- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
ben vermedim ki eşim verdiOyunu acele verdin sanki
Onu bende beğendim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben vermedim ki eşim verdiOyunu acele verdin sanki
Onu bende beğendim :)
Çarşafları kaldırmışçakallllll pusuda mı bekliyosun
yeni örtü almışsın hayırlı olsun,tanıyamadık
Yok ben gencimSen bize yaşlımı diyorsun
Kaçtı senin yaş:)Yok ben gencim
Öyle dedi ve ben daha becerikliyim dediBi dk ya bu Retro yaşlı mu dedi la bize
içi geçik onun boşverKaç yaşındasınız
Yaşlı ve beceriksiz demiş oluyor teknik olarak sankiBi dk ya bu Retro yaşlı mu dedi la bize
Ama ben gibi becerikli değiller.. birde benim rakibim onlar değil .. sen, ela ve nevroş 40 yaşlı hanımlarÖzlem senden genç
Canfeb, Blue de gençtir
Her daim pusudayim herşey tanınmamak icüün bide tabaklarimi değiştirmem lazım yonetiiiiim tabahhhh istiyoooomçakallllll pusuda mı bekliyosun
yeni örtü almışsın hayırlı olsun,tanıyamadık
Sen beğenmedin yaniben vermedim ki eşim verdi
Ne yalan soylim gencim26Özlem senden genç
Canfeb, Blue de gençtir
Ben daha 38 yaşındayım ne 40'ıAma ben gibi becerikli değiller.. birde benim rakibim onlar değil .. sen, ela ve nevroş 40 yaşlı hanımlar
31 olucam la şaka gibiKaç yaşındasınız
kız ben de onu beğendim ama dedim eloş tabaklar etkilemesin seni adil ol :)Sen beğenmedin yani
Kazen'de vermesin
Çokta genç değilmişsin31 olucam la şaka gibi
Ha hayy hanım hanım(elimi belime koydum saysın)Öyle dedi ve ben daha becerikliyim dedi
Yamuk tabaklarAklıma bir şey geldi eski sunumlardanBazen göz görmüyorkız ben de onu beğendim ama dedim eloş tabaklar etkilemesin seni adil ol :)
puahahahahhaÇokta genç değilmişsin
Jenna16 nerelerde gelsin kafasından kıvılcım çıkartsın bize yaşlı dediHa hayy hanım hanım(elimi belime koydum saysın)
Yolarım o saçlarını dedim saysın