyuru zilini tıklaNasıl ediliyor bilmiyorum ki :)
Dalga dalga dalga dalga dalgalanıyorum
Dalgalandık ve durulduk,koştuk ardından yoruldukDalga dalga dalga dalga dalgalanıyorum
Olmuş olmuş ahretliğim![]()