2. Evlilik ve genç yaş

Belanimi arıyorsun Allah aşkına daha kaç yaşındasın ya. 22 yaşında evlenilirmi.bu hayat muhteşem bir koca ve pırlanta evlatlar üstüne kurulu degilki. Evliliğimde nerdeyse 7 sene bitecek hala sağlığıma hala muhteşem kocama günü gününe çalışıp parayı elime sayıp evle iş arası mekik dokuyan kocama guvenipte çocuk yapmıyorum.kaldiki senden nerdese 10 yaş büyüğüm.turlara katil meslek sahibi ol tatiller yap kurslara katil. Bana kalırsa bu devir 30 ki yaşlarda evlenme devri. Ne yapsın insanlar ancak okulları bitiyor atama iş güç evlilik toplanma taşınma eşya derken o yaşları buluyor. Daha çok gençsin biraz daha bekle derim

evliliğe cesaret edemem zaten sadece çok tuaf geliyor evli mutlu insanları görünce acaba rol mu yapıyolar diye gerçekten mutlu olan varmı diye merak ettim şuan ki hayatımdan zaten memnunum hayatım da zaten kimse yok evliliğe gelince de yaşadıklarımın üzerine zaten evlilik çok zor bu devirde onu düşünmek falan

Niye evlenme ihtiyacı hissediyorsunuz? Mutlu olmak için illa kocaya ihtiyacınız yok. Hayatınızı kurun, ekonomik özgürlüğünüzü elinize alın. Verilmiş sadakanız varmış kurtulmuşsunuz. Daha ne ister insan. Evliliğe tövbe edin demiyorum ama, 2 senede de evliliğe sıcak bakmanız enteresan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…