Yok sen en son güne bırak geç kalAslında benimki aşamalı bugün den mi baslasam :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sen en son güne bırak geç kalAslında benimki aşamalı bugün den mi baslasam :/
Asamalimi nasıl merak ettim başla yarına kolaylık olur uyumuyorsanda sahur bitene kadar .Aslında benimki aşamalı bugün den mi baslasam :/
Her zaman ki halimYok sen en son güne bırak geç kal
Tembelsin işteHer zaman ki halim
Hiç duymadığım şey çevrem de öyle derTembelsin işte
O zaman bu değiştir yarın bizi şaşırtHiç duymadığım şey çevrem de öyle der
Ben fidanları hazır aldım hatta bazısının uzeirnde çiçeği vardı cileklerdeKıl biber ve domates tohumları aldım biberim filizlendi bakalım domatesi yeni ektim daha zaten. Limon da çimlendiriyorum onu da deneyim dedim. Sonra çileklerle de şansımı denemek istedim üzerindeki tohumlardan çıkabiliyor diye. Bi bardağa da nane koydum bakalım köklenirse toprağa geçireceğim Tenceresiz kaldim anne
Firinlamak gerektiğini bilmiyordum eşim robotta çekip döküyor hatta biz bahçeye meyve sebze kabuklarını da minik minik doğrayıp atıyoruzBarış çiçeği, sıklamen, fesleğen, yeşil soğan, afrika menekşesi ve bi de güle benzer dikensiz bir bitkim var aldığım adam da bilmiyordu adını afrika menekşesi de öldü aslında ama belki ansızın çiçek açar diye umutluyum. Bugün yumurta kabuklarını fırınlayıp un ufak ettim saksıların dibine koydum. Çok yeniyim bu işte ilk defa çiçek bakıp sebze yetiştiriyorum diyebilirim. Evimizde çiçek olurdu eşim bana hediye alırdı mesela ama kendi bakardı suyunu verip takip eden o olurdu. Meğer çok güzel bir şeymiş mutlu oluyor insan
Geldim kimse yoktu geri gttim
N Nana
@deynepnaz
@alimiyon
Blue_Peri
Feslegen Kokulu Nane
@Elalis
@Canfeb
Nevreste kimler tatlı yapıyor
Çok hızlı bir ramazan degilmi ? Allah'tan evdeyiz
Ben pes ettim.N Nana
@deynepnaz
@alimiyon
Blue_Peri
Feslegen Kokulu Nane
@Elalis
@Canfeb
Nevreste kimler tatlı yapıyor
Kız senin 2 madalyan yok mu?@Kazen abiii kazanamiyorum zaten en azindan bir madalya falan verin. yaşımı geçti katıldığım yarışmalar
Kaç kategoriye yemek yapıyoz biliyon munereye yetişiyonuz bi anlasam
inşallah olur ya bakım istiyor işteNe güzel bahçenizin olması internette öyle firinliyorlardi 200 derecede ben de öyle yaptım muz kabuğu kahve de iyi geliyormuş araştırıyorum ufak ufak. Kıl biberi tatlı aldık eşim seviyor kahvaltılarda onun seçimiydi. Bakalım verim alırsak büyütürüm biraz daha dolmalık biber falan iyi fikirmiş yani. Çilekte basarili olursam yazarım Tenceresiz kaldim anne
Neden olamazBen pes ettim.
İkidir sonuncu oluyorum