- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
teessüf ederimYok içinden de çok güzel durmuyor da üstten çekimi sevmedi galiba KK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teessüf ederimYok içinden de çok güzel durmuyor da üstten çekimi sevmedi galiba KK
ben de seni tebrik ederim,sıkı rakiptinOndan haberim bile yok düşün
Zaten giriyorum oylara bakmadan yorumlara göz atıyorum eşitlik var diyolar yukarı çıkıyorum oylara bakmaya esitlik falan yok 1 oy farkla öndesin. eşitliği bi kere gördüm sayfayı yeniledim yine 1 oy öne geçmişin aksiyon filmi gibiydi yeminlen şu gözlerim doya doya esitligi göremedi bile:))
Seni unuttum ,senin yeşilliğin vardıteessüf ederim
Rica ederiz ablacım biz teşekkür ederiz balim2.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama
1. si 1.Artan Nohut Yemeğinden Humus ile Elalis Tebrik ederim canım
Yarışmaya katılan diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim
Desteğiniz için teşekkür ederiz
@retro_hippo
WunderLost
@Dahliadivin
TurkuazKrampon 2. olarak güzel bir rekabet yaşadı seni de tebrik ediyorum canım
Blue_Peri
Nevreste
deynepnaz
@Nana
@pinkpantera
@Canfeb
@Youlost16
Sen nasıl etiket yaptın da ben yapamadımRica ederiz ablacım biz teşekkür ederiz balim
Demek Elalis ablanindi o humuuuuussss cakkaaaaaaaal hiç demiyor ama biraz cakmistim, tebrik ederim ablaaa eline koluna sağlık ama bidaha katılma,
Oda benim farkım dermisiiiiim ,valla bilemedim ki dene bidaha bakımSen nasıl etiket yaptın da ben yapamadım
Yaptım Yaptım içimde sebepsiz bir neseOda benim farkım dermisiiiiim ,valla bilemedim ki dene bidaha bakım
Çocuk gibi oyy neseni yesinlerYaptım Yaptım içimde sebepsiz bir nese
Hayat kısa be canım,Allah sağlık ve neşemizi bozmasinÇocuk gibi oyy neseni yesinler
Aynen öyle balim arada deliliğe vurmak lazım yoksa çekilmez bu hayat amiiinn amiiiinHayat kısa be canım,Allah sağlık ve neşemizi bozmasin
Nasıl ediliyor bilmiyorum ki :)Ben merakımdan sordum Nevoya kim bu 5 numara diye
Senin daha önce birinciliğin oldu diye hatırlıyorum ,profilinde rozet yok,aktif mi etmedin acaba?
Düzenleme:Evet makarnalarda birinci olmuştun TurkuazKrampon ,madalyanı kendin aktif etmen gerekiyor.
Aynen öyle balim arada deliliğe vurmak lazım yoksa çekilmez bu hayat amiiinn amiiiin
Görseldeki işaretlediğim duyuru zilini tıklaNasıl ediliyor bilmiyorum ki :)
Dalga dalga dalga dalga dalgalanıyorumYine etiket olmuyor deneme deneme Kukrim
Dalgalandık ve durulduk,koştuk ardından yoruldukTamam ahretligimDalga dalga dalga dalga dalgalanıyorum
Olmuş olmuş ahretliğim